או קיי תודה וזה אחת הדוגמאות שקורות לי:
כרגיל המזל שלי שאת לא מתייאשת ומנסה לעזור גם כאשר בשלב מסויים ניראה שאני לא מצליח להבין, אבל זה אחד המקרים שמתברר שהטענות שלי על הבעיה נכונות הנה דוגמאות:
1. באתר תחנת הרדיו 103FM הופיע לי לפני כחודשיים תקלת חוסר אפשרות האזנה להקלטות ובשיחת טלפון איתם הם בדקו ואמרו לי שאצלם הכל בסדר וכנראה יש לי תקלת "אדובי פלש" כאשר התעקשתי שאין תקלה כזו באף אתר אינטרנט אחר, הטכנאי הראשי של הרדיו ביקש ממני אישור שליטה על המחשב מרחוק והתברר שצדקתי והייתה תקלה מסובכת לא במחשב שלי אלא בזיהוי של ההקלטה כספאם אצל מספר ספקי אינטרנט והם תיקנו הכל.
2. רק לפני מספר ימים הייתה לי שיחה בפייסבוק עם הנהלת תפוז על בעיה של הסתרת הודעות במסרים עם פרסומת והם דיווחו לי שאצלם זה בסדר וכאשר ביקשתי שיבדקו עם עוד דפדפנים הם כתבו לי שאכן הייתה תקלה והיא תוקנה.
אני אובססיבי מאד ומתעקש להגיע לפתרון בעיות וכמעט לא מסוגל לוותר על זה. אומרים שזה טוב אבל לדעתי זה נורא וגוזל המון זמן.
שוש מזל שלא מפריע לך שאני מתעקש להגיע לסיום הבעיה ולבסוף העזרה שלך גורמת לרוב לפתרון הבעיה או התעלומה.
>>> הנה כאן הייתה בעיה כזו של כן ולא בה הייתה אפשרות חסימה כמו שכתבת אבל התברר שלא בכל מקרה.