הכנתי לפי זה שבבלוג
אבל עם שינויים - החלפתי את הקטשופ ורוטב הצ'ילי ברסק עגבניות + קצת חומץ תפוחים + קצת סויה + מעט טבסקו לפי הטעם
הוספתי גם ירקות לסיר הבישול האיתי (כרישה, גזר, סלרי) והשתמשתי במים במקום ציר.
האמת? לא עפתי. היה חביב, אבל היה לזה קצת טעם גנרי של בשר שבושל בסיר בישול איטי. היו שם יותר מדי נוזלים, ייתכן שזה אשמתי - הכנתי רק 1/3 מתכון (בריסקט במשקל קילו וקצת, ולא כמעט 3 קילו), אז הייתי צריכה לשים קצת יותר נוזלים כדי שכל תחתית הסיר יכוסה, וזה הרס את הפרופורציות אולי... גם לבצל המטוגן, עם אורגנו, אבקת שום, אבקת בצל ופפריקה... ובכן היה לזה ניחוח של פיצה. זה נעלם בבישול אבל קצת מוזר.
קיצר, קשה להגיד שבאמת הכנתי את המתכון שלה, אבל בכל מקרה כשאכין שוב אני מתכוונת להכין בתנור ולא בסיר בישול איטי.