תודה שוש, רק לא הבנתי משהו:
תודה לך שוש, רק לא הבנתי האם את מוכנה לעזור לי בפנייה חד פעמית בעניין הטוויטר, או שאפשר להעלות כאן שאלות טוויטר באופן קבוע כמו שאלות פייסבוק .
> אני רואה למעלה שכתוב "פורום פייסבוק ורשתות חברתיות" האם זה אומר שאפשר לשאול כאן על טוויטר כמו על פייסבוק, שאלות שונות קבועות?
שאלת הטוויטר שלי כך: אני כתבתי שאלה למישהו בטוויטר באורך בערך כמו שלושת השורות העליונות בהודעה הזו ותוך זמן קצר קיבלתי רקע אדום האומר שחרגתי באורך ה"ציוץ" ואז בלתי אפשרי לשלוח את ההודעה. אני לא מסוגל לכתוב הודעה בטוויטר בצורה קצרצרה להדהים. איך למשל הנשיא טראמפ חובב הטוויטר כותב הודעה בטוויטר? לא יתכן שיש לו אפשרות לכתוב רק מספר מילים, או שאולי יש אפשרויות הרחבת הודעות לידוענים.
> "שורה תחתונה" איך כותבים בטוויטר הודעה באורך נורמלי למשל כמו אורך ההודעה כאן?
כיוון שאת ארגמון, מומחה הטוויטר העולמי לא מגבילים בהודעות, (חחחח, היית מת להיות מומחה טוויטר, ארגמון) אני מסוגל להתגבר על בעיה כזו בצורה עקיפה כך: (עוד לא ניסיתי) אני רוצה לכתוב לאדון תפוזי הודעה בת 20 שורות: אני כותב לאדון תפוזי שאשלח לו בצורה של המשכים הודעות, אחת אחרי השניה ואכתוב בהודעה הראשונה "אדון תפוזי זה קטע מספר - 1 " ובהודעה הבאה אכתוב "קטע מספר - 2 " ובקטע המסיים אכתוב לאדון תפוזי "זה קטע הסיום"