מותר לצייר חמץ בפסח?
משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
איזה שבוע זה היה
ביום ראשון ניסיתי לעבוד עליכם אבל הייתי צפויה מדי
ביום שני נסעתי לירושלים לעיר הקרח, והסתבר שבאותו יום יש בת מצווה של אחות של חברה שלי שנפטרה, ואמרתי לאמא שלה שאני אבוא ולא היה נעים לי לא להגיע! עכשיו, לא רק שנסעתי מצוננת לעיר הקרח, גם התקררתי יותר, אבל בכל זאת הלכתי לבת מצווה ולמחרת כשקמתי לא היה לי קול ובכל זאת הלכתי לעבודה כי עבדתי בבוקר וכבר לא יכולתי לבטל את המשמרת, וכל הלקוחות בטלפון איחלו לי להיות בריאה
ואז למחרת כבר אבד לי הקול סופית אז ביטלתי את המשמרת וישבתי בודדה בבית, אבל בחמישי כבר חזר לי הקול והכל היה נחמד, וביום שישי היה לנו חידון בעבודה ואני אף פעם לא מנצחת אבל ניצחתי פעמיים!!!1 D: שווה ביותר XD ואתמול היה הסדר וכמובן שלא נשמתי מרוב אוכל.
המלצה לסופ"ש:
המלצה שמחה - אנסטסיה. באמת שזה כזה סרט של "יאאא
". ופלונטר, כי זה סרט מושלם ובכל פעם שאני צופה בו מחדש אני מתלהבת מחדש, הוא ממש כמו דיסני של פעם.
והמלצה פחות שמחה - "כפרה". קראתי חצי ספר והפסקתי באמצע כי הוא היה פשוט כבד מדי ובלתי אפשרי לקריאה, אבל הסרט לוקח את העיקר שבו והופך אותו למדהים, ובאמת שבסוף הלב שלי מתנפץ.
איאן מקיואן צריך ללמד את סוזאן קולינס לכתוב סופים עצובים.
חוגגים את פסח? עושים סדר בבית?
חוגגים חוגגים, החג היחיד שבאמת עושים כמצוותיו XDDD תמיד את החלק הראשון של ההגדה אנחנו קוראים, ואחרי האוכל זה רק מלמולים. XD אבל היה נחמד וטעים 3:
שומרים כשרות בפסח או שאתם לא מוותרים על פיתה?
אנחנו לא מכניסים חמץ הביתה, אבל אני לא באמת שומרת. אם יצא לי לאכול בחוץ לא תהיה לי בעיה לאכול חמץ, אבל בבית אנחנו בעיקרון שומרים. בשביל המסורת וזה
תוכניות מגניבות לחול המועד:
עולמות, מפגש פורום, התנחלות אצל חברה ויום שישי ה-13!
באים למפגש הפורום?
אם לא אני אז מי
מילות סיום ומסר לאומה:
"אין הנחתום מעיד על עיסתו" = "אין פיטה מעיד על הפיתה"
תמונה לסיום, אם בא לכם:
רגע, אז מותר?