שרשור שאלות לאמצע שבוע!
פ פן פן 1 New member 28/8/13 #2 ייעוץ על צבע.... היייי אז ככה יש לי אירוע הערב... יש שמלה והכל הצבע ירוק (כולה ירוק תחרה). רציתי מעט לגוון מהורוד הבהיר משהוו קצת יותר ייחודי אולי. אשמח לשמוע רעיונות והצעות
ייעוץ על צבע.... היייי אז ככה יש לי אירוע הערב... יש שמלה והכל הצבע ירוק (כולה ירוק תחרה). רציתי מעט לגוון מהורוד הבהיר משהוו קצת יותר ייחודי אולי. אשמח לשמוע רעיונות והצעות
Y yaelsn New member 28/8/13 #3 לק לבן ממש הולך היום וגם נראה לי שזה ישתלב יפה עם הירוק. את יכולה להוסיף נצנצים או נקודות מעליו אם בא לך להקפץ אותו קצת ואם לא אז אפשר משהו כהה - חום או שחור
לק לבן ממש הולך היום וגם נראה לי שזה ישתלב יפה עם הירוק. את יכולה להוסיף נצנצים או נקודות מעליו אם בא לך להקפץ אותו קצת ואם לא אז אפשר משהו כהה - חום או שחור
L lilo4 New member 29/8/13 #5 הזמנה מטראנס דיזיין מישהי יודעת מה מחירי המשלוח בשביל לקים? והם הוציאו סופית את OPI?
D denush New member 29/8/13 #6 אני לא זוכרת בדיוק, רק יודעת לומר שפעם אחרונה שבדקתי זה היה אחרי עליית מחירי המשלוחים בארה"ב וזה היה ממש יקר ולא משתלם... :\
אני לא זוכרת בדיוק, רק יודעת לומר שפעם אחרונה שבדקתי זה היה אחרי עליית מחירי המשלוחים בארה"ב וזה היה ממש יקר ולא משתלם... :\
מ מיסיס בלק New member 30/8/13 #8 למיטב זכרוני בעבר ה OPI היו דרך איזשהו תפריט אחר, אבל כמו שירדן אמרה, זה לא אמור להיות משתלם במיוחד. או בכלל.
למיטב זכרוני בעבר ה OPI היו דרך איזשהו תפריט אחר, אבל כמו שירדן אמרה, זה לא אמור להיות משתלם במיוחד. או בכלל.