שאלה על טוויטר

argamon

Member
שאלה על טוויטר

שלום לכם: בתקווה שעדיין אפשר לשאול כאן גם בעניין טוויטר: לדעתי הטוויטר יותר מסובך להבנה מהפייסבוק. > השאלה שלי כך: ** אני שמעתי היום בתכנית הרדיו "קלמן ליברמן" בין השאר כך: " המאזין שלמה רפאלי כתב לנו בטוויטר כך וכך" "המאזין שאול לוי כתב לנו בטוויטר כך וכך" , " המאזינה אסתר שגיא כתבה לנו בטוויטר כך וכך"
השאלה שלי כך: ** רציתי לראות בטוויטר (בו אני רשום כמשתמש) את מה שכתבו הנ"ל. ** מניסיון מהודעת השדרנים קלמן וליברמן , אני יודע שבטוויטר בחיפוש צריך להקליד #קלמןליברמן ממש במדוייק כמו שאני כותב כאן. ** העניין הוא שלא הצלחתי למצוא אפילו הודעה אחת משמות המאזינים הנ"ל אלא רק תגובות של מאזינים אחרים, בעיקר מימים אחרים.
האם אני מחפש נכון ואם לא אז איך נכון לחפש? תודה.

shoosh2607

Member
מנהל
אני כתבתי בחיפוש קלמן ליברמן (ככה בדיוק)

והגעתי להמון תגובות. מה אתה מחפש?

argamon

Member
אסביר

אחרי ההסבר שלך גם אני כאשר כותב את המילים - קלמן ליברמן , רואה הרבה תגובות ותודה על שהסברת לי את זה ובשידור הבא ברשת ב' הנקרא קלמן ליברמן ברשת ב' אנסה בשיטה שהסברת לי לראות אם אני רואה תגובות שהקריאו בתכנית.
מה שאני לא מבין הוא כך: > אני נכנס לטוויטר. > אני רוצה כמו האחרים, לכתוב תגובה לתכנית. > בתגובות שאני מגיע אליהן לפי ההסבר שלך , אני לא רואה אפשרות לכתוב לכתוב תגובה חדשה. אז איך אני כותב תגובה חדשה?

argamon

Member
אסביר

ראשית סליחה על המרווחים בתשובה שלי בגלל תקלה בתפוז בה הרבה פעמים לא ניתן להכנס לפורום ובהנהלה אישרו לי שקיימת כרגע תקלה בה לא תמיד אפשר להכנס. > אנסה להסביר שוב ב"שורה תחתונה": אני נכנס לאתר הטוויטר ורוצה לפתוח הודעה חדשה לתכנית קלמן ליברמן. אשמח באם את יודעת, מה הצעדים שאני צריך לעשות כדי לפתוח הודעה חדשה לתכנית קלמן ליברמן ולא תגובה לפוסט. תודה

shoosh2607

Member
מנהל
מה זה הודעה?

זה לא פייסבוק - עד כמה שאני יודעת אין אפשרות לפרסם פוסט בדף. זה תמיד תגובות

argamon

Member
כך:

אני מבין פחות ממך בטוויטר וכך: > ברשת ב' הסבירו פעם שאפשר לכתוב לקלמן ליברמן בהקלדה הבאה בלי רווחים: #קלמןליברמן (יש נ' סופית באמצע המילה וזו לא טעות שלי וכך צריך לכתוב) > אני יכול להכנס לדף הבית שלי ולהקליד למעלה - #קלמןליברמן ואפילו קופצת לי הצעת השלמה לפני שאני מסיים להקליד. > אני כותב מה שאני רוצה ואחרי המשלוח ההודעה נעלמת. > אני נכנס אחר כך להודעות שלי ומוצא מה שכתבתי.
אז האם אני מבין אותך נכון שקלמן וליברמן יראו את ההודעה שלי ואם ירצו יגיבו לה אבל אין דבר כזה דבר כזה בטוויטר דף של קלמן ליברמן כמו בפייסבוק?
שוש אם יתחשק לך ,אשמח אם תכנסי לדף שלך בטוויטר ותכתבי משהו כאשר את מקלידה למעלה #קלמןליברמן ושולחת ותבדקי מה תקבלי. תודה. בכל מקרה כתבת לי משהו חשוב שלא הבנתי שכנראה אין מצב פתיחת פוסט כמו בפייסבוק.

shoosh2607

Member
מנהל
אני לא רוצה לשלוח

אבל אם אני מבינה נכון, זה יופיע בדף שלך עם תיוג שלהם. מי שיחפש את זה בתיוג יראה את זה

argamon

Member
ניראה שאת צודקת

אני מקווה שיקרה מצב שיגיבו לי. בכל מקרה למסרים אישיים בטוויטר קיבלתי פעם תשובה משדרן, אז בזה לפחות אני בטוח שאני שולח כראוי.
תודה שוש.

למעלה