אם כך גם אני אכתוב את דעתי בעניין הניטור בדף רגב:
> ראשית גם אני רואה דבר כזה של ניטור בפעם הראשונה בפייסבוק ועובדה שעד כדי כך לא הכרתי את עניין הניטור עד ששאלתי על זה כאן בחשד די גבוה שלי שזו תקלה או במחשב שלי או בדף של מירי רגב.
> אני קצת מתלבט האם מירי רגב צודקת או לא בניטור:
ראשית גם בתפוז יש פורומים שעושים ניטור, כמו לדוגמא פורום משוב.
אבל ההבדל הוא שאם יש ניטור בפייסבוק כמו של מירי רגב, אז גולשים עלולים לחשוב שהיא חוששת ממגיבים עוינים שיכתבו בצורה לא ראויה כמו קללות, או שאלות מביכות למירי רגב כמו מתנה 100 אלף ש"ח לזמר אייל גולן על שני שירים של 7 דקות על חשבון משלם המיסים ועוד. במחשבה עמוקה לדעתי היא הייתה צריכה לאפשר העלאה חופשית של הודעות בדף שלה ומתמודדת עם השואל, אז אם השואל סתם בוטה ללא סיבה, מקלל וכ"ו. תמיד היא יכולה למחוק את ההודעה וגם לחסום את הכותב.
במקרה ומירי רגב לא רוצה שאפילו לרגע תהיה הודעה בוטה בדף שלה ולכן עושה ניטור, זה עלול להביא למסקנה שהיא לא רוצה ביקורת על תיפקודה ואז זה לא דמוקרטי ולא יתכן שאחרי ניטור, היא תאפשר כנראה העלאת תגובות לטובתה, או רק טענות חלשות נגדה.
בקשר לתגובה שלי שעברה לניטור, אני מאמין שהיא תאפשר להעלות אותה כי כתבתי לה שבחים על הפרס החדש הכספי שהיא מציעה לבעלי מדליות, זאת בגלל המיסוי על המדליות, ואכן אני חושב שמגיעים לה שבחים, למרות שאני כועס עליה על מתנה של 100 אלף השקלים שנתנה על חשבון משלם המיסים לאייל גולן על שני שירים של 7 דקות ועוד מתנות מקוממות שלא ארחיב עליהן כי זה לא הפורום עבור זה.