למה זה קורה?

argamon

Member
למה זה קורה?

להנהלה שלום:
קורה לי לא פעם שאני מעלה בפורום, אבל בעיקר בקומונות, הודעה עם תמונה מהשמורות במחשב, וכאשר ההודעה עולה, אז במקום התמונה מופיע ריבוע קטנטן עם X אדום במקום קובץ תמונה.
1. בלחיצה על הריבוע עולה תמונה תקינה כאילו הייתה לחיצה על קובץ תמונה ולא על ריבוע קטנטן.
2. לפעמים כאשר נכנסים אחרי כשעה, מגלים שהריבוע הקטנטן הסתדר והפך לקובץ תמונה תקין, אבל הרבה פעמים נשאר ריבוע קטן בלי שינוי.
אשמח לתשובה.
שנה טובה

argamon

Member
אני מקווה שאצליח:

כשהדף בקישור שאוסיף יעלה, אתם אמורים לראות בהודעה הראשית העליונה, ממש בקצה השמאלי בתוכן ההודעה,ריבוע קטנטן עם X בתוכו וזה היה אמור להיות קובץ תמונה. בלחיצה עליו התמונה אמורה להיפתח כראוי למרות שמדובר במשבצת קטנטנה במקום תמונה.
> אם תגללו למטה לתמונות שונות שהוספתי בדיון שבדף , תיראו תמונות שונות שעלו כראוי, אבל יש כמה נוספות שעלו בצורה שתיארתי. הפעם זה לא הסתדר מעצמו לקובץ תקין.
>> הבעיה לא חדשה, אבל הפעם החלטתי לשאול :
[URL]http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=41021&msgid=55221586[/URL]

היי -

האם מדובר בתופעה שמתרחשת רק בקומונות?
(מכיוון שזו קומונה סגורה, נוכל לבדוק זאת רק מול מנהל הקומונות והתשובה תתעכב מעט: האם יש לך דוגמא ממקום אחר? קומונה פתוחה או הודעת פורום? )

argamon

Member
אז כך:

> ראשית, מה שחשבתי וכתבתי לכם קרה, רק הפעם לקח יותר זמן: אני כבר רואה את הדוגמה ששלחתי לכם כבעיתית, שהפכה בינתיים לתקינה לגמרי ולא ריבוע קטנטן, ואם אתם תיראו זאת הרגע כמוני ובפעם הראשונה, לא תבינו על מה אני מדבר כיוון שעכשיו הכל הפך לתקין. כאחד שלא מבין הרבה במחשב, אני חושב שיש בתמונות מסויימות מין השהיה של מערכת תפוז שמעלה רק ריבוע קטנטן, הנפתח אמנם, ולאחר שעות או ימים הריבוע הופך לתמונה תקינה ( אני מדגיש שזה לא קורה כל פעם , אבל די הרבה )
>> הדבר קרה לי בפורומים מאד מזמן , עוד הרבה לפני השידרוגים האחרונים אבל לאחרונה התעסקתי עם תמונות רק בקומונות.
>> אם הנהלת הקומונות וגם אתם תבדקו זאת עכשיו עם ההנהלה, תיראו שהכל הפך לתקין, אבל זה חוזר הרבה פעמים.
>> "שורה תחתונה" יש השהיה בתמונות שונות שמעלים ורואים רק ריבוע קטן עם X אדום שאמנם נפתח כתמונה בלחיצה עליו , ולאחר מספר שעות או אפילו ימים הוא מסתדר לתמונה תקינה. ( שוב אכתוב שזה לא בכל העלאת תמונה אלא לפי "מצב הרוח" של המערכת.

אוקיי

תודה על המשוב הארוך והמפורט

אני מעבירה את זה לטיפול המתכנתים (כמו שאתה כנראה שם לב, יש כרגע תקלות קצת יותר דחופות ולכן זה לא יקבל עדיפות על פניהם אבל היא עדיין תטופל בהמשך).

argamon

Member
תודה לך

ו ו א ו ו, אני מתכתב עם נציגת משוב, זה כבר מביא אוח רעננה טובה.
> אגב, אם תרצי לדעת, אני לא נתקל כרגע בשום בעיית גלישה ויתרה מזו, אם את מאלו שקראת את התלונות שלי על "העיגול השחור" שלא מאפשר העלאת הודעה בדפדפן אקספלורר - 9 אז כנראה המערכת חזרה בתשובה לכבוד "הימים הנוראים" וכבר מאפשרת לי להעלות הודעה כאשר"העיגול השחור" נעלם אחרי זמן קצר. אני מקווה שבעתיד הוא יאפשר לי גם להעלות תמונות מהשמורים שבזה עדיין הכל תקוע.
*** שנה טובה *** לצוות משוב

למעלה