מצב חסום באחד מדפי הפייסבוק:

argamon

Member
מצב חסום באחד מדפי הפייסבוק:

שלום לכם אשאל גם כאן בתקווה שאולי זה ימליצו לי משהו שלא חשבתי עליו:
> בדף הפייסבוק של חדשות 2 אני מוצא עצמי נמצא במצב חסום. זאת אומרת שבדף אין לי אפשרות להגיב, לא לראות אם יש לי לייק בדף, לא לשלוח הודעה אישית, ולא כלום חוץ מאפשרות לשתף הודעות של אחרים וזה אופייני למצב חסום.
> מעולם לא כתבתי משהו לא ראוי בדף חדשות 2 ומובן שלא קיבלתי מעולם אזהרה כלשהי, ואני לא זוכר אם ביקרתי בכלל בעבר בדף במצב לא חסום, אבל כמעט בטוח שלא וכנראה מהביקור הראשון אני במצב חסום.
>> הנה הדף בו יש לי בעיה:
https://www.facebook.com/ch2news/?fref=ts  
>לבקשתי , חברתי בפייסבוק הסכימה להעביר להם הודעות שלי, ולפי בקשתי הם יצרו איתי קשר בהודעות האישיות ואמרו לי בפסקנות שהם בדקו היטב ואני לא חסום אצלם.
> בהזדמנות הם המליצו לי לשלוח דיווח לפייסבוק ולפי ההסבר שלהם הצלחתי אתמול לשלוח דיווח לפייסבוק עם פירוט המצב המוזר שאני במצב חסימה בחדשות 2 למרות שחדשות 2 לא מזהים חסימה שלי.
>ניסיתי לבדוק את המצב בדפדפנים פיירפוקס וכן אקספלורר ויש את אותה בעיה.
> כדי להיות בכל זאת בטוח שאלתי גם בפורום פיירפוקס והם כתבו לי שאין מצב שהבעיה בדפדפן.
>> פעם קרה לי דבר כזה עם דף "ישראל היום" והם אכן זיהו שאני חסום, שחררו מיד את החסימה והתנצלו, אבל כאמור בחדשות 2 הם לא מזהים חסימה.
השאלות שלי:
1. האם יש לכם עצה לנסות לעשות פעולה כלשהי לפתרון הבעיה?
2. מתי לדעתכם אקבל תשובה מפייסבוק, אם בכלל אקבל?
כאמור אתמול שלחתי להם דיווח.

shoosh2607

Member
מנהל
חסימה

1. תשובה מפייסבוק מתקבלת בדר"כ תוך שבועיים
2. בוודאות החסימה אצלם - אין לי פיתרון אחר

argamon

Member
משהו לא הבנתי:

למי את מתכוונת שבוודאות החסימה אצלם?
האם לחדשות 2 או לפייסבוק?
> שוב אציין שהם כתבו לי למסרים שבבדיקה שלהם נמצא שאני לא חסום, לכן הם המליצו לי לפנות לפייסבוק . אציין שוב שמעולם לא כתבתי משהו לא ראוי בחדשות 2 ולדעתי אין שום היגיון שהם יסתירו ממני שאני כן חסום אצלם.
> האם לדעתך יכולה להיות תקלה שמערכת הדף חוסמת ולא מסמנת להם?
> ובמקרה וידוע לך, האם פייסבוק משיבים בעברית?

shoosh2607

Member
מנהל
לחדשות 2

לא סביר שאתה חסום והם לא יודעים.
לגבי השפה - אין לי מושג
&nbsp

למעלה