שאלה למי שנוהג להגיע למפגשים (או מתכוון להתחיל)

hatzilonit

Member
מנהל
שאלה למי שנוהג להגיע למפגשים (או מתכוון להתחיל)

נניח אם מפגש היה מתקיים בתוך המרכז הגאה בת"א,
איך זה היה משפיע על נכונותכן\ם להגיע? (אם יש סיבות, אז פרטו)

k500

Active member
מנהל
הבהרה:

לא מדובר במפגש פורום שאנחנו כאן מארגנים בעצמנו, הכוונה היא למפגש שמתקיים דרך קבוצת הפייסבוק.
כאן בפורום לא השתנה שום דבר.

hatzilonit

Member
מנהל
השאלה היא כללית. וגם, חוץ ממארגן, אין שום הבדל בין מפגשים.

זה אותם אנשים ואותם תכנים.
אולי עכשיו, אם אכן יעמידו לרשות א-מיניים חדר במרכז הגאה, כן יהיה איזה הבדל... וגם אז, רק של מיקום.

האם אתה אישית לא תגיע (או לא תרצה להגיע) למפגש א-מיניים אם הוא יתקיים במרכז הגאה?

hatzilonit

Member
מנהל
אני, אישית, לא מתלהבת מהרעיון, אבל אגיע

נקודות בעד:
- מיזוג (!!!) - בקיץ
ובחורף

- כיסאות
- מרחב "מוגן" מעוברים ושבים לא קשורים
- המרכז הוא זה שקובע תאריך ושעה (פחות התעסקות ב"מה מתאים למי").

נקודות נגד:
- פחות נגיש לתחב"צ לאנשים שמגיעים מחוץ לעיר
- יכול להיות מרתיע למשתתפים חדשים שלא לגמרי מוכנים להכניס לתוך מרכז גאה

(מצחיק, אבל לגיטימי. לפני שנים היה לי שלב בו התביישתי להיכנס למרכז הגאה
. באמת. בין השאר, כי היה לי "לא נעים"\מפחיד שמישהו יראה אותי וגם כי התביישתי שאני "לא מספיק גאה", אפילו שהייתי כבר אז קווירית... אוח, משוגות נעורים
)
- המרכז הוא זה שקובע תאריך ושעה (ואז יכול להיות שלא יתאים לרוב).

liv15

New member
מפגש

עדיף לדעתי לעשות מפגש במקום שבו אפשר להגיע עם מכוניות, לאנשים מחוץ לעיר.
חוץ מזה- אין לי בעיה להגיע למרכז הגאה בתל אביב.
אפשר לעשות מפגש בבית הפתוח בירושלים- ולתמוך בהם גם על מה שקרה במצעד הגאווה
אשמח אם תעדכנו כאן בפורום כי אני לא חברה בפייס...

k500

Active member
מנהל
מפגשי הפורום מתעדכנים בצורה מסודרת

אנחנו מודיעים מראש, מתאמים עם כולם/ן תאריכים שנוחים להם/ן וקובעים במתחם שרונה בתל אביב.
המפגש המוצע כאן הוא לא זה שאני ושאר החברים כאן מארגנים אלא קבוצת הפייסבוק הא-מינית.
אם את רוצה להיות מעודכנת במפגשי הפורום, את מוזמנת לעקוב כאן. כרגע לא מתוכנן מפגש בשבועות הקרובים מפאת החום. נחכה קצת ואז ניפגש. הכל יהיה כתוב בצורה מסודרת, כמו תמיד

k500

Active member
מנהל
גם אני לא מתלהב מהרעיון כל כך

נכון שהמקום סגור ויש מיזוג וכיסאות, אבל זה לא כולל את ימי שישי אז זה רק חמישי בערב וגם זה מוגבל עד שעה 22:00 ומפגשים אצלנו יכולים בכיף לזלוג לשעה מאוחרת יותר כי המפגשים מהנים ויש הרבה על מה לדבר, בעיקר כי נוצרות חברויות קטנות, שיחות גדולות ואישיות והדינמיקה כולה בכיוון הנעים, כך שלעמוד עם סטופר זה קצת מגביל ויוצר מראש גבול של זמן.

אישית, חשבתי לקיים מפגשי פורום במקומות מסודרים כמו אולמות קטנים או חדרים גדולים ומסודרים שניתנים להשכרה לפי שעות, אבל זה עולה כסף. לא הרבה, אבל ראוי שנשקול את האפשרות הזאת בפעם הבאה, בייחוד אחרי הניסיון הכספי עם הדגלים ושות'.
בינתיים נראה לי שאנחנו מסתדרים יפה באויר הפתוח, לא מוגבלים במקום וזמן וחופשיים ממסגרות וארגונים.

אם אני בא למפגש המתוכנן? לא בטוח. אני גם לא רוצה להתחייב שכן.
אני לא נגד, חלילה, אבל אני לא מרגיש שאני שם במאה אחוז. כולם/ן מוזמנים ללכת ולהתרשם, אני אשמח לשמוע איך היה אם לא אבוא.

44410

New member
מפגשים

אשמח להפגש גם במרכז הגאים ובלבד שזה יהיה רק לא מיניים כיוון שאני אישה שרבים חושבים שהמראה שלי הוא של תום בוי.

hatzilonit

Member
מנהל
מר מנהל, זאת הודעה שברחה משרשור "שאלה למי..."

אם תוכל לחבר אותה לשם, זה יהיה מצוין.

jen711

New member
אני אישית לא מרגישה עם זה כל כך נעים

אין לי משהו נגד הקהילה הגאה פשוט אני לא רואה את עצמי הולכת לשם.
לא יכולה להסביר למה.
יש לי גם בעיה עם מפגשים שלא נארכים במקום נוח לאנשים שמגיעים מערים אחרות בתחבורה ציבורית.
אני מעדיפה משהו ליד רכבת.
חוץ מזה, הבנתי שאפשר שם בימים א-ה ואני עובדת ואין לי ממש זמן(או כח) לנסוע לתל אביב אחרי העבודה.

mymai1986

New member
אני לא חושבת שזה רעיון טוב

אני בעיקר חוששת מהעניין שחדשים לא ירצו להגיע.
וגם לי, תאכלס, יהיה פחות נעים ללכת לשם.
וסתם דוגמא, במפגש האחרון בשרונה מישהו הביא כאלו שלטים של א-מיניות וזה עמד שם בצד ואז אנשים מבחוץ התחילו לשאול דברים, ולא שזה לא טוב שהם שואלים, אבל זה לא מתאים כשיש אנשים בארון ויש אנשים שלא סגורים על עצמם והמפגש אמור להיות מקום אנונימי ושיכולים לבוא ללא חשש ולא חייבים לספר ולא חייבים כלום, רק להיות.
זה לא כמו במצעדים ששם זה הקטע, שאנשים ישאלו. המפגשים אמורים להיות מקום פתוח ודיסקרטי שכולם יכולים להגיע, לשמוע ולשאול בלי שיחששו וירגישו לא בנוח.

p019

New member
מעדיפה לא, אבל עם יהיה הגיע

א. מעדיפה מקום קרוב לרכבת. ואני חושבת שהרוב מגיעים למפגש ללא רכב - כך שתחבורה ציבורים זה דבר חשוב.
ב. אנחנו לא חלק מהקהילה הגהה. אנחנו כמובן לא נגד, להיפך. ויש הרבה מהמשותף, אבל בסופו של דבר אנחנו לא חלק מהם. אין לנו צורך שהממסד יכיר בנו וישנה חוקים בשבילנו (אולי חוץ מהעיניין עם ההסברה בבתי הספר).
האם זה אומר שאי אפשר לקיים שם את המפגש? לא, זה לא אומר את זה.
אבל עדין, הייתי מעדיפה שלא.
&nbsp
ושוב - אם יהיה מפגש, וזה הסתדר לי בלוחות הזמנים - אני הגיעה.

Valfoor

New member
אני דווקא בעד המרכז הגאה, מסיבה פשוטה-

מחוץ לו נמצא קפה לנדוור ואפשר להזמין לנו שולחן (אם נעריך כמה אנשים יגיעו מראש), וזה לאו דווקא קשור לקהילה הגאה או לא- זה בית קפה לכולם/ן. אני, אגב, פחות בעד שלטים, כי אני לא לגמרי מחוץ לארון.
&nbsp
אני בעד מקום מרכזי ושקט, עדיף לא הומה כמו "שרונה" או "עזריאלי". אפשר בית קפה נחמד או גן שהוא לאו דווקא עמוס.
&nbsp
אם זה לא בזמן אייקון, אפשר להפגש בכיף באחד המקומות ברח' הארבעה, לא חסרים שם בתי עסק ויש גם גן בסמוך
&nbsp
(להבנתי, אין עדיין תאריך למפגש?).

למעלה