למה מגיעים לי הודעות פייסבוק במייל?

argamon

Member
למה מגיעים לי הודעות פייסבוק במייל?

שבוע טוב לכם:
בזמן האחרון מגיעים לי במייל יותר ויותר הודעות שונות מפייסבוק על פעילויות שונות שלי. אני לא שיניתי כלום בהגדרות ונדמה לי שמוגדר אצלי מצב שלא אקבל הודעות במייל מפייסבוק. אני רוצה שוב מצב שלא אקבל הודעות מפייסבוק למייל שלי.
> אם מדובר בשינוי הגדרות, אז אני לא זוכר איך עושים את זה.
> אני מצרף צילום מסך ובמקרה ולא רואים הכל אז נא לגלול, בעיקר לצד ימין
בתודה לעזרה: https://bit.ly/2Lj71cu 

shoosh2607

Member
מנהל
לחץ על החץ הכי שמאלי בשורה הכחולה

הגדרות - התראות - דוא"ל
ותראה מה מסומן שם

argamon

Member
תודה שוש. אני מצרף צילום מסך

> תודה לך שוש על ההסברים המצויינים ומצאתי הכל הודות לך.
1. שיניתי קצת מה שהיה בסימוני העיגולים (אוסיף למטה צילום מסך) ואני מקווה שאני מבין נכון שהעיגולים שסימנתי זה אומר שאותם אני רוצה שיפעלו ואת אלו שלא סימנתי אני לא רוצה שיפעלו.
** אגב קראתי בינתיים בעזרה של פייסבוק שאי אפשר למנוע באופן מוחלט הגעת מיילים מפייסבוק ולזאת אני מסכים כיוון שודאי כוונת פייסבוק לשלוח הודעות חשובות ביותר שפייסבוק לא רוצה שאפשר יהיה לחסום
2. מעל ההגדרות כתוב שאפשר גם לבטל הגעת הודעות ספסיפיות בלחיצת ביטול המינוי לגבי מייל בודד שהגיע וניסיתי במייל וזה עובד אבל אני רוצה שעד כמה שאפשר לא יגיעו כלל מיילים מהפייסבוק כיוון שאני בודק בפייסבוק ביוזמתי מה שאני רוצה.
>> שוש אשמח אם תעברי בבקשה על הסימונים שעשיתי כדי לוודות שאין לי טעות שאולי את תבחיני בו. תודה לך. הנה הצילום. יתכן שצריך לגלול למטה כדי לראות הכל : https://bit.ly/2EkKVoF  
>> דבר אחרון: אני מבין שכיוון שאין למטה לחצן אישור, זה אומר שלא צריך לאשר את השינויים שעשיתי:

shoosh2607

Member
מנהל
זה נראה טוב

לא צילמת את החלק התחתון אבל מה שצילמת נראה בסדר גמור.
לא, לא צריך לאשר - זה נשמר

argamon

Member
הרבה תודה שוש:

תודה לך וניראה לי שזה מסתדר כיוון שמאז הסימונים שעשיתי בהגדרות , פתחתי בימים האחרונים בדיקות מייל ולא הגיעה שום הודעה מפייסבוק.
> בקשר לצילום החלק התחתון אולי תוכלי לעזור לי: הייתה לי בעיה עם הרזולוציה: אני לא יודע בדיוק איך לצלם משהו ארוך בלי מצב שאיאלץ להקטין מאד את הרזולוציה ואז התמונה קטנה לצפייה. אני אשמח שאם במקרה את יודעת, תשיבי לי בבקשה איך עושים צילום מסך למשהו ארוך בלי להקטין מאד את הרזולוציה, למרות שזו כבר שאלה טכנית. תודה לך. ( וינדוז - 10 )

למעלה