מה במקרה קובץ גדול מדי?

argamon

Member
מה במקרה קובץ גדול מדי?

שלום לכם: שמרתי תמונה מאתר אמין , רציתי להעלות את התמונה לאחד הפורומים, וקיבלתי הודעה שהקובץ גדול מדי ולא אוכל להעלות אותו.
האם יש פתרון למצב כזה כדי שאוכל להעלות אותו?
בתודה לתשובתכם

הוספת תמונה להודעה

כרגע העלנו בכל הפורומים את מנגנון כתיבת ההודעה החדש.
אנא נסה להעאלות את התמונה בשנית (שים לב! קובץ מקסימלי עד 10485kb)

argamon

Member
> להנהלה: 2 דברים:

>> ראשית ניסתי שוב אחרי שהמערכת הציעה וקיבלתי את אותה תשובה על קובץ גדול מדי. השאלה שלי אליכם הייתה האם יש פתרון למקרה קובץ גדול מדי?
לא השבתם לי על זה.
>> ובעניין אחר: יתכן ויש בעיה עם פתיחת הסמיילים בתוכן ההודעה:
פתחתי את הוספת הסמיילים וקיבלתי מסך כהה בלי הופעת הסמיילים ובלי אפשרות לשנות משהו והכל נתקע ונאלצתי לצאת מהאתר לגמרי ולהכנס שוב ורק כך לכתוב כאן שוב. אני לא מעיז לבדוק עכשיו אם הסתדר כי אני לא רוצה להיתקע שוב ואנסה בפורום ניסויים.

2 תשובות

1. השאלה אם התמונה אכן גדולה מההגבלה המקסימלית, כי אם כן אז תנסה להקטין אותה. אין פתרון אחר.
2. תוכל לשלוח צילום מסך?

argamon

Member
>>> תודה לכם: אז כך:

1. אם אתם יודעים איך מקטינים תמונה, אשמח לדעת ( אשמח גם לקישור )
אין לי מושג איך עושים את זה.
2. אני מצרף צילום מסך בו פתחתי עכשיו הודעה חדשה לניסיון בפורום הזה, כתבתי את המילה "ניסיון" , ולחצתי על פתיחת הסמיילים בתוכן ההודעה. המסך נהיה מיד כהה כחלחל וכל ההודעה הופכת למצב בו אי אפשר לעשות בה כלום. שום דבר לא מגיב, לא ניתן לבטל את פתיחת הסמיילים וגם לא מקבלים את תיבת הסמיילים. האפשרות שאני מצליח לעשות היא רק לצאת מהפורום ולחזור שוב. (אני יוצא לגמרי מתפוז וחוזר מיד . זו השיטה )
> אדגיש שאין בעיה בסמיילים של הנושא וכן אין בעיה לשלוח הודעה בלי סמיילים בתוכן.
> אנסה לשלוח לכם קישור לצילום מסך שעשיתי דרך אחת הקומונות, כי בגלל השידרוג שעשיתם ואני לא מוצא הסבר לשימוש בו, אני לא מצליח להעלות בלחיצה על "עיון" את ההורדות שלי ואשמח להסבר שלכם איך להגיע אליו. השיטה החדשה שעשיתם להוספת הודעות,גורמת לכאב ראש כנראה להרבה גולשים:
http://www.tapuz.co.il/communa/main/ShowImage.asp?path=55043423.png&msgid=55043423

argamon

Member
*** אני מנסה עכשיו להגיב בפיירפוקס

אנסה לשלוח תגובה זו אליכם בדפדפן פיירפוקס. ניראה מה יקרה:

>> או קיי , לגבי הסמיילים ומסך חשוך, אתם צודקים בהחלט. הסמיילים נפתחו לי ועלו לי בלי בעיות והמסך לא החשיך ולא נתקע כלום. הוספתי סמייל כדי שתיראו.
>> לגבי הוספת קובץ מהתמונות השמורות שלי במחשב, אחרי לחיצה תחת תיבת התוכן על הוספת קובץ ולחיצה על "עיון", אני מקבל את ההורדות שלי בהודעה שאין שום דבר שמור, למרות שיש לי המון תמונות שמורות. בשיטה הישנה בקומונות, אחרי הלחיצה על "עיון" אני מקבל את התמונות שלי כראוי ויכול לשלוח כראוי. (באקספלורר, אחרי הלחיצה על "עיון" אני לא מקבל כלל את אפשרות הלחיצה על ההורדות בדף השמורים שעולים לי )
>> אני מציע שתשדרגו את האפשרויות לגלישה יעילה גם באקספלורר. אני אוהב מאד את פיירפוקס, אבל יש בעיה במחשב שלי בגלישה ארוכה יחסית בדפדפנים אחרים שמצריך העברת המחשב לטכנאי ולכן אני זקוק לגלישה באקספלורר ואני מאמין שלהרבה גולשים יש אקספלורר.
>> אודה לכם אם יש לכם פתרון לעניין העלאת תמונות מהשמורים שלא פועל לי גם בפיירפוקס כפי שתיארתי למעלה.
תודה לכם

WTR

New member
הצעה: הקטנת תמונות אוטומטית

כמו שמבוצע למשל בפייסבוק- אם התמונה גדולה מדי היא מוקטנת לבד לגודל המקסימלי האפשרי ואין צורך להקטין את התמונה עם תוכנות חיצוניות למיניהן

למעלה