חסימה חלקית

argamon

Member
חסימה חלקית

ערב טוב: האם אפשר להגדיר מצב בו אני יכול לגרום למישהו שאני מכיר אבל הוא לא חבר פייסבוק שלי, לא לראות שום פרסומים שלי בדפי הפייסבוק השונים, אבל שהוא כן יוכל לשלוח לי הודעה אישית?
>> במידה ואי אפשר, אשמח להסבר איך לחסום אותו באופן כללי.
*** מאד יעזור לי הסבר בצעדים.
תודה.

shoosh2607

Member
מנהל
לא ניתן

חסימה - היכנס אליו לפרופיל, לחץ על שלוש הנקודות ליד הודעה ואז על חסימה

argamon

Member
תודה מצאתי מה שהסברת, ומשהו שארצה להבין:

1. מה במקרה וארצה לבטל את החסימה?
2. נאמר שזה אשר חסמתי אותו מנסה לכתוב לי מסר אישי. מה הוא מקבל?
האם הוא מקבל הודעה של "אינך יכול כיוון שבוצעה חסימה" ?

shoosh2607

Member
מנהל
תשובות

1. בהגדרות - יש בצד "חסימות" - שם ניתן לשחרר
2. הוא לא יוכל לשלוח הודעה בכלל (גם לא לנסות) כיוון שברגע שאתה חוסם מישהו אתה נעלם מבחינתו מפייסבוק (כאילו אין לך חשבון בכלל) וההיפך (גם הוא נעלם לך).

argamon

Member
שוש הפעם לא הבנתי:

1. איפה אני רואה חסימות? האם בדף שלי? אני לא רואה דבר כזה. איפה לחפש את זה? איפה להגיע להגדרות?
2. את כותבת שגם הוא נעלם לי כאילו לא קיים בפייסבוק. אז מה אני וגם הוא מקבלים במצב כזה אחרי שחסמתי, כשאני מקליד את שמו בחיפוש של פייסבוק? האם הודעה של "לא נמצא" ?
3. והכי חשוב לי לדעת: האם כאשר חסמתי אותו ולדוגמא אני כותב תגובה לפוסט של גבי גזית, אז האם המצב הוא שהוא לא רואה כלל את התגובה שכתבתי לגבי גזית? אני מתכוון לזה שהוא מבקר בדף של גבי גזית ורואה תגובות של גולשים, אז האם אני מבין נכון שהוא לא יראה את התגובה שלי? ממש כאילו לא הגבתי אצל גבי גזית?
י

shoosh2607

Member
מנהל
אז ככה

1. בהגדרות - החץ הקטן למעלה משמאל בשורה הכחולה - הגדרות - חסימות
2. בדיוק
3. הוא לא יראה כי אתה לא קיים מבחינתו.
הוא גם לא יופיע ברשימת חברים משותפים וכן הלאה. כאילו אתה לא קיים בפייסבוק

argamon

Member
מצאתי וכנראה אצלי זה קצת שונה:

> לפי מה שאני זוכר, הפייסבוק שלך בלועזית ולפי זה אולי אצלי זה קצת שונה אבל בכללית אני חושב שמצאתי מה שהסברת.
** אני לוחץ על החץ הקטן, אז אני רואה בין השאר את "הגדרות" אבל לא "חסימות". > אני לוחץ על "הגדרות" אז נפתח לי דף שבין השאר בצד ימין יש סמל תמרור אין כניסה, ובלחיצה עליו אני מקבל דף בו בין השאר יש גם אפשרות חסימת משתמשים שכנראה לזה כוונתך. ** אני רק מקווה שבאותו מקום יש לי גם אפשרות ביטול חסימה. כרגע כתוב שם "לא הוספת אף אחד לרשימת החסומים" כיוון שאכן כרגע לא חסמתי אף אחד.
>שוש האם אני מבין נכון שאם אחסום אז בדיוק במקום זה אקבל אפשרות ביטול חסימה?
>>> אני מצרף צילום מסך. יתכן שיהיה צורך לגלול, בעיקר לצד ימין כדי לראות הכל: http://bit.ly/29bRziY

argamon

Member
אז העניין הוא:

שכתבת " הגדרות - חסימות " וחשבתי שכוונתך היא ש"חסימות" מופיע בסמוך ל"הגדרות". אם היית כותבת "הגדרות > חסימות" או "לחץ על הגדרות ותיראה בצד ימין לחצן "חסימה" ",,,, וכ"ו, הייתי מבין מיד.
מה לעשות שבראש שלי יש תוכנה שקולטת רק הסברים בצעדים?
אבל לא נורא. שוש לעולם לא מתייאשת ומסבירה שוב וזה המזל שלי.
תודה שוש

shoosh2607

Member
מנהל
זה מה שכתבתי בהתחלה

שבתוך ההגדרות - יש בצד "חסימות"
בכיף

למעלה