שאלות

• פותח הנושא pcper
  • פורסם בתאריך

pcper

New member
אני לא ממש מצליח להבין את הרעיון של האופניים

בתוך האולם, או מה שזה לא יהיה...
אני רואה את זה עכשיו (ויצא לי לראות את זה כמה פעמים) ולא ממש מבין את התחום (או הענף) הזה.
זה שזה מאמץ גופני קשה, זה ברור לי, אבל הייתי שמח לקבל קצת רקע על התחום (או הענף) הזה.
מה בדיוק הם אמורים לעשות, למה הם מתחלפים (במקומות) וכו'...
או כמו בשאלה הראשונה - מה המטרה שלהם? (מלבד "לנצח" כמובן...
).

תודה רבה

i d a n z

New member
מישהו יודע מה נסגר עם כל הפרסומות האלה?

סליחה, חסויות.

כל 4 דקות (מקצה או שניים) יש חסויות\ הפסקה קלה \ שקר כלשהו.

משום מה יש לי הרגשה שבערוץ 2 היו פחות פרסומות.

pcper

New member
(הכוונה לאופניים שבתוך האולם)....

[כתבתי את זה כדי שהכותרת לא תיראה סתמית....]

תודה.

i d a n z

New member
חה חה, עוד לא הספקתי לרשום ולשגר - ו..

"עוד הפסקה קצרה"....
הזוי

JonJon9

New member
זה ידוע ש

החסויות הן התרמית הגדולה- עלק שידור ציבורי ללא פרסומות...

trilliane

Well-known member
מנהל
מצד אחד נכון, אם כי גם בערוץ 2 יש חסויות

שאינן חלק ממקבץ הפרסומות הרגיל...

חייבים להודות שמינון החסויות מטריף דעת (אני נוטה לשלטט ליורוספורט בשניות האלה, כי כמה אפשר?
) ומנגד, אולימפיאדה זה יקרררר, ועדיף שזה ייפול על המפרסמים מאשר על משלמי האגרה (שישלמו אותה בכל מקרה, אבל אולי זה יעזור לא להעלות אותה? אני מנסה לחשוב אופטימי).

JonJon9

New member
איך תדעי שאת צופה יותר מדי בערוץ 1?

כשאת זוכרת בעל פה את פריסת הסניפים של בנק יהב שמוצגת בחסות,
או כשאת יודעת לדקלם מתוך שינה במה מצטיינת לשכת סוכני הביטוח בישראל

trilliane

Well-known member
מנהל
פיו!
אני לא זוכרת ולא יודעת!

גם כשאני לא משלטטת ליורוספורט זה עובר לי מעל הראש...

JonJon9

New member
אם כבר חסויות

כנסי לקישור שניתן כאן בפורום לדיבוב של משה גרטל. כמובן שהחיקוי הוא לא כמו המקור, אבל אהבתי את החסויות המשעשעות והמקוריות שיש שם.

trilliane

Well-known member
מנהל
בפליקס? ניסיתי וזה תקע לי את המחשב... ויתרתי

אריאל5

New member
לדעתי הבעיה היא לא רק בכמות אלא בתזמון

למשל בטניס הם יכולים לדחוף חסויות ב-4:2 כשהם יודעים שכאשר יהיה 5:2 או 5:3 תהיה הפסקה.

trilliane

Well-known member
מנהל
ללא ספק! עכשיו בהתעמלות דחפו חסות כל דקה

כל פעם שקופצת סיימה לקפוץ, וחלק מהחסויות עלו על הקפיצות! ממש מרתיח, נשברתי ועברתי סופית ליורוספורט. כמה אפשר?!

Mor L

New member
איפה אפשר לראות את חלוקת המדליות למייקל פלפס?

אני מדברת על היום התחרות האחרונה שלו אי פעם באולימפיאדה שהוא ונבחרת ארצות הברית לקחו את המקום הראשון בשחייה שליחים מעורב 100 מטרים.
4 שעות אני מחכה לראות את זה.
לא רק שחתכו את השידור באכזריות ישר אחרי נאום הפרישה המדהים של השדר האגדי משה גרטל, אלא לא נתנו לראות גם את קבלת המדליות האחרונה אי פעם של הספורטאי האולימפי הכי גדול שהיה אי פעם.
שעה חיכיתי ששידורי האתלטיקה יסתיימו כדי לראות את המדליות בסיכום היומי, אבל לא היה. אז העברתי ליורו ספורט, וגם שם לא היה. אז חיפשתי בוואלה. גם שם לא היה. וגם לא באתר השידור של הערוץ הראשון!

אני רוצה לראות את מייקל פלפס מחייך את החיוך הכי מדהים בעולם כאשר הוא מקבל את המדליה האחרונה שלו אי פעם!

trilliane

Well-known member
מנהל
אפשר באתר של EBU

http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html
יש ללחוץ על החץ ימינה בשורה של המלבנים הצהובים מתחת לחלון הווידאו עד שמגיעים לשחייה (זה יחסית בסוף כי הסדר הוא אלפבתי) ואז לבחור בשידור הגמרים שהיה הערב (4.8). הוא יתחיל מתחילת השידור, אפשר לגרור את העיגול הלבן ימינה עד שמצליחים למצוא את חלוקת המדליות (זה היה האירוע האחרון לפני תום השידור).

Mor L

New member
תודה רבה!!!

הייתי צריכה את זה כמו אוויר לנשימה! כמו מים במדבר!
לא הייתי יכולה לישון לפני שהייתי נפרדת ממייקל פלפס באופן אישי שלי
פשוט בכיתי ואמרתי לו שלום אגדה כשהוא קיבל את המדליה וחייך לקהל את החיוך הכי יפה בעולם ושר את ההמנון של ארצו

ילד כזה יפה מוכשר וצנוע שהגיע להישגים שאף אחד בדורנו לא הגיע אליהם ויעברו עשרות שנים עד שמישהו ישבור את השיאים שלו

אני מאושרת שזכיתי לראות את ההופעות חסרות הגבולות שלו בימיי חיי
ומקווה שהוא יהיה רק מאושר באיזו דרך שהוא יבחר ללכת בה

כשהוא הניף את הידיים למעלה עם שאר חברי הנבחרת בהענקת המדליות, ראו על קו המכנסיים הנמוך שלו - שיש לו קעקוע של סמל האולימפיאדה!

אוי פשוט מלך!

כמו שכבר מישהי באולימפיאדה אמרה לפני כמה ימים שהיא תקעקע את הסמל על איזור האגן (לא זוכרת מי זו לצערי..) - מייקל פלפס אשכרה כבר עשה את זה כנראה בביג'ין!

טוב זה היה שחרור קומי לקראת הפרידה הסופית..

שלום מייקל פלפס, ותודה על מי שהיית

כמה שרלות לגבי משחי שליחים...

1) שמתי לב שבהרבה מקרים השחיינים שמופיעים במוקדמות של משחי השליחים הם לא אלו שמופיעים בגמר - הסיבות לכך ברורות (הרצון לשמר כוחות של שחיינים ועדיין להגיע לכמר עם השחיינים הכי טובים שאפשר), אבל מה המשמעות של זה מבחינת מדליות למשל? הרי לשחיינים שהצליחו במוקדמות יש חלק די חשוב בהגעה לאחד מהמקומות הראשונים...
2) לכל מקצוע ישנו מעין "תנאי קבלה" כדי להתקבל לאולימפיאדה - האם יש גם תנאים כאלו עבור משחה שליחים, או שכל שחיין שהצליח לצלוח אותם עבור שחייה בסגנון מסוים יש אפשרות לשחות בו בצשחה השליחים?
3) כיצד מתבצעת ההחלטה את מי לשבץ לכל משחה? האם מדובר למשל על תוצאות אחרונות (גרבס נבחר אתמול על פני לוכטה כי הוא זה שזכה במדליית הזהב במשחה האחרון בתחום), או הסתכלות על תמונה כוללת יותר (גרבס נראה כרגע כשחיין הרענן והחזק יותר)?

למעלה