שאלה על אחד האייקונים:

argamon

Member
שאלה על אחד האייקונים:

שלום לכם:
> כידוע בהעלאת הודעה בפייסבוק, אפשר להוסיף אייקון להודעה מתוך תיבת אייקונים
> כידוע בפתיחה נוספת של תיבת האייקונים , יש למעלה מספר אייקונים שהיו בשימוש לאחרונה.
אני שואל על אחד האייקונים בלבד שהוא בצורה של כוכב כתום:
אני משתמש באייקון הכוכב הכתום הזה הרבה ובימים האחרונים כשאני מעלה אותו להודעה, מתעקש להופיע יחד איתו מצדו השמאלי סימן פסיק בלי שהוספתי פסיק מרצוני.
> באייקונים אחרים זה לא קורה.
> ניסיתי להעלות את אייקון הכוכב הכתום מתוך תיבת הרשימות למטה ולא בבחירת האייקון מהאייקונים שהיו בשימוש לאחרונה וזה לא עזר והפסיק מתעקש להופיע.
האם לדעתכם נוצר בג כלשהו בכוכב שתלוי בפייסבוק שבגללו מופיע הפסיק , או שהבעיה בדפדפן שלי או במחשב שלי באופן כללי?
**** שוב אזכיר שאני מתכוון רק לאייקון הכוכב הכתום, ואין באייקונים האחרים את הבעיה.
**** אשמח אם ייתאפשר לכם לעשות ניסיון פתיחת הודעה עם אייקון הכוכב הכתום כדי לראות איך יעלה אצלכם. תודה.
הנה צילום מסך בו בו רואים למעלה מימין את הכוכב ליד תמונת הפרופיל שלי עם הפסיק ובכוונה השארתי את תיבת האייקונים פתוחה כדי שתיראו שאין פסיק ליד הכוכב בתיבה למטה: https://bit.ly/2JGeTXT  

shoosh2607

Member
מנהל
ניסיתי - לא הופיע פסיק

אין לי מושג למה זה מופיע. ניסית למחוק את הפסיק?

argamon

Member
אכן ניסיתי רק שכחתי לכתוב כאן

שכחתי לכתוב שניתן למחוק את הפסיק כאילו אני הקלדתי אותו, ובמשלוח האייקון מופיע במקרה זה בלי הפסיק, אבל האייקון מתעקש להופיע כל הזמן עם הפסיק בפתיחת הודעה חדשה כאשר אני בוחר באייקון הזה ואני צריך לזכור למחוק אותו לפני המשלוח ומעניין שרק האייקון הזה עולה עם פסיק.
>> בכל מקרה תודה על שניסית את זה ועל התשובה שלך.

argamon

Member
שוש זה לא יאומן:

> גם אחרי התשובה שלך הוספתי פוסטים במקומות שונים בפייסבוק והאייקון הופיע עם פסיק, וכך היה עד כמעט שעות הלילה כאשר סיימתי לגלוש.
והיום? אין סימן וזכר לפסיק והאייקון עולה כראוי בלי פסיק גם בפוסטים שלי וגם בתגובות שלי . ידעתי שפייסבוק מתעניין בתלונות עליהם בביקורים שלהם בפורום הזה ורוצה שהישראלים יהיו מרוצים כי הם יודעים שמייסד פייסבוק צוקרברג הוא יהודי משלנו ורוצה שעם ישראל יגלוש בכיף ולכן צוות פייסבוק דאג לתקן לי את הבאג בסמל מיד כאשר ביקר כאן וראה את התלונה שלי.

למעלה