זה או זה לשבת
LeAnnDylan Well-known member 12/7/14 #8 ברור שקייטי ויקטוריה בכלל לא הייתה מוצלחת. המריבות של קייטי וקארה בפאנל היו אדירות "ויי אר פרינדס, גירלפרינד" בא לי לראות את הפרק הזה שוב
ברור שקייטי ויקטוריה בכלל לא הייתה מוצלחת. המריבות של קייטי וקארה בפאנל היו אדירות "ויי אר פרינדס, גירלפרינד" בא לי לראות את הפרק הזה שוב
LeAnnDylan Well-known member 12/7/14 #17 טוב, ואחרי שראיתי שוב, אני מאוהבת הנוכחות שלה בפרק הייתה קצרה מידי כי אבריל לאבין בחצי הראשון של הפרק הייתה מזה לא מועילה אבל ה-10 דקות בקושי שראו אותה בפרק היו שוות בשביל השורה: This is not a Lifetime movie, sweetheart
טוב, ואחרי שראיתי שוב, אני מאוהבת הנוכחות שלה בפרק הייתה קצרה מידי כי אבריל לאבין בחצי הראשון של הפרק הייתה מזה לא מועילה אבל ה-10 דקות בקושי שראו אותה בפרק היו שוות בשביל השורה: This is not a Lifetime movie, sweetheart
O Oukami Kun New member 12/7/14 #14 שתיהן כל שבוע זוכה איידול אחר יבוא להיות מנטור, לפי הסדר בו הם זכו. אפשר לוותר על כמה
J jess r New member 13/7/14 #20 בעיקרון קלי כי קרי לא נראת לי מעניינת בכלל וקלי מגניבה ממש, אבל מה שנדב אמר בהחלט נשמע טוב.
S SHTRUDIDI New member 14/7/14 #26 קלי כי תכלס קרי בעונה שלה לא ממש הדהימה ביצירתיות. אבל מה שנדב אמר הכי שווה
H Hadar07 New member 15/7/14 #44 קלי יהיה איתה יותר צחוקים זה בטוח רק מהסיבה הזאת לא אתנגד אבל שקרי גם תהיה או כמו שנדב אמר שכל הזוכים יחזרו להיות מנטורים כמו דיוויד קוק השנה.
קלי יהיה איתה יותר צחוקים זה בטוח רק מהסיבה הזאת לא אתנגד אבל שקרי גם תהיה או כמו שנדב אמר שכל הזוכים יחזרו להיות מנטורים כמו דיוויד קוק השנה.
LeAnnDylan Well-known member 15/7/14 #49 קלי הייתה "מנטורית" בדואטס והייתה מעפנה היא חמודה וזה אבל אין לה באמת עצות מועילות לתת למתמודדים. משהו סטייל רנדי ג'קסון אבל עם בובז צריך לתת לקרי ליהנות מהספק ולהביא אותה כמנטורית כדי שנוכל להגיד גם עליה שהיא גרועה ושזה יהיה נכון
קלי הייתה "מנטורית" בדואטס והייתה מעפנה היא חמודה וזה אבל אין לה באמת עצות מועילות לתת למתמודדים. משהו סטייל רנדי ג'קסון אבל עם בובז צריך לתת לקרי ליהנות מהספק ולהביא אותה כמנטורית כדי שנוכל להגיד גם עליה שהיא גרועה ושזה יהיה נכון