מה הסמל הזה?

argamon

Member
מה הסמל הזה?

שלום לכם: קרה לי לפני כשעה משהו בפייסבוק שלא קרה כמובו מעולם:
> מצאתי את עצמי במצב לא מחובר לפייסבוק וניסיתי להכנס עם סיסמה ומשתמש.
> יצאה לי הודעה של פייסבוק שהמחשב שלי חשוד שנכנסה בו תוכנה זדונית ואני חייב לאפשר סריקה על ידם והם מאפשרים לי עד סיום הסריקה להכנס לפייסבוק.
> אישרתי ונשארתי בדף הסריקה שהייתה כ-20 דקות ואז פייסבוק הודיע לי שהמחשב נקי ולא נמצא כלום.
> הכניסה לפייסבוק פועלת שוב כשורה ורק רציתי לדעת מה היא תוכנת log שפייסבוק התקין במחשב, אני מאמין לאפשרות סריקה, והאם כדאי לי למחוק אותה.
> אני מצרף צילום מסך מ"שולחן העבודה" . רואים את סמל log בצבע לבן, ממש למעלה בצד שמאל:
http://srv1.jpg.co.il/8/568255f183298.png

shoosh2607

Member
מנהל
ה - log שאתה רואה על שולחן העבודה

הוא לא התוכנה. הוא דף טקסט המכיל את תוצאות הבדיקה.
למיטב הבנתי פייסבוק לא התקין כלום אלא רק ביצע סריקה אינטרנטית.
אתה יכול למחוק את הקובץ הזה בלב שקט
&nbsp

argamon

Member
תודה שוש המהירה ובירור קטן:

>האם נתקלת בתופעה שקרתה לי , או שאלו אותך על זה?
> האם אני חייב להכנס ללוח הבקרה כדי להסיר את הסמל?

shoosh2607

Member
מנהל
תשובות

1. לא אני אבל שאלו על זה
2. זה לא יופיע בלוח הבקרה. תמחק את זה משולחן העבודה
3. בנוסף, תיכנס ללוח הבקרה, תסדר לפי תאריכים ותראה אם משהו הותקן היום

argamon

Member
שוש, הנה דיווח:

נכנסתי עכשיו ללוח הבקרה ואני רואה התקנה מהיום של אדובי, ואני לא התקנתי היום כלום מיוזמתי.
> אז לפי הבנתי, או שפייסבוק הורידו את זה עבורי לצורך אפשרות סריקה, או שאחד מסוגי האדובי שיש לי עידכן את עצמו אוטומטית, בצירוף מקרים דווקא היום.
האם אני צודק?
> הנה צילום מסך בו רואים את זה בשורה השניה מלמעלה. (יתכן שצריך לגלול ימינה כדי לראות את זה:
http://srv2.jpg.co.il/3/5682644b947cf.png

BobboVilla

New member
זה מה שקורה כשמאפשרים עידכונים אוטומטיים

לי המחשב הקפיץ הודעה האם אני רוצה לעדכן פלאש או לא. הסכמתי, למרות שלא באמת קראתי האם השתנה משהו, אבל לפחות הייתי מודע לכך
.

argamon

Member
שוש, העדכונים שלי נעולים:

בגלל סיבה כלשהי אני מעדיף שלא יהיו עדכונים אוטומטיים ממיקרוסופט ואני מעדכן ידנית לפעמים כשאני מאפשר זמנית לעדכן, ובכל זאת פלאש עדכן את עצמו.
האם מדובר במשהו אחר בעניין קבלת עדכונים מאדובי?

argamon

Member
אופס, סליחה BobboVilla ןהתגובה למעלה גם לשוש:

לא הסתכלתי בכלל מי כתב לי וחשבתי שזאת שוש, כיוון שהיא זו הרגילה כמעט תמיד להגיב לי, והתגובה שלי אליך למעלה היא גם לשוש.

BobboVilla

New member
העידכון הזה הוא של Adobe, ולא קשור לעידכונים של מיקרוסופט

כאשר אתה מתקין/מעדכן אז הוא שואל אותך האם לעדכן באופן אוטומטי או לא, וכנראה שסימנת (או יותר נכון לא שינית) את ההגדרה של עידכון אוטומטי.

למעלה