מה אומר הסמל?

argamon

Member
מה אומר הסמל?

שלום לכם: אני מצרף צילום מסך לקטע מהמסרים שלי עבור דוד יוסוב
> זמן קצר אחרי המשלוח הבחנתי בסמל קטן עגול בצבע כחול עם נקודה לבנה בפנים ולידה תמונה של דוד יוסוב בצד השמאלי ממש מעל המסר.
השאלה שלי מה זה? נגיעה בו לא מקפיצה הסבר. אני הבחנתי בזה כדקה אחרי שנכנסתי מחדש למסרים של דוד יוסוב לבדוק משהו במסר אשר שלחתי לו ואני לא יודע האם הסמל היה מיד לאחר משלוח המסר ואולי לא שמתי לב אליו לאחר משלוח המסר. לא מופיעה לידו הודעה שנקרא בשעה זו וזו אבל באמצע התמונה רואים ספרות של זמן , אך ללא כותרת.
>> הנה צילום מסך : http://bit.ly/2lqOzoj 

shoosh2607

Member
מנהל
זה נראה כאילו שלחת לו מסר שהיה בו רק נקודה

לפני ששלחת את המסר הארוך והוא ראה אותו

argamon

Member
וואלה את צודקת, ושאלה בעניין:

שוש את בלשית מצויינת וזה ממש כפי שכתבת. שלחתי לו מסר ראשון ואחרי תשובתך אני מבחין בזה שהסמל הוא אכן למסר הקודם. אגב למה לדעתך לא כתוב יותר "ניראה בזמן הזה והזה"? השידרוגים להם יהרגו אותי.
>במסר הקלדתי סך הכל נקודה בודדת ושלחתי את המסר, ובהמשך הדברים שלי תביני למה:
> אשאל אותך במידה וידוע לך האם יש שינויים ואקווה שאצליח להסביר היטב:
בפייסבוק היה זמן רב מצב ששינו בזמנו לרעה לטעמי בשידרוגי פייסבוק הקודמים, בו אם אני שולח למישהו מסר בפעם הראשונה, אז נפתחת תיבת צ'טים ולא ניתן לכתוב מיד במסר ראשון למישהו חדש שעדיין לא כתבתי לו מעולם, דרך ה-messeger ואני לא אוהב לכתוב דרך תיבת הצ'טים הקטנה הנפתחת למטה ומעדיף לכתוב בדף שעולה אחרי הלחיצה על messenger שפעם היה כתוב במקומו "הודעות" אם אני לא טועה. מצאתי פטנט בו בו אני שולח מסר למישהו חדש בהקלדת נקודה בלבד בתיבת הצ'ט הקטנה ושולח, ואז אני כבר יכול בלחיצה על messenger להכנס להודעה עם הנקודה הבודדת אשר שלחתי כבר, ולהוסיף הודעות חדשות ואני לא חייב יותר לכתוב הודעה חדשה דווקה בתיבת הצ'טים.
שוש, אם הסברתי טוב והצלחת להבין אז אני שואל האם אולי יש דרך לכתוב מסר חדש שאני שולח בפעם הראשונה למישהו שמעולם לא שלחתי לו מסר כלשהו קודם, בלי הצורך בפטנט שכתבתי עליו למעלה?

למעלה