שאלות

ילד455

New member
כיצד להימנע משבר מאמץ לפני גיוס לצבא

שלום רב

בעוד כחודשיים אתגייס לצה"ל, ליחידה קרבית.

סיימתי את לימודיי לפני שנה, אך דחיתי את הגיוס עקב יציאה ל"שנת שירות". במהלך השנה הזו לא עסקתי כל כך בפעילות גופנית מאומצת, למעט הליכה (הלכתי הרבה הרבה מאוד).

כמובן שאני בחור בריא עם משקל תקין ואהבה לספורט, אך תכלס - במהלך השנה הזו די 'נחתי'. כעת, כחודשיים לפני הגיוס, אני רוצה לקחת את עצמי בידיים ולהתחיל להיכנס לכושר (לרוץ), אך מפחיד אותי נורא נושא ה"שבר מאמץ".

אשמח לטיפים (ואולי אפילו לתוכנית אימון מומלצת) כיצד לא לקבל את שבר המאמץ המדובר פני הגיוס.....

אני מעוניין להתאמן ב: ריצה, מתח, שכיבות סמיכה וכפיפות בטן, באופן עצמאי - כלומר, לא להירשם למכון כושר. אציין שלשם זאת קניתי נעלי ריצה Saucony וביגוד לריצה.

תודה רבה

ZILYON

New member
שאלה על אולימפיאדת מינכן

התמונה הזאת שצירפתי מופיעה כמעט בכל פעם שמזכירים את אולימפיאדת מינכן

השאלה שלי היא האם המחבל הזה נתפס או שהוא הצליח לברוח?

והאם היום או חי הנבלה הזאת?

מה שמו?

ozba1

New member
יש למישהו תוכניה עם תאריכים ושעות של הישראלים

במשחקים הפראולימפיים?

כי בשום מקום אני לא מצליח למצוא מתי כל ישראלי משתתף, וככה לדעת מתי לצפות ב http://ipc.paralympic.org

תודה

yati6

New member
אני מאמין שיענו לך טוב יותר בפורום אתלטיקה

כאן בתפוז, קוראים וכותבים שם הרבה מאמנים בכירים.

יום טוב ובהצלחה בצבא !!

alonshin

New member
הנה לו"ז ישראלים מאולתר שאני הכנתי:

יש בו מקום לשיפוצים אבל הוא כולל את כל הישראלים.
צריך רק להוסיף למשל חצאי גמר של הטניסאים מחר, ואם מישהו בשחייה וכו' עולה לגמר. תהנה

BentzWatchJudo

New member
נסיון לענות

כנראה שהאירוע הכי מעניין מחר מנקודת מבט ישראלית זה חצי הגמר בטניס כיסאות גלגלים בין שני הישראלים שזכו היום במדליית הארד במשחק הזוגות.
(אני מקווה שהמשחק שלהם באמת מחר ולא ביום אחר)
אירועים נוספים (ציטוט מקובץ וורד שהכין אלון):
6/9 12.07 אראל הלוי שחייה 400 מ' חופשי S7
6/9 13.00 דרור כהן, ארנון אפרתי, בני וקסלר שייט סונאר- קילבואט 3 אנשים
6/9 15.00 שמעון בן יעקב, הגר זהבי- קילבואט ל-2 אנשים סקאד 18

את הקובץ המלא ניתן למצוא פה:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?ForumId=1039&MessageId=164197720

דף מהאתר הרשמי שמראה מי הישראלים שמתחרים היום (כנראה שזה יתעדכן למחר אחרי חצות):
http://www.london2012.com/paralympics/country/israel/athletescomptoday/index.html

alonshin

New member
הייתי ממליץ לך על טניס שולחן קבוצתי-

יש מחר את אראל הלוי בשחייה בבוקר- אבל כרטיס לשם יעלה לך בסביבות 300 פאונד..
יש 2 צוותים ישראלים בשייט- אבל שניהם מדורגים נמוך בתחרות בינתיים, ויש רק שיוט אחד מחר וקצת קשה לראות ולהבין מה קורה מהחוף. אה, וזה בכלל לא בלונדון אלא בויימות'... אז שכח מזה

יש כאמור את חצי גמר הטניס- זה בין 2 ישראלים, כך שלא ברור את מי לעודד..

אני הייתי ממליץ על טניס שולחן קבוצתי בדרגות נכות 4-5- ישראל תתמודד ברבע הגמר מחר מול צרפת. זה אומר שתזכה לראות 5 משחקים של ישראלים, ואולי גם נצחונות... יש יותר סיכוי למצוא כרטיסים לטניס שולחן מאשר לטניס או לשחייה לדעתי, והם יותר זולים.
המפגש מתקיים באקסל ארינה excel arena החל מ-09.00 בבוקר שעון לונדון, ייצגו את ישראל שי סיאדה ולירן גבע. תהנה!

ozba1

New member
עוד דבר ידוע לך איפה אפשר לצפות בדורון שזירי?

כי ב ipc לא משדרים...

BentzWatchJudo

New member
כבר נגמר

לא יודע אם היה שידור באינטרנט.
ב- 17:30 יש יומן אולימפי בערוץ 1 ואני מקווה שיהיה להם תמונות גם מהמדליה של דורון וגם מהמדליה בטניס, אבל אני לא מבטיח כלום, בכל זאת זה ערוץ 1.

royfr

New member
שלושה מתוך שמונת המחבלים

שבצעו את הטבח, נשארו בחיים אחרי. 2 חוסלו במהלך מבצע "זעם האל" שהמטרה שלו הייתה חיסול כל מי שהיה מעורב ברצח.
השלישי, כנראה שעדיין חי, והוא או בצפון אפריקה או בסוריה. (לפי Wiki)

nitsansh

New member
אם אני לא טועה זה "עיסא"

אחד מחמשת המחבלים שנהרגו באירוע.

למעלה