התפקדות חודש ספטמבר 2012 / אלול תשע"ב

EdisonGirl

New member
התפקדות חודש ספטמבר 2012 / אלול תשע"ב

כן, אלון, גם וגם

אז... מה שלומכם וכאלה?

אני אקל עליכם הפעם אחרי מגה שאלון שמתרוצץ כאן בדף...

שם:
עיסוק:
פרי שלא אסרב לו גם על הבוקר:
ואת הפרי הזה, לעומת זאת, אל תשימו לי בלפתן:

ובסימן סוף השנה -

איך אתם מתמודדים עם שינויים?
תקופות שמסתיימות, פרידות, שינויים באתרי אינטרנט קובעים (תפוז ופייסבוק, למשל...), אור שונה בחדר בעקבות החלפת נורה, מוצר שנעלם מהמדפים, חבר שמתחתן, בן משפחה חדש שנולד, מוות ח"ו...
כן, אני יודעת ששמתי שינויים שונים באופן קיצוני אחד מהשני - המטרה שתבדילו בין שינוי לשינוי, איזה מזיז לכם, איזה לא, איזה קל לכם להתמודד איתו, ואיזה ממוטט אתכם, וזה שונה מאדם לאדם..

איזה שינוי אחד תקדמו בברכה ותאחלו לעצמכם לשנה הבאה?

al19

New member
עונה לפני העבודה

שם: שי
איזור בארץ: תל אביב יפו
עיסוק: ברגע הנוחכי מתכנט בחברת תוכנה, באופן כללי , ממדל תלת מימדי
פרי שלא אסרב לו גם על הבוקר: תותיייםםם !!!
ואת הפרי הזה, לעומת זאת, אל תשימו לי בלפתן: אין הרבה...

ובסימן סוף השנה -

איך אתם מתמודדים עם שינויים? .. קשה :(
תקופות שמסתיימות, פרידות, שינויים באתרי אינטרנט קובעים (תפוז ופייסבוק, למשל...), אור שונה בחדר בעקבות החלפת נורה, מוצר שנעלם מהמדפים, חבר שמתחתן, בן משפחה חדש שנולד, מוות ח"ו...
כן, אני יודעת ששמתי שינויים שונים באופן קיצוני אחד מהשני - המטרה שתבדילו בין שינוי לשינוי, איזה מזיז לכם, איזה לא, איזה קל לכם להתמודד איתו, ואיזה ממוטט אתכם, וזה שונה מאדם לאדם..

איזה שינוי אחד תקדמו בברכה ותאחלו לעצמכם לשנה הבאה? לעבוד באותם תנאים שיש לי עכשיו מינימום , אבל במידול תלת מימדי. אולי לגור בדירה משלי.

al19

New member
שום דבר לא רע...

איזה כיף שענית לי :) התגעגעתי שאת מגיבה לי :)

ebi83

New member
ב-
(
)

שם: אביתר
)
איזור בארץ: מרכז
עיסוק: סטודנט לתואר שני
פרי שלא אסרב לו גם על הבוקר: אננס
ואת הפרי הזה, לעומת זאת, אל תשימו לי בלפתן: קוקוס

ובסימן סוף השנה -

תלוי מהו השינוי, כעיקרון אני אדם מאוד סתגלתן והוכחתי לעצמי חזור והוכח שאני לא מכור לכלום (כל עוד יש לי עיסוק אחר, אחרת אני נופל על שעמום
). הגישה שלי היא שנגיע לגשר נחצה אותו..ככה שקשה לי להגיד איך אני אתמודד עם כל שינוי.

השינוי שהייתי מאחל לעצמי לעבור השנה הוא בפן הזוגי, פשוט להיות במקום אחר מהמקום שאני נמצא בו כרגע

raptor89

New member
חודש אחרון לשירות!!!!

אז... מה שלומכם וכאלה? טוב תודה, ומה שלומך?

שם: שמעון
איזור בארץ: רמה”ג (בינתיים)
עיסוק: חייל (ושוב... בינתיים)
פרי שלא אסרב לו גם על הבוקר: אפרסק
ואת הפרי הזה, לעומת זאת, אל תשימו לי בלפתן: קוקוס

ובסימן סוף השנה -

בגדול, אני כרגע בתקופה של מלא שינויים. שחרור, מעבר דירה, התחלת לימודים וכו'. לא הייתי אומר שאני נוח עם שינויים, אבל בסוף הם צריכים לקרות. לא חושב שיש שינוי שימוטט אותי, אבל בטוח לא יהיה לי קל בהתחלה. אבל בשלב מסוים השינויים ממילא נהיים השגרה החדשה.

איזה שינוי אחד תקדמו בברכה ותאחלו לעצמכם לשנה הבאה? שיתחילו כבר הלימודים. אני עוד אתחרפן מזה.

AS00AS

New member
מתפקד!

אז... מה שלומכם וכאלה?
שלומי בסדר תודה, חוץ מחמרמורת קלה, וכאב בטן קשה(אסור לי לשתות אלכוהול)

תודה רבה! מעריך את זה מאוד!
שם:
יקיר
איזור בארץ:
באר שבע
עיסוק:
מאבטח טיולי/מדריך עזרה ראשונה
פרי שלא אסרב לו גם על הבוקר:
אננס
ואת הפרי הזה, לעומת זאת, אל תשימו לי בלפתן:
בננה

ובסימן סוף השנה -

אני אוהב שינויים כי תמיד זה דבר מרגש ומפתיע,
בד"כ מתמודד איתם די טוב, ולא הופך עולמות,
אני מתכנן לקנות לים הולדת שלי את הנורה שמחליפה צבעים, ואז יהיה לי נורה שתשגע את החדר,

גילושיט

New member

שם: גילושיט.
איזור בארץ: צפון.
עיסוק: מלצרית על!
פרי שלא אסרב לו גם על הבוקר: ממש קשה לי לאכול על הבוקר, גם אם זה משהו שאני ממש אוהבת.
ואת הפרי הזה, לעומת זאת, אל תשימו לי בלפתן: גם ככה בתוך הלפתן הכל מקבל את אותה צורה אז מה זה משנה

מתפקדת!

שם:תום

איזור בארץ:תל אביב

עיסוק:מטפלת בגן קיבוצי

פרי שלא אסרב לו גם על הבוקר:אננס וליצ'י

ואת הפרי הזה, לעומת זאת, אל תשימו לי בלפתן:גויאבה

ובסימן סוף השנה -

איך אתם מתמודדים עם שינויים? תלוי איזה,אבל בגדול לא קל לי עם שינויים...

כן, אני יודעת ששמתי שינויים שונים באופן קיצוני אחד מהשני - המטרה שתבדילו בין שינוי לשינוי, איזה מזיז לכם, איזה לא, איזה קל לכם להתמודד איתו, ואיזה ממוטט אתכם, וזה שונה מאדם לאדם.. -אור שונה בחדר בהחלט יכול לשגע אותי אני כבר חודשים בלי אור בחדר מחשב ומשום מה לא מחליפים פה מנורה,אבל בהחלט יש שינויים גדולים יותר שגורמים לי לצאת מהכלים, תקופות שמסתיימות והתחלות חדשות לוקח לי זמן להתרגל לדבר החדש, פרידות אני לוקחת מאוד קשה, שמשהו שהיה לי מוכר פתאום משתנה זה יכול להכניס אותי לדכדוכים שכאלה אבל אם אני רואה שהמצב החדש הוא דבר טוב אז אני מהר מאוד יוצאת מהדכדוך ומסתגלת למצב החדש, אם אני רואה שהמצב החדש לא משהו אז אני לוקחת את השינוי יותר קשה, בקטע הזה אני די ילדה קטנה

איזה שינוי אחד תקדמו בברכה ותאחלו לעצמכם לשנה הבאה? לעזוב את הבית, אני יודעת שזה יהיה שינוי מבורך שרק יקדם אותי לדברים טובים ויגרום לי להיות בן אדם בוגר יותר עצמאי יותר ושלוו יותר....אני מקווה מאוד שאת השינוי הגדול הזה אני אקח בצורה טובה ואתמודד עם זה גם אם יהיה קשה כי בסופו של דבר זה שינוי טוב!

tamaguchi girl

New member

שם: רוית
איזור בארץ: מרכז
עיסוק: חיילת משוחררת. מאוק' - סטודנטית

פרי שלא אסרב לו גם על הבוקר: אבטיח

ואת הפרי הזה, לעומת זאת, אל תשימו לי בלפתן: קיווי

ובסימן סוף השנה -
לפני השינוי אני לא שמחה ממנו בדר"כ, אבל אני מסתגלת מהר ובדיעבד מגיעה תמיד למסקנה ששינויים זה דבר טוב והכרחי.

לא מאמינה שכבר ספטמבר.

שם: אור.
איזור בארץ: איזור השרון.
עיסוק: מערכות מידע.
פרי שלא אסרב לו גם על הבוקר: זה לא באמת משנה אם בוקר... נראה לי שאבחר באננס. אבל אני אוהבת עוד המון פירות.
ואת הפרי הזה, לעומת זאת, אל תשימו לי בלפתן: אשכולית.

דווקא בניגוד לשנים הקודמות, לא מאחלת לי המון שינויים לשנה הקרבה. עשיתי הרבה כאלו בשנתיים האחרונות ועכשיו המטרה היא דווקא לשמר אותם.

Jackie Blue

New member
wake me up when september ends

שם: ג'קי
איזור בארץ: תל אביב רבתי
עיסוק: מתמחה
פרי שלא אסרב לו גם על הבוקר: מנגו
ואת הפרי הזה, לעומת זאת, אל תשימו לי בלפתן: אני שונאת לפתן, אבל אם מדובר על סלסלת פירות אז אפרסמון.

ובסימן סוף השנה -

תקופות שמסתיימות - תלוי איזו תקופה.
פרידות - תלוי כמה אהבתי את האדם. מתאבלת קצת וממשיכה הלאה במלוא המרץ.
שינויים באתרי אינטרנט קובעים (תפוז ופייסבוק, למשל...)- מעניין לי את הזרבובית.
אור שונה בחדר בעקבות החלפת נורה - מתעצבנת אבל מתרגלת.
מוצר שנעלם מהמדפים - קורה לי כל הזמן שמוצרים שאני אוהבת נעלמים. מבררת למה והאם יש חנות שמחזיקה את המוצר הישן, קונה בסטוקים ומתפללת למהדורה מוגבלת. בנימה זו, למישהי יש אולי לובלו דודבן מאט? :)
חבר שמתחתן - שמחה עבורו.
בן משפחה חדש שנולד - מחכה כבר. בקרוב יהיו לי שני אחיינים חדשים.
מוות - לוקחת קשה עד קשה מאוד. תקופת אבל ארוכה שמלווה בגעגועים מטורפים, לילות חסרי שינה, חלומות הזויים, בכי. אבל, כמו בכל דבר בחיים הזמן עושה את שלו ואני דבקה בזכרונות הטובים ותמיד מתגעגעת.

מהשינויים שכתבת? אז בני משפחה חדשים אקדם בברכה.
אאחל לעצמי שנה טובה מלאה באהבה, הרפתקאות, נחת שלווה, הצלחה במבחני לשכה ושיהיו המון רגעי צחוק ואושר.
וגם לכם.

אלול זה אחד החודשים אם לא ה...

שם: כפית
איזור בארץ: סוף העולם אלכסונה
עיסוק: לא מתעסקת עם אף אחד
פרי שלא אסרב לו גם על הבוקר: מנדרינה( אז מה אם אחרי זה כל היום אמות מכאבי בטן)
ואת הפרי הזה, לעומת זאת, אל תשימו לי בלפתן: מנגו

ובסימן סוף השנה -

בלחץ, והתרגשות( כאילו אכלתי מנדרינה על הבוקר)

בברכת הצלחה בעבודה החדשה

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Optimistic Girl

New member
גמני

שם: הנערה האופטימית
עיר הגראדים...
עיסוק:מנחה ומרצה בNlp ואימון ניהול זמן.
פרי בבוקר:כזה שקל לקלף כמו בננה... אך לא משנה לי
אוכלת את כל הפירות.

שינויים:
יש המון פירושים בהקשר של שינוי
למשל היום גיליתי שאני אוהבת שינוים בהקשר של
להכיר אנשים חדשים ומורים חדשים...

ישנו גם שינוי של לשים לב לפרטים הקטנים
למשל : אני תמיד בילדותי אהבתי לראות בעיתונים
''זהה את ההבדל" שזה משחק של 2 תמונות עם הבדלים קלים
שצריך לזהות... ואני נהנתי מזה ועד היום נהנת.
וגיליתי שפיתחתי חוש לשינויים-לאותם הפרטים הקטנים
שאחרים אולי לא ישימו לב
למשל כשאמא שלי באה הביתה והלכה אני יכולה לראות את זה
על פי שינוי קל של הזזת הכוס שהיא שתתה ממנה!
זה כישרון מגניב
אך יש לו גם חסרונות...

שינוי לשנה חדשה -מסיימת בהצטיינות והכי בולטת בכיתה
של שנה ב בNlp שלי..
וגם מסיימת בהצלחה עוד שלוש תעודות מקצוע
ואז סוף סוף מתחילה לעצב ולהדפיס כרטיסי ביקור משלי

יאללה

איזור בארץ: ירושלים

עיסוק: סטודנטית..
פרי שלא אסרב לו גם על הבוקר: אבטיח
ואת הפרי הזה, לעומת זאת, אל תשימו לי בלפתן: ענבים עם גלעינים

ובסימן סוף השנה -

איך אתם מתמודדים עם שינויים? בסדר. בדר"כ מסתגלת מהר.
למעט שינויים "טרגיים" במשפחה הקרובה/חברים קרובים לא חושבת שיש שינוי שיכול לזעזע את עולמי.

איזה שינוי אחד תקדמו בברכה ותאחלו לעצמכם לשנה הבאה? החלמה.

Puskas

New member
aaight

גיל, בן 26 מהשפלה, סטודנט לתקשורת, מתחיל שנה שנייה אוטוטו ועובד באבטחה בסופ"שים.
לא אסרב לעולם לתפוח ירוק או אדום חמצמץ.. מת על הפרי הזה.
לעולם אל תשימו לי אפרסק, מנגו, תפוח צהוב או מעל הכל, אפרסמון בלפתן או בכל מקום אחר.

יש חבר שמתחתן בקרוב, אני מתחיל שנה שנייה של תואר.. אין הרבה שינויים מעבר.

Purple Mushroom

New member
מתפקד
חודש ספטמבר2012\אלול ה'תשע"ב-תשרי:

ה'תשע"ג. שנה טובה
.
טוב. אני חושב שאני כבר מתפקד,זאת תחילת השנה ה-6 שלי. כנראה ברצף. (צריך לבדוק). כנראה שלא ברצף. רק מתי שהיו כאן מנהלים, מאמיתי,עד אלייך.

אני עכשיו יחסית בסדר. קמתי יחסית מוקדם
. אחרי מקלחת, וצריך לצאת מהבית עוד 50 דקות, אחרי ארוחת צהריים, טלפון לחבר, ולהתגלח. (נגמר לי הג'ל לגילוח, צריך לשנורר משותף שלי קצף).

לשאלון:
שם: אלון .א

גיל: 36 ו-5 חודשים, ב17 לחודש הזה, אהיה בדיוק לועזי בן 36 וחצי.
איזור בארץ: מרכז.
עיסוק: אביר אור
במהפכה של אהבה
. (היה לנו אתמול מפגש מאוד מרגש ושלו)
פרי שלא אסרב לו גם על הבוקר: אבטיח?

ואת הפרי הזה, לעומת זאת, אל תשימו לי בלפתן: גויאבה
.

בסימן סוף השנה -

איך אתם מתמודדים עם שינויים? לפי הדוגמאות, אני חושב שאני מתמודד יפה עם שינויים, באתרים, גם מחוץ לתפוז ופייסבוק, גם בנק הפועלים, וכל אתר בעצם שמכבד את עצמו, עושה שינויים עם השנים. גם טוויטר, וגם עוד.
מוות מאוד קשה לי להתמודד, ומקווה שלא יקרה לי בעשרות שנים הבאות, לא במשפחה בכלל. גם לא לסבתא. לפחות 20 30 שנים, וגם לא לאמא, וגם לא לי.

איזה שינוי אחד תקדמו בברכה ותאחלו לעצמכם לשנה הבאה? 1 רק?
מהפכה של אהבה
. וזה אומר כבר הרבה שינויים, בכל הרמות וכל הרבדים, ואז יהיה יותר טוב לכולם.
תזכרו את התאריך:
ה 21 לספטמבר, 2012,
קצת אחרי ראש השנה, בימים הנוראיים, בסוף שבוע היחידי שבין כסה לעשור.
.
באהבה,

אלון :)
=]

למעלה