שאלה בעניין חיפוש בדפי פייסבוק

argamon

Member
שאלה בעניין חיפוש בדפי פייסבוק

שלום לכם. השאלה כך:
> כאשר אני נכנס לקבוצה סגורה בפייסבוק בה אני רשום, אני רואה בצד ימין בין האפשרויות ( יש לי פייסבוק בעברית) תיבת חיפוש בכותרת "חיפוש בקבוצה זו" ואז אני יכול לנסות למצוא כל מיני הודעות בקבוצה בהקלדת מילת חיפוש.
> כאשר אני נכנס לדף גדול פתוח כמו לדוגמה דף ynet ( שסימנתי בו לייק )
אני לא מוצא תיבת חיפוש.
השאלה שלי במקרה הדוגמה עם ynet , איך אני יכול למצוא בדף כתבה או משהו אחר?
> בהחלט יתכן שלא הבחנתי בתיבת חיפוש כזו ואז אשמח להסבר איך למצוא אותה.
תודה.
> הנה דוגמה לדף: https://www.facebook.com/ynetnews/ 

shoosh2607

Member
מנהל
בדפים זה אחרת

אתה צריך לכתוב בשורת החיפוש הראשית למעלה בצורה כזו:
X in Y
כאשר X זו מילת החיפוש ו - Y זה שם הדף.
לדוגמא:
גנץ in ynet

argamon

Member
כנראה לא הבנתי משהו בהסבר שלך:

> ניסיתי X in Y וקיבלתי ים של דפים, בעיקר בשפות זרות עם הרבה אותיות מוזרות לא מוכרות לי .
> בקשר לדגמה שלך גנץ in ynet לא הוספת בכלל בדוגמה את האות X , אבל ניסיתי בכל זאת וקיבלתי מספר תוצאות בהן למעלה יש קישור למעבר כללי לדף ynet ובשאר התוצאות יש דפים שונים בהן מוזכרת המילה ynet , או המילה גנץ.
>> כאמור אני מאמין שלא הבנתי אותך כראוי ואם יתאפשר לך ותתני לי דוגמה מה את עושה בדיוק כדי להגיע לכתבה שאת מחפשת למשל ב- ynet אז אני מאמין ש"האסימון יפול לי" ואבין את זה.

shoosh2607

Member
מנהל
לא האותיות X ו - Y עצמן

האותיות מייצגות את המילים.
אני אתן דוגמא - אני מחפשת את המילה שוחד בדף של הארץ אז אני כותבת:
שוחד in הארץ
&nbsp

argamon

Member
כפי שכתבתי, בדוגמה "האסימון נופל לי" ואכן נפל :

> אמנם חשבתי על כך שכוונתך בתחילת ההסבר הוא רק תצוגת מילות החיפוש שמייצגות מה שאני צריך להשלים למילה, אבל לא הייתי בטוח . הנה העובדה שאני מבין אותך, ויכולת אם היית רוצה לתת לי כאן בדוגמה רק את האותיות ש' in ה' במחשבה שאבין, וכתבת בצורה מלאה כדי שלא אתבלבל וזה מצוין.
> אני מקווה שאני מבין נכון שבדוגמה שלך, כוונתך היא שבהקלדה לפי הדוגמה אקבל תוצאות קישור של "שוחד" או "הארץ" או שניהם ביחד מכל מיני דפים, ולא רק מדף "הארץ"
> הבסיס לשאלה שלי הוא חיפוש ותוצאות רק מדף לפי בחירתי בדומה לדף קבוצה בה כאמור יש תיבת חיפוש, וכנראה זה לא קיים במקרה שאנו דנים עליו, אחרת היית כותבת לי אבל גם השיטה הזו מצויינת אם כי מקבלים רק מספר תוצאות בגלילה למטה וכתוב עד מהרה "סוף תוצאות" בדוגמה שלך מ"הארץ" .
>> לסיום, כדי להיות בטוח שהבנתי אותך נכון, אני מצרף קישור לתוצאות של חיפוש במילים שבדוגמה הנוכחית שלך ואשמח אם תאשרי שעשיתי נכון.
תודה
( תיראי למעלה את מילות ההקלדה ובגלילה די ארוכה למטה תוצאות )
https://bit.ly/2W9C3IS  ;;

shoosh2607

Member
מנהל
עשית נכון אבל כמה דברים

1. נתתי דוגמא גם בפעם הראשונה
2. כתבתי בהודעה הראשונה שהאותיות מייצגות את המילים
3. התוצאות המתקבלות הן רק למילה שוחד בדף הארץ. לא מכל מיני דפים ולא תוצאות רק של שוחד או רק של הארץ. זה חייב להיות ביחד.
4. אכן, אין תיבת חיפוש בדפים

argamon

Member
או קיי תודה רבה ומספר דברים:

> כנראה בתחילה לא ירדתי לסוף דעתך בחלק מההסבר ושוב אכתוב שאין משהו יותר ברור כמו הסבר בדוגמה, ולדעתי גם אחרים הכי מבינים הסבר עם דוגמה.
> אם תרצי ויהיה לך זמן, אשמח להסבר בסעיף - 3 שלך . לא הבנתי בדיוק מה זה
" זה חייב להיות ביחד " וכן " ולא תוצאות רק של שוחד או רק של הארץ".
תודה לכל ההסברים שנתת עד עכשיו.

shoosh2607

Member
מנהל
אתה כתבת

״כוונתך היא שבהקלדה לפי הדוגמה אקבל תוצאות קישור של "שוחד" או "הארץ" או שניהם ביחד מכל מיני דפים, ולא רק מדף "הארץ"״.
אז לא - אתה לא תקבל תוצאות של שוחד או תוצאות של הארץ לחוד ולא תקבל מכל מיני דפיים. תקבל רק תוצאות של שוחד מהדף של הארץ (עיתון הארץ).

argamon

Member
או קיי:

אני אסתפק בתשובה הזו אבל אם אני לא טועה ראיתי תוצאות גם של "שוחד" וגם של "הארץ" גם מדפים אישיים וממקומות שונים בהדגשה של "הארץ" או "שוחד" או שניהם, אבל בהחלט יתכן שלא שמתי לב שאולי מדובר בתגובות בדף עיתון "הארץ"
אני אבדוק את זה
תודה שוש

למעלה