טרמיסו אגב, מאיפה כל השאלות האלה אם מותר לי לשאול....   מסקרן אותי מאיפה אתם מביאים אותן...
N ny22 New member מנהל 18/2/15 #1 טרמיסו אגב, מאיפה כל השאלות האלה אם מותר לי לשאול....   מסקרן אותי מאיפה אתם מביאים אותן...
N ny22 New member מנהל 18/2/15 #1 מגניב, אגב, לגבי השאלה של הצילום של הנפילה של ויקי למים מי שצופה בסדרה לא אמור לדעת את זה... זה לא משהו שפורסם באיזה מקום (למיטב ידיעתי).
מגניב, אגב, לגבי השאלה של הצילום של הנפילה של ויקי למים מי שצופה בסדרה לא אמור לדעת את זה... זה לא משהו שפורסם באיזה מקום (למיטב ידיעתי).
Roei152 Well-known member מנהל 19/2/15 #1 אתה טועה,, קראתי באיזה ספר על קולונווע שבדכ מעדיפים לצלם סצינה בה השחקן עושה משהו מוגזם כמו להרטב פעם אחת ודי...1
אתה טועה,, קראתי באיזה ספר על קולונווע שבדכ מעדיפים לצלם סצינה בה השחקן עושה משהו מוגזם כמו להרטב פעם אחת ודי...1
N ny22 New member מנהל 21/2/15 #1 זה ברור, אבל היכן זה צוין במהלך הסדרה? אני מניח שלא כל מי שראה את הסדרה קרא את הספר שקראת כך שאני לא אומר שזה לא נכון, אני רק אומר שמי שראה את הסדרה לא אמור לדעת את זה כי המידע לא מופיע בפרקים
זה ברור, אבל היכן זה צוין במהלך הסדרה? אני מניח שלא כל מי שראה את הסדרה קרא את הספר שקראת כך שאני לא אומר שזה לא נכון, אני רק אומר שמי שראה את הסדרה לא אמור לדעת את זה כי המידע לא מופיע בפרקים