סקר חדש עלה בפורום

B R A Y E R

New member
מנהל
סקר חדש עלה בפורום

השבוע צ'כוב עשה קאמבק! איזו עוד דמות מהעונות הקודמות הייתם רוצים שיתקמבק בהמשך העונה?
אתם מוזמנים לענות על הסקר, ולשתף כאן במי בחרתם, ולמה?
קישור לסקר - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Poll.aspx?forumid=1299&pollId=26913

תוצאות הסקר הקודם מצורף בצד

מי שרוב הפורום הכי התחבר ואהב לראות את השינוי שלה במהלך השנים האחרונות היא - נטשה! עם 38.71 אחוזים מהקולות.
ובמקום האחרון, כמובן - ניצן.

B R A Y E R

New member
מנהל
אני אגב בחרתי....

בלילי

שהנוכחות שלה בכל עונה מהפנטת, ותמיד הפרקים הכי טובים בכל עונה הם הפרקים שהיא מעורבת בהם

אם היא תחזור גם הפעם - ההפקה קונה את עולמי

דודי0000

New member
בן הקטע שהכי ריגש וצימרר אותי בכיכובה

והכניס אותי לאווירה הייתה הסצנה בקטע של איה וניני וברגע מסוים היא צועקת על איה וניני שייצאו מהכיתה כדי שלא תפגע בהם. ולראשונה הם מגלים את הפרצוף האמיתי שלה. זה נראה לי הקטע הכי יפה מכל הסדרות בארץ. ;ועוד דבר שריגש אותי בו שבמהלך התקרית איה מתחננת בפני יואל שלא יהרוג את אמה. אין היא חייבת אוסקר על הקטע
.

B R A Y E R

New member
מנהל
אם כבר קטע מרגש של לילי

"אתה לא תגע בילדים שלי!!!!!!!!!!!!" בפרק הלפני אחרון של עונה 2,
הקריבה את עצמה עם העקרב כדי שאיה וניני לא יפגעו

לילי הגיבורה האמיתית של השמינייה

דודי0000

New member
כן גם זה.

אבל משום מה הקטע בכיתה היה ממש עוצמתי מבחינתי וממש תפס אותי אולי בגלל שמבחינתי בעונה הראשונה היא הייתה ה-רעה וכל העלילה סבבה סביבה.

ואני מסכים אתך היא באמת הייתה הגיבורה והיא זאת שהציעה להם למחוק את הלמדא. מי היה מאמין שבסוף לילי היא הטובה בסיפור ודווקא דדי הוא מבחינתי האשם! קודם איה נחטפה בגללו ועכשיו התאומים אומנם בסדרה הוא נחשב קורבן אבל וואלה לא הגיוני שתמיד הילדים שלו נדפקים בגללו סימן שהוא עושה דברים לא טובים.

roeu245

New member
לגבי דדי גם לילי אמרה בפרק שבו נחטפו השמיניה

והתאומים ״תעצור רגע ותחשוב האם יש בך משהו שגורם לכולם לרצות לפגוע בך״ דדי באמת הוא כזה

dar dahan

Member
הקטע הכי מרגש היה בכלל בעונה השלישית

שלמרות האי אהבה שלה לעמוס היא באה ואמרה לו ולדגנית מה היא שמעה שיאיר והמועצה מתכננים...

ny22

New member
מנהל
טוב, זה די היה צפוי בן...

שזה מה שתבחר,
וכן, היא באמת מדהימה
.

nWkobi

New member
הצבעתי לילי אבל....

הייתי שמח לראות את העוזר לא פחות...לדעת עליו קצת יותר...לגלות סוף סוף איך הוא הגיע לעבוד אצל הבוס בקזינו ומה הקשר לרוברטו...יש שם הרבה שאלות.

nWkobi

New member
הצבעתי לילי אבל....

הייתי שמח לראות את העוזר לא פחות...לדעת עליו קצת יותר...לגלות סוף סוף איך הוא הגיע לעבוד אצל הבוס בקזינו ומה הקשר לרוברטו...יש שם הרבה שאלות.

אני448

New member
אבל לא נראה לי

שהוא התכוון לזה שהוא אבא שלו, איך שהוא דיבר עליו לא נראה כמו אבא שלו.נראה לי שהוא התכוון שהוא כמו אבא בשבילו,אני חושבת שהם הכירו בכלא הם אמרו את זה מתישהו

Yotam Wolfsthal

New member
גיורא אישר את זה שהוא אבא שלו, פחות או יותר

באתר הישן של השמיניה, הממש ממש ישן, הכחול-כהה שהיה באוויר בימי שידור העונה הראשונה, היתה לפעמים פינה בא גיורא חמיצר היה כותב את דברו, ואני ממש זוכר שלרגל שידור הפרק האחרון של העונה הראשונה, הוא כתב שם משהו כמו "...ומה זה המכתב הזה שרוברטו השאיר לעוזר שלו??? איזה אבא מתנהג ככה לבן שלו?", או משהו בסגנון.

nWkobi

New member
אוקיי אז אם העובר הוא הבן של רוברטו...

מה הקשר לבוס בקזינו(פשוט לא זוכר את שמו)? מה הקשר בין הבוס לרוברטו?

Yotam Wolfsthal

New member
אין קשר. בנאדם צריך למצוא עבודה

וכנראה שכל מה שהוא היה מסוגל לו הוא רק להיות יד ימינו של איזה טיפוס מפוקפק...

ny22

New member
מנהל
גם אני ממש הייתי שמח אם פרסטר היה חוזר!!!

כל-כך אהבתי אותו ואת הדמות שלו!

למעלה