מה קרה לצ'ט?

argamon

Member
מה קרה לצ'ט?

שלום לכם:
אני לא יודע אם יש קשר וכך:
> קניתי מחשב חדש ויש לי דפדפן וינדוז -10
> אני נכנס לדף קבוצה בה אני משתתף ורואה בצד שמאל את הצ'ט אבל לא כמו שאני רגיל אליו אלא במצב פתוח עם חלק מחברי פייסבוק שלי.
> אני רגיל לראות את הצ'ט כאשר הוא מכווץ ללא רשימת החברים שלי.
> למטה אני יכול לפתוח את גלגל השיניים ובין השאר יש אפשרות ללחוץ על "כווץ" אבל הבעיה שאין תגובה ללחיצה.
> האם יש דרך שהצ'ט יחזור להיות מכווץ?
> אני מצרף צילום מסך ואכתוב שגלגל השיניים בחיפוש של הצ'ט ניראה כבוי אבל הוא מגיב רק לא מבצע כאמור מה שאני רוצה:
https://bit.ly/2SLKo4N 

shoosh2607

Member
מנהל
אתה יכול להעלות תמונה

של מה שקורה כשאתה לוחץ על גלגל השיניים?

argamon

Member
בהחלט ויש גם התפתחויות:

> בינתיים לפני שהשבת ניסיתי להתעסק עם גלגל השיניים וכך:
** בלחיצה על "הסתר סרגל צד" המצב חוזר לנורמלי שרציתי מכווץ למטה.
** בלחיצה על "כווץ את כל לשוניות הצ"ט אני לא מזהה תגובה
** בלחיצה על "סגור את כל כרטיסיות הצ'ט" אני לא מזהה תגובה
** בשאר אני לא מעז לגעת כי אני לא מבין מה זה וחושש להסתבך ולא לדעת להחזיר למצב הקודם
>> אני מצרף צילום מסך במצב שהופיעה התיבה בלחיצה על גלגל השיניים:
https://bit.ly/2SNtEdj 

shoosh2607

Member
מנהל
אני אנסה להסביר

אתה כותב על שני לחצנים שלא מגיבים - "כווץ את כל לשוניות הצ"ט" ו"סגור את כל כרטיסיות הצ'ט".
במקרה בו יש לך מס' לשוניות צ'אט פתוחות (לדוגמא שיחה אחת עם משה, שיחה אחת עם דוד וכן הלאה), הלחצן הראשון ימזער אותן והשני יסגור אותן.
ההנחה שלי זה שהם לא מגיבים כיוון שאין לשוניות פתוחות ולכן אין ללחצן כל פעולה לעשות.

argamon

Member
הסבר נפלא והגיוני שוש:

אני מאמין שההסבר שלך הוא הנכון. הרבה תודה
> בגלל שהזכרת דוגמא של מספר לשוניות פתוחות: אשמח לדעת איך אני פותח צ'ט עם פתיחת לשיחה לדוגמא עם משה ועוד אחת עם דוד?
אני חשבתי שבצ'ט ניתן לשוחח כל פעם עם אדם בודד.

argamon

Member
פשוט אני יודע את זה בפעם הראשונה בזכותך:

אולי זה מצחיק אבל אני יודע בפעם הראשונה שאפשר לפתוח יותר מצ'ט אחד במקביל, לאחר תשובתך. עד עכשיו לפני שהיה לי המחשב החדש שקניתי לפני כ- 10 יום , במחשב הקודם תמיד כאשר נכנסתי לקבוצה, ראיתי תיבת צ'ט ממוזערת לתיבה קטנה למטה וחשבתי שכך ניראה הצ'ט ואפשר לכתוב רק צ'ט אחד בכל פעם. מעניין למה במחשב החדש המצב אחר ומדובר במחשב דומה לזה שהיה לי עם חלונות וינדוז 10 ואותם דפדפנים שאת כולם הטכנאי שלי העביר למחשב החדש מהמחשב הישן. לא ניסיתי מעולם לפתוח את גלגל השיניים כי לא היה לי צורך ואני לא אוהב להתעסק עם משהו שאני לא מכיר מהחשש שזה יגרום לשינוי הגדרה בעייתי.
תודה שוש . לימדת אותי משהו חדש.

למעלה