שאלה על אחד האייקונים בפייסבוק

argamon

Member
שאלה על אחד האייקונים בפייסבוק

שלום לכם: כאשר מפרסמים בפייסבוק פוסט או תגובה, יש בין השאר אפשרות לפתוח אייקונים להוספה. אני לא מצליח למצוא באייקונים, אייקון כועס בדומה לזה שבתפוז *
אני לא מתכוון לאייקון כועס כמו האדום בתפוז, אלא אייקון רגיל צהוב. אני מצרף קטע צילום מסך , ואדגיש שאני מגולל עד למטה ולא מוצא אייקון צהוב כועס ( כאן הבאתי רק קטע מהחלק העליון עם פס הגלילה בצד שמאל למעלה, ובמקור גוללתי עד למטה )
> יש אמנם אייקון כועס עם שיניים גדולות, אבל אני מחפש אייקון צהוב פשוט כמו השאר בצילום המסך.
> הנה קטע צילום המסך: https://i.imgur.com/S0L2wex.png  ;
האם אני מפספס איכשהו אייקון צהוב רגיל כועס?
אם התשובה היא שאני מפספס, אשמח להסבר איפה למצוא את זה.
תודה,

shoosh2607

Member
מנהל
שני האמצעיים בשורה האחרונה בצילום שלי

נראים די כועסים.
זה איפשהו באמצע במסך האימוג'ים.

argamon

Member
אין עלייך שוש !!! ושאלה נוספת בנושא, בבקשה:

את צודקת כרגיל שוש ותודה רבה. רק אלוקים יודע איך לא ראיתי את זה. חיפשתי את האייקון בצורה שהוא מופיע למטה מימין לאייקון האדום.
אני מיד פונה לאופטיקאי להתאמת משקפיים.
>> שוש, שאלה באותו נושא: כאשר אני ממשיך לגלול למטה, סתם עבור צפייה בכל האייקונים, אני מגיע לכותרות בנושאי אייקונים כמו "בעלי חיים בטבע" , "מזון ושתייה" , "פעילויות" ועוד, אבל לא מופיעים אייקונים בנושאים שבכותרת.
חשבתי שצריך להמתין לטעינה, אבל הם לא הופיעו. האם בינתיים אין סמיילים בנושאים הנ"ל או שהמחשב שלי לא טוען אותם? ( וינדוז - 7 )
> הנה צילום מסך בגלילה למטה בהגעה לכותרת "בעלי חיים בטבע" (מופיע למעלה בצד ימין) כאשר אין כבר המשך אייקונים:
https://i.imgur.com/yj2inpk.png

shoosh2607

Member
מנהל
כי אתה נמצא בקטגורית האחרונים בשימוש

הכי למטה בצילום שלך יש ציור שעון מימין שמסומן בקו כחול.
משמאלו יש ציורים נוספים. השלישי מימין זה ארנב - שם בעלי החיים נמצאים וכן הלאה.

argamon

Member
בדקתי וקרה נס:

ראשית את צודקת. ניסיתי וזה עובד.
גם קרה נס: לפני שלחצתי על הארנב לבדיקה, לפי מה שהסברת לי , ראיתי שבקטגוריה "בעלי חיים" פתאום יש אייקונים. ירדתי עוד למטה, ובכל נושא ריק מאייקונים, הופיעו תוך שניות אייקונים. זה אומר כמובן שהיה צריך גם קודם להמתין לטעינה, אבל בפירוש כאמור חשבתי על מצב צורך המתנה לטעינה ,כפי שכתבתי בהודעה הקודמת, והם לא נטענו יותר מחצי דקה המתנה.
זו עוד הוכחה שפייסבוק פוחד לעצבן אותך וראה שהתלוננתי על אי הופעת אייקונים והם הופיעו.
>> בקיצור עכשיו אני מקבל מצב שהאייקונים נטענים בגלילה למטה גם בהגעה למקומות שלא גוללתי עד שם עדיין, ואם אני רוצה דווקה סוג אייקונים מסוים, כמו בעלי חיים, אז אני לוחץ על הסמל לקפיצה ישירה אליהם.
ממש מעניין, ויש עוד מצב שבכניסה לסמיילים, פייסבוק מעלה ממש למעלה סמיילים שהשתמשתי בהן לאחרונה, כאילו לעזור לי שלא אטרח לחפש אותם.
מטריף ומדאיג שפייסבוק יודע עלינו הכל ולא אתפלא אם יום אחד פייסבוק יכתוב לי הודעה במילים "ראינו שהתלוננת אצל שוש בפורום פייסבוק באתר "תפוז" על אי הופעת האייקונים, אנו מתנצלים ונעשה מאמצים שלא יקרה מצב כזה שוב" ופייסבוק עוד מסוגל להעלות לי צילום מסך לשאלת הפתיחה שהוספתי כאן בפורום

היום זה ניראה דמיוני ומחר זה כבר עלול להיות מציאותי.

למעלה