מה הקישורים השחורים האלו?

argamon

Member
מה הקישורים השחורים האלו?

להנהלה שלום: בימים האחרונים יש תופעה שבמשלוח הודעה בה מוסיפים גם קישור שמצליח והופך לחיץ, מופיעים כל מיני קישורים שחורים שניראים לי כתופעת מצב הפוך בו הסמיילים לא מצליחים ומסומנים כ-X אדום ולידם עולים קישורים שחורים, במקום הופעת סמיילים. הבעיה בוודאות לא במחשב שלי כיוון שראיתי תלונות נוספות של גולשים במקומות שונים בשאלה מאיפה הגיעו הקישורים השחורים.
אני מצרף צילום מסך בו למטה יש קישור כחול מוצלח שלי , אבל שאר הקישורים השחורים הופיעו מעצמם.
>> להנהלה: יש לי בקשה: התלונה הנ"ל היא לבעיה בהוספת הודעות בקומונות, אבל לצערי בהנהלת הקומונות אין התייחסות מצויינת כמו ההתייחסות המצוינת שלכם במשוב לשאלות ואו שלא משיבים בהנהלת הקומונות או שמשיבים באיחור גדול מאד.
אז אודה לכם להעברת התלונה לאחראים המתאימים.
תודה לכם.

קישורים

לפי התמונה נראה שאתה גולש באינטרנט אקספלורר.
ידוע לנו שיש שם תקלה כרגע במערכת ההודעות.
אני אשמח אם תוכל לבדוק זאת דרך דפדפן אחר.

argamon

Member
להנהלה, או קיי בדקתי עכשיו:

נכנסתי לפי בקשתכם לבדיקה, וזה בדפדפן אקספלורר וגם הוספתי הודעה עם אייקונים.
כל הנ"ל בקומונת משוב.
התוצאות: בהודעות הקודמות האייקונים ממשיכים לעלות כקישורים שחורים והאייקון עצמו כ-X אדום.
הוספתי הודעה ,גם כשאני בדפדפן פיירפוקס והתקלה היא אותה תקלה.
אני מצרף קישור לדיון בדף. ההודעה שלי נמצאת למעלה בקישור התלונות על הבעיה. ( אני argamon )
>> אני שוב מדגיש שכול הנ"ל הוא לגבי הודעות בקומונות ולא בפורומים, אבל רק אתם תוכלו לעזור בבעיה כיוון שמשום מה בקומונת משוב ההתייחסויות להודעות מתנהלת מאד באיטיות.
הנה הקישור:
http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=47&smsMsg=

argamon

Member
להנהלה: לא הבנתי את הרעיון

להנהלה, זה שוב אותו הדבר כפי שקרה לי כבר בהודעות עבורכם: אתם מודיעים לי במסר שההודעה שלי פורסמה בפורום ואתם לא מגיבים עליה במילה. ביקשתם אותי לבדוק את המצב בדפדפן אחר ובהודעה שלי שפרסמתם אני מדווח על התוצאות. אבל אין תגובה שלכם.
תודה רבה שאתם מפרסמים את ההודעה שלי, אבל איפה ההתייחסות שלכם?

לעיתים לוקח זמן לבדוק...

בכל מקרה מי שמטפל בעניין זו הנהלת הקומונות.
אתה תקבל שם מענה בימים הקרובים

argamon

Member
להנהלה תודה לכם:

הבנתי את ההסבר שלכם, ובהחלט יעזור שכאשר אתם בשלב בדיקה של משהו בהודעה, תשיבו במילים "אנו בודקים".
> בעניין הנהלת הקומונות, אני קרוב למצב שהתייאשתי מהם. שימו לב להודעות המתרבות בקומונת משוב ואין שום תגובה. אני מתכוון להודעות של כולם ולא רק לשלי. אולי כדאי שהם ילמדו מכם. הנה אני כתבתי לכם על שלא השבתם לי ורק פרסמתם את ההודעה, אבל אתם מיד מסבירים למה לא התייחסתם עדיין.
לדעתי גם הנהלת המשוב יכולה לכתוב במספר מילים עבור כל המתלוננים על בעיית האייקונים שהנושא בטיפול, ולא לתת לגולשים הרגשה של אין התייחסויות.

למעלה