ליאנה עיון למען האמת יש הפרש של 8 חודשים בינה לבין תותי ניניו אבל ליאנה עיון הכי צעירה.  
dar dahan Member 13/2/15 #1 ליאנה עיון למען האמת יש הפרש של 8 חודשים בינה לבין תותי ניניו אבל ליאנה עיון הכי צעירה.  
י יוסי חייט האמיתי New member 17/2/15 #1 "סבתא שלי תמיד אומרת..." (מצליח) אגב, "לא זזים" זה לא שורה. זאת שורה מהשיר.
Roei152 Well-known member מנהל 17/2/15 #1 מעדיפים לצלם סצינותת כאללו בד"כ פע םאחת אבל זאת לא תשובה חד משמצעית ככה שאל תשתשמשי בתשוה שלי... אני יודע את זה ממושגי קולנוע בססייים
מעדיפים לצלם סצינותת כאללו בד"כ פע םאחת אבל זאת לא תשובה חד משמצעית ככה שאל תשתשמשי בתשוה שלי... אני יודע את זה ממושגי קולנוע בססייים
ל לבנופי New member 13/2/15 #3 רחלי ? אלימות זה רע גם אני נגד אלימות אלימות אינה הפיתרון אין כניסה לאלימות
Roei152 Well-known member מנהל 13/2/15 #1 תשובה גיטרה אם את אוהבת גם גאליס והחמממה את מוזמנת לפורום סדרות ישראליות שם מדברים על הסדרות הלללו .... אשמח לראותך שם רועי
תשובה גיטרה אם את אוהבת גם גאליס והחמממה את מוזמנת לפורום סדרות ישראליות שם מדברים על הסדרות הלללו .... אשמח לראותך שם רועי
N ny22 New member מנהל 14/2/15 #5 שירשור שאלות כל השאלות שקשורות לסדרה לכאן בבקשה מכל מי שרוצה לשאול שאלה - עדיף לשרשר לכאן ולא לפתוח הודעה חדשה... תודה רבה
שירשור שאלות כל השאלות שקשורות לסדרה לכאן בבקשה מכל מי שרוצה לשאול שאלה - עדיף לשרשר לכאן ולא לפתוח הודעה חדשה... תודה רבה
ל לבנופי New member 20/2/15 #6 עזרה: איפה נפגשו לראשונה ויקי ואיתן ? במסעדה בשכונה במסיבה בביה"ס תודה!!!
N ny22 New member מנהל 21/2/15 #9 במסעדה למרות שאיתן אמר לויקי שהוא ראה אותה בבית הספר (אבל הם לא דיברו או משהו כזה...)