שאלה ליודעים:

argamon

Member
שאלה ליודעים:

שבוע טוב לכולם:
משום מה מתעכבת התשובה לשאלה אשר שלחתי לפורום משוב כבר שלשום, ואולי במקרה מישהו כאן יודע:
בזמן האחרון אני מקבל במסרים התראות על תגובות להודעות שלי בפורומים ובקומונות. אני לא רוצה את זה.
לא עשיתי שום שינוי כלשהי בהגדרות הדף האישי שלי ולמרות זאת ההתראות מגיעות. האם אתם יודעים אולי איך לבטל את קבל ההתראות האלו?

יוליקה

Member
מנהל
שים לב

בשורה התחתונה של התגובה מופיע:

קבלת התראות על תגובות להודעה זאת באמצעות: מייל מסר

שים לב שהן לא מסומנות... אם זה מסומן תבטל...

argamon

Member
תודה יוליקה ואם אפשר פרשנות מהמשוב:

תודה לך יוליקה ובינתיים קיבלתי הסבר גם מהמשוב.
> אכן את צודקת ופתיחת תגובה כמו כאן עלתה לי עם V מסומן מעצמו לקבלת מסרים ולא הבחנתי בכך, וגם לא הבחנתי בקיום המשבצות האלו בכלל.
> כנראה שיש כאן עניין של זיהוי המערכת להעדפות, כיוון שמאז תשובת ההנהלה ,שלחתי למקומות שונים הודעות, ובראשונה היה V מסומן מעצמו שהסרתי, אבל בשאר כבר לא היה V
יוליקה, שאלה קטנה וזה רק מסקרנות אם לא מפריע לך:
בתשובת ההנהלה לשאלה שלי בנושא, הם כתבו כך:
" אתה מקבל התראות במסרים מכיוון שברגע שכתבת/הגבת להודעה היה V בסימון קבלת התראות במסר.
אי אפשר לבטל התראות שכבר סומנו, להבא תבדוק שאין שום סימון V על תיבת הסימון לקבלת ההתראות (מתחת לצירוף קבצים להודעה) "
מה כוונתם ל- " אי אפשר לבטל התראות שכבר סומנו, להבא תבדוק שאין שום סימון V על תיבת הסימון לקבלת ההתראות (מתחת לצירוף קבצים להודעה) " ?
>> אני ניסיתי ויכולתי לבטל ולהחזיר סימון התראות גם אחרי הכתיבה וגם לפני, עד ששלחתי. האם אני לא מבין נכון משהו בהסבר שלהם?

יוליקה

Member
מנהל
הכוונה שאי אפשר לבטל הודעות בדיעבד

כלומר הודעות שכבר נשלחו לדף הפורום
אי אפשר למחוק את הסימון V
זה יעבוד רק בהודעות הבאות שתשלח...

argamon

Member
הבנתי

תודה יוליקה. את צריכה להיות הפרשנית של ההנהלה , כיוון שלא פעם הם משיבים בצורה שממש זקוקה לפענוח. אני לא זוכר כרגע במה זה היה כי אז הייתי מביא לך דוגמאות מתשובות שלהם בהן אני מאמין שהיית מסכימה איתי שההסבר שלהם לא פעם קשה להבנה.
> אני מאמין שהם התבלבלו בתשובה וכתבו "אי אפשר לבטל התראות שכבר סומנו" והתכוונו לכתוב , "אי אפשר לבטל התראות שכבר סומנו ונשלחו"

למעלה