בדקתי וקרה נס:
ראשית את צודקת. ניסיתי וזה עובד.
גם קרה נס: לפני שלחצתי על הארנב לבדיקה, לפי מה שהסברת לי , ראיתי שבקטגוריה "בעלי חיים" פתאום יש אייקונים. ירדתי עוד למטה, ובכל נושא ריק מאייקונים, הופיעו תוך שניות אייקונים. זה אומר כמובן שהיה צריך גם קודם להמתין לטעינה, אבל בפירוש כאמור חשבתי על מצב צורך המתנה לטעינה ,כפי שכתבתי בהודעה הקודמת, והם לא נטענו יותר מחצי דקה המתנה.
זו עוד הוכחה שפייסבוק פוחד לעצבן אותך וראה שהתלוננתי על אי הופעת אייקונים והם הופיעו.
>> בקיצור עכשיו אני מקבל מצב שהאייקונים נטענים בגלילה למטה גם בהגעה למקומות שלא גוללתי עד שם עדיין, ואם אני רוצה דווקה סוג אייקונים מסוים, כמו בעלי חיים, אז אני לוחץ על הסמל לקפיצה ישירה אליהם.
ממש מעניין, ויש עוד מצב שבכניסה לסמיילים, פייסבוק מעלה ממש למעלה סמיילים שהשתמשתי בהן לאחרונה, כאילו לעזור לי שלא אטרח לחפש אותם.
מטריף ומדאיג שפייסבוק יודע עלינו הכל ולא אתפלא אם יום אחד פייסבוק יכתוב לי הודעה במילים "ראינו שהתלוננת אצל שוש בפורום פייסבוק באתר "תפוז" על אי הופעת האייקונים, אנו מתנצלים ונעשה מאמצים שלא יקרה מצב כזה שוב" ופייסבוק עוד מסוגל להעלות לי צילום מסך לשאלת הפתיחה שהוספתי כאן בפורום
היום זה ניראה דמיוני ומחר זה כבר עלול להיות מציאותי.