"הפפריקשים"

argamon

Member
"הפפריקשים"

ערב טוב: אני מקווה שאצליח להסביר היטב את השאלה הארוכה קצת וסליחה.
1. אני מצרף קישור לדף הפייסבוק "הפפריקשים - זיכרון והנצחת יהדות הונגריה"
שזה דף פייסבוק של קבוצה סגורה וצריך לבקש חברות בדף. רואים את הדף, גם בחיפוש תוצאות רגיל בפייסבוק:
https://www.facebook.com/groups/422053877943297/?fref=ts

2. יש דף פייסבוק שהוא "אח" של הדף הזה (כפי שהסבירו לי הגולשים בדף שבקישור למעלה) דומה לשם הדף הזה והוא נקרא "הפפריקשים תרבות יהודי הונגריה". שרואים בצילום המסך למטה שקיבלתי גם כצילום מסך מגולשת.
> חברת פייסבוק הסבירה לי שהדף הזה מוגדר כדף סודי.
> כדי להרשם לדף הסודי, אמרו לי להקליד את שמו כרגיל בחיפוש שבפייסבוק, וכשהדף יעלה, לבקש בו חברות.
>>>> כאן הבעיה: פייסבוק נותן לי בחיפוש השם הודעה שלא נמצא דף כזה.
> גולשת ,כנראה רשומה בדף הסודי כתבה לי שהיא מצליחה לראות את זה,אבל אני מאמין שזה תוצאה שהיא רשומה בדף הסודי.
> אשמח אם תבדקו האם אתם מצליחים למצוא בתוצאת החיפוש את דף "הפפריקשים תרבות יהודי הונגריה" שזה הדף הסודי ואני מדגיש שהדף הוא בצילום המסך בתמונת הרקע ולא בקישור שאפשר לראות בפייסבוק.
> אשמח גם להסבר האם פייסבוק לא נותן את הדף כי הוא סודי
בתודה לבדיקה

גםאני5

New member
לפי זכרוני (קבוצה שאני חברה בה כבר שנים) קבלתי

הזמנה מחברה בקבוצה שצרפה אותי (ללא בקשתי דרך אגב)
אין לך אפשרות לבקש מחבר\ה בפייסבוק?

גםאני5

New member
שוב, עוד לא שתיתי קפה הבוקר:

כוונתי שצופרתי לקבוצה, לא קיבלתי הזמנה. הדרך לקבלה לקבוצות שונה בכל (ולדעתי גם לא נכונה, אבל זה בפעם אחרת.. שלא אקלקל לך את השרשור)

גםאני5

New member
לא צריכים לאפשר לחבר (ויש לי חברים שהם לא ממש חברים) להוסיף

אותי לקבוצה ללא ידיעתי. או ששינו את זה?
ואני לא מתכוונת לקבוצות שהנושא שלהן לא מעניין- לפני כמה שנים הוסיפו אותי לקבוצה שנמצא בה אדם שאני לא מעוניינת לחדש עימו את הקשר
והתחיל להציק לי במסרים

shoosh2607

Member
מנהל
לא - לא שינו את זה

מצד שני, בקבוצה סודית - זו הדרך היחידה שלך להצטרף.
זה גם ענין של הגינות - אני לא אצרף לעולם בלי לשאול.
בכל מקרה - תמיד אפשר לצאת

shoosh2607

Member
מנהל
גםאני צודקת

קודם כל - סדר במונחים - זה לא דף, זו קבוצה.
קבוצה סגורה - עולה בחיפוש בפייסבוק, ניתן לבקש להיות חבר בה או שמישהו שחבר בה יצרף אותך, המנהל צריך לאשר
קבוצה סודית - לא עולה בחיפוש בפייסבוק. רק חבר בקבוצה יטכול לצרף אותך והמנהל צריך לאשר

למעלה