השידרוגים של פייסבוק:

argamon

Member
השידרוגים של פייסבוק:

שבוע טוב, ראשית אשמח במידה ויש, מידע למה יש את הרעיון המוזר של פייסבוק, לא לתת איתות אדום במסרים כאשר אלו שלא חברי פייסבוק שולחים הודעה, ואז קורה ששוכחים לבדוק ידנית הגעת הודעות מאלו שלא חברים, ואצלי זה כרוני לשכוח לבדוק ידנית. האם יש מקום בו מוסבר הרעיון ההזוי הזה לא לתת איתות מאלו שלא חברי פייסבוק?
השאלה העיקרית שלי כך לגבי פייסבוק בעברית: אני מצרף צילום מסך לשידרוגים שפייסבוק עשתה במסרים, במצב שפתחתי עם החץ את האפשרויות, ואני חושב שפייסבוק הגדירה זאת יותר לעצמה מאשר לגולש, כי צריך פענוח להבין את זה:
א. מה הכוונה ללחצנים: "בקשות להודעות" , וכן "מסוננות" ?
ב. עד לא מזמן היה לחצן במסרים בשם "אחרים" שבלחיצה עליו עלו הודעות של המקופחים שאינם חברים ולא זוכים לאיתות התראה להודעה מהם והלחצן נעלם. מה מחליף עכשיו את הלחצן "אחרים" שיוביל אותי להודעות של אלו שאינם חברים? [URL]http://bit.ly/1lE1HCR[/URL]

argamon

Member
תודה שוש. אז כך:

> אני נכנס (פייסבוק בעברית) להודעות ומופיעים לי פרטים תחת "אחרונות"
> אני לוחץ על "בקשות להודעות" ומקבל הכל אותו הדבר כמו ב"אחרונות", ואני לא מבין לאילו בקשות מתכוון מר פייסבוק.
> אני לוחץ על "מסוננות" ומקבל אותו הדבר כמו תחת "אחרונות".
> אני לוחץ על "אוחסנו בארכיון" ומקבל אותו הדבר כמו תחת "אחרונות"
> בקישור שלך כתוב כך: " כיצד פועל הצ'אט עם מערכת ההודעות?
היסטוריות הצ'אט וההודעות מוצגות באותו רצף - תוכל לחשוב עליהן כעל יחידה אחת. כאשר אתה פותח שיחה, תראה שיחה שכוללת את כל ההודעות שלך ואת כל היסטוריית הצ'אט שלכם. אם תשלח הודעת צ'אט לחבר שכיבה את הצ'אט, הודעת הצ'אט תישלח ישירות אל תיבת ההודעות הנכנסות שלו."
מעניין אותי אם כותב ההסבר עצמו בפייסבוק מבין את ההסבר המוזר שכתב. אני לא מצליח להבין מילה בנאמר.

shoosh2607

Member
מנהל
זה חדש ולא ממש עובד טוב

אז אני לא באמת יודעת להסביר את זה

argamon

Member
את תדעי:

אני לא מכיר עדיין משהו בפייסבוק שבסוף לא הבנת היטב.
אמתין בסבלנות.
תודה שוש

למעלה