שאלות

pcper

New member
שאלה לגבי התעמלות מכשירים

כשאני נכנס ללוח זמנים בגוגל (למשל) אני רואה שיש קרב-רב.
מה זה בדיוק הקרב-רב?
זה שילוב של סוס, טבעות, קורה וכו'.. או שזה משהו אחר?
(לא ממש הצלחתי להבין מההסברים)

תודה רבה

מישהו יכול לרכז את אמרות השפר של גרטל?

היום בח"ג נשים 100 מטר , פרפר

אמר בוקי הפרשן, על המנצחת "זה שיא, אבל לא שיא" (כי התוצאה שלה הראשונה בבוקר עדיין לא נרשמה בספר השיאים רישמית,

והיא עשתה תוצאה טובה מזו)

HERO23

New member
כרטיסים לטקס הסיום

היי,
האם מישהו יודע על אתר, מלבד האתר הרשמי, שבו ניתן לרכוש כרטיסים לטקס הסיום?
באתר הרשמי נותרו רק כרטיסים למקומות הישיבה היקרים. אני מעוניין בכרטיסים המוזלים יותר של ה-20 פאונד או 150 פאונד.
תודה!

pcper

New member
ואני מצרף עוד שאלה ברשותכם

נניח במוקדמות הנשים בהתעמלות מכשירים יש כל מיני שלבים/סבבים, מה זה בדיוק?
כל פעם מדובר במתעמלות אחרות?
ואם כן, יש אפשרות לדעת מי מתמעלמת היכן?
(לא רק על זה, אני מדבר באופן כללי גם על שאר התחרויות שמופיעות ככה בלוח כזה או אחר כמו של גוגל).

תודה רבה על התשובות

לא אמרות שפר, אבל-

1. למה, לעזאזל, היה צריך לשדר כתבה שלמה על כך שהראות מנקודת השידור אינה מוצלחת כיוון שיש שני מסכים בעמדה?...

2. למה, לעזאזל (#2), הוא צריך לשאול, בשידור חי, אם מחצי הגמר עולות 8 המהירות, או 2,2 +4 מהירות? לא יכולת לעשות שיעורי בית ולבדוק את זה מראש?

כמה הצטערתי שבטלוויזיה המעפנה של העבודה הלך הסאונד ביורוספורט...

לגבי 2, הוא שאל את בוקי , אבל לפעמים השדרים

שואלים שאלות רטוריות , כדי לקבל תשובות

אולי זה המקרה?

או שגרטל יכל לציין שעולות , ה 8 מהירות , בניגוד לאתלטי'

גרטל נפלא למי שבאמת מבין בספורט

הוא טראומה קשה למי שרוצה לדעת פרטים, עובדות ולהבין מה באמת קורה.
הוא אסון עולמי למי שלא מבין בכלל ונכנס בפעם הראשונה לעולם השחיה דרך המקרופון של גרטל.

אבל...
עבור מי שמכיר את השחיה, מבין את הכללים ויודע מה קורה בבריכה גרטל הוא משב רוח רענן, קרן שמש ביום סגריר ופרח ורדרד במדבר סהרה.
ההתלהבות שלו, השטוטניקיות (שלא לומר ה"אהבליות") המוחלטת, הטעויות הבלתי נגמרות, אמרות השפר והאופן שבו הוא ממלא את עצמו הן פשוט חוויה למי שלא לוקח את השדרים יותר מדי ברצינות ולא באמת זקוק להם כדי להבין מה הוא רואה.

הוא לא מגיע כמובן לרמתו של ניסים קיוויתי (שבאמת,בלי ציניות, היה גדול שדרי האתלטיקה של הערוץ הראשון ונבעט ע"י האורי לווים המבישים של רוממה) אאבל הוא בהחלט נכס (אפילו שהבנתו המקצועית היא, איך נאמר בעדינות, לא משהו).

אני אוהב את גרטל (תתפלאו, אפשר לאהוב מישהו גם בלי להעריך אותו) ומחכה כל פעם לראות מה תהיה אמרת הכנף המופרכת הבאה שלו.

shahartheone

New member
כמה דברים מאתמול...

אני לא מבין מה הוא כל כך מאוכזב מגל נבו ועמית עברי. גל לא היה מועמד בטוח לגמר, ועמית לא בטוחה בחצי הגמר. היה ברור לגבי שניהם שהעפלה היא עניין גבולי. אז מה גרטל לוקח את זה כל כך קשה ?
ושנית, על האמירה שלו שהוא היה רוצה שכל שחיין שמגיע לאולימפיאדה ישחה כמה משחים שהוא רוצה, אני ממש לא מסכים. למי יש כוח לראות 10 מקצים בכל משחה של מוקדמות ?
ומה פשר הגעגועים המטופשים לגמר ב' ? גמר ב' מת מזמן, ומה זה היה עוזר אם גל היה שוחה שוב ואפילו מנצח ומסיים תשיעי ? שיפור של מקום אחד. מרשים...
אני מציע שהשחיינים שלנו ישחו יותר טוב ולא נזדקק לטובות כאלה.

nitsansh

New member
זה כל הענין... להיות מהצד הטוב של הגבול...

ההישג שלהם היה סביר, אבל לא יותר מזה.
האכזבה היא בעיקר מעמית, שלא הגיעה לתוצאה שעשתה לפני חודשיים באליפות אירופה, וחסרו לה רק 4 מאיות להגיע לחצי הגמר...
התוצאה של גל היתה הכי טובה שלו ב-3 השנים האחרונות, ולמרות שמדובר ב-2 מקומות כמו אצל עברי, ההבדל בזמן היה שניה וחצי...

shahartheone

New member
אני רוצה להזכיר

שהשחיינים שלנו ברובם הגיעו לשיא שלהם באליפות אירופה, ולכן לא הייתי מצפה ליותר מדי באולימפיאדה. צריך להזכיר שהשיאים גם של גל וגם של עמית במשחים האלה הושגו ב-2009 בחליפות המהירות.

nitsansh

New member
אני לא מקבל את התרוץ הזה

לאמריקאים ולאוסטרלים לא מפריע להגיע לשיא גם במבחנים שלהם וגם באולימפיאדה...
לגבי גל הנימוק הזה בכלל לא תופס כי הוא עשה את הקריטריון לפני שנה...

JonJon9

New member
לאוניד קאופמן בעצמו אמר

שהסיכוי של גל לעלות לגמר הוא 20%-30%, ולפי מה שהשחיינים בעצמם מעידים- יכולת הניבוי שלו לגבי השחיינים היא טובה מאוד.

חחחח רק אני שמתי לב שהוא קרא לעברי "מאמי"?

"תגיעי לקיר מאמיייייי"

או משהו כזה,נקרעתי עליו חחח

JonJon9

New member
לגבי הסבבים:

כל המתעמלים מחולקים לבתים (אצל הגברים זה שלושה בתים, שניים כבר הסתיימו ובעוד כשעה ורבע יחל השלישי). רק לאחר סיום הבית האחרון קובעים את העולים לגמרים בקרב רב/מכשירים, כאמור, על בסיס הציונים.

pcper

New member
שוב תודה על ההסבר...

תודה לך על ההשקעה ועל ההסברים המפורטים...

למעלה