שאלה בעניין האיתות האדום:

argamon

Member
שאלה בעניין האיתות האדום:

שלום לכם: עד לפני כ- 10 ימים ואולי יותר, כאשר נכנסתי לפייסבוק והיה איתות אדום למעלה,
אז באופן חד פעמי הופיעה תיבת הודעה בה כתוב של מי האיתות, ונדמה לי שהיה רק שם אחד של זה שהגיב. המצב הפך מאז לכזה שלא מופיעה לי יותר הודעה כזו, אלא רק הסימון האדום, ורק בלחיצה על האור האדום מופיעה רשימת המגיבים. לא עשיתי שום שינוי בהגדרות שלי בפייסבוק. האם פייסבוק עשו שינוי בעניין?

shoosh2607

Member
מנהל
אני לא זוכרת שהיתה תיבה כזו

בכל אופן, עכשיו צריך ללחוץ

shoosh2607

Member
מנהל
ועכשיו ראיתי משהו נוסף

מופיעה תיבה קטנה למטה בצד (לזה התכוונת?) אבל היא מופיע לשניה ואתה רואה אותה רק אם אתה מול המסך באותה שניה

argamon

Member
כן שוש לזה התכוונתי

שבת שלום: לא הייתי בגלישה ואני משיב עכשיו:
כן , בדיוק לתיבה שמופיעה לזמן קצר ונעלמת . בכוונה שמתי לב אחרי שראיתי שהיא לא מופיעה לי, כיוון שגם אני חשבתי שאני לא מבחין בה בגלל הזמן הקצר עד שהיא נעלמת, ובפירוש היא לא מופיעה לי יותר.
זה לא קריטי רק רציתי לדעת האם פייסבוק שינו משהו.
===========================================
> שוש אנצל את השירשור בנושא אחר: אם את זוכרת שאלתי על טעינה בצורה של טבעת סגולה שמופיעה לי רק בפייסבוק ללא הפסקה ומסתדרת בריענון, אבל חוזרת שוב בגלישה ממקום למקום בדף, ואת כתבת לי שאולי זו תקלה מהסוג שלא מופיעה לכולם אלא רק לחלק (אני לא זוכר את המילים המדויקות בהן כתבת) ושאלת אם זה הסתדר, אז לפני מספר ימים זה הסתדר בהפתעה כמו שהתחיל בהפתעה, בלי שעשיתי פעולה כלשהי בעניין.

argamon

Member
שוש, האם כוונתך:

לבאגים מסתדרים ,בעניין התיבה שלא מופיעה, או העיגול הסגול שהסתדר,
או שתפסת שתי ציפורים במכה אחת ואת מתכוונת לשניהם?

למעלה