למה העריכה מופיעה לי באנגלית?

argamon

Member
למה העריכה מופיעה לי באנגלית?

ערב טוב:
אני מתאר את השאלה בגלישה עם דפדפן פיירפוקס:
יש לי פייסבוק בעברית ועד היום כשרציתי לערוך פוסט שכתבתי, הופיעה כרגיל אחרי הלחיצה על שלושת הנקודות תיבה עם אפשרויות שונות לבחירה כשהכל בעברית. מה שקורה לי בימים האחרונים הוא שהכל בתיבה כתוב כרגיל בעברית, אבל משום מה אפשרות העריכה כתובה באנגלית במילים edit post .
אני כל כך רגיל למילה "עריכה" הכתובה תמיד גם היא בעברית, עד שחשבתי שהיא לא מופיעה משום מה, ואז הבחנתי בזה שהיא מופיעה אבל באנגלית.
האם לדעתכם זה בג זמני, או בעיה אחרת?
> אני מצרף צילום מסך אחרי הלחיצה על שלושת הנקודות והופעת התיבה עם האפשרויות: https://profile.fcdn.co.il/images/0__059c015589f770.jpg

argamon

Member
הבנתי וחבל:

חבל שאין לך דרך לבדוק את זה במצב עברית.
תודה בכל מקרה

argamon

Member
וואוו תודה רבה שוש:

האם יש לך מושג למה בפיירפוקס הלחצן לעריכה מופיע באנגלית?

shoosh2607

Member
מנהל
בדקתי בפיירפוקס

גם בעברית. אין לי מושג למה אצלך זה באנגלית

argamon

Member
תודה שוש ואי חושד במחשב או בדפדפן שלי

תודה לך על הבדיקה הנוספת שוש. ומאז ששאלתי כאן , יש לי בסיס לחשוד שהבעיה בדפדפן שלי או במחשב: אני פרסמתי משהו באחד המקומות באינטרנט וגם שם נתקלתי בשינו בו הופיעו מילים באנגלית שאמורים היו להופיע בעברית.
> בדפדפן פיירפוקס יש מומחים לדפדפן שיכולים לקבוע האם יש בעיה בגירסה שלי וצריך אולי לעדכן משהו או לשדרג את הדפדפן, או שאולי הבעיה במחשב שלי.
אם הבעיה תיפתר, אני אדווח כאן.

argamon

Member
לשוש, קיבלתי תשובה ממוזילה

שוש , הבטחתי לדווח כאן בעניין המילה "עריכה" אם אקבל תשובה מפורום פיירפוקס ואני מקיים את ההבטחה אני לא מבין באופן מושלם את התשובה, ואם את מבינה ומתחשק לך, אז אשמח להסבר שלך מה שכתבו בצורה פשוטה כי את ההסברים שלך אני מבין יותר טוב.
> הנה ההסבר שקיבלתי: מה שאני מבין הוא שהשינוי לא מופיע עדיין גם אצל חלק ממשתמשי פיירפוקס.
Re: האם מדובר בהגדרות פיירפוקס?
הודעהעל ידי תומר‏ » 23/09/2017
בעיקרון, למעט מקרים בהם האתר משתמש בתכונות לא תקניות ודברים דומים, כל מה שמופיע בתוך מסגרת התוכן בדפדפן, נשלט באופן בלעדי על־ידי האתר (ולפעמים גם הרחבות שמתעסקות בתוכן). במקרה שלך, לא מדובר על תקלה, אלא על מונח שמופיע בשפה שונה מהרצוי. פייסבוק תומך בכמות די נכבדה של שפות, והתרגום שלו מנוהל בצורה קהילתית ועד כמה שידוע לי אין גורם אחד שמרכז את התרגום שלו לכל שפה. סביר להניח שמדובר במחרוזת שהוחלפה ועדיין לא התקבל הקונצנזוס הרצוי כדי לקבע אותה כתרגום הסופי במערכת התרגום שלהם. אם המחרוזת מופיעה אחרת בדפדפנים אחרים, זה יכול לנבוע מקבלת גרסה מוקדמת יותר של תרגום האתר או שמוצגת מחרוזת חלופית לדפדפן אחר. בכל מקרה, לא נראה שיש כאן בעיה בדפדפן.

shoosh2607

Member
מנהל
אם הבנתי נכון את ההסבר

אין מישהו אחד שמרכז את ענין השפות אלא הרבה אנשים שמציעים.
כלומר יש קבוצה של אנשים שמציעה הצעות ומנסים דברים ואז נבחר מה שמחליטים.
במקרה הזה עוד לא החליטו.
אני לא יודעת אם זה נכון אבל זה מה שהוא מסביר.

argamon

Member
תודה שוש וגיליתי משהו:

או קיי אני איאלץ לקבל את המצב הזה של הלועזית כי לכתוב לפייסבוק חבל על הזמן. הם משיבים רק בדבר אחד וזה שהם קיבלו את הפנייה ובזה נגמר הכל.
> בכל מקרה גם אני לא בטוח שהתשובה מדוייקת לאור העובדה שאצלך בבדיקה עם פיירפוקס זה הופיע בעברית ותומר שהשיב לי לא הזכיר מצב בפיירפוקס למרות שכתבתי לו שבדקו לי בפיירפוקס וזה היה תקין.
> בינתיים שמתי לב שרק בעריכה של פוסטים שפתחתי קורה המצב עם הלועזית ואם אני עורך תגובה שכתבתי למישהו אז המצב תקין והמילה "עריכה" מופיעה בעברית. מעניין האם הבדיקה שלך דרך פיירוקס הייתה בעריכת פוסט שלך או בעריכת תגובה שלך?

למעלה