שרשור שאלות לסוף השבוע!!

denush

New member
שרשור שאלות לסוף השבוע!!

למרות שיום רביעי. אבל כבר ערב וזה... מעגלים פינות :)

denush

New member
המלצות ללקים לקנות בניו-יורק!

שלום לכולן! אשמח להמלצות לחנויות שאתן ממליצות לקנות בהן לקים בניו-יורק?
חות ממייסיס אני לא מכירה יותר מדי - ואני יודעת ששם אפשר בעיקר למצוא אסי.
למישהי יש עוד המלצות על רשתות מוכרות שמוכרות לקים?

תודה !

poynter

New member
בטוח יש ספורה בניו יורק..

שווה לבדוק, הם אלופים בקולקציות החדשות של OPI וכמובן בליין שלהם.

trilliane

Well-known member
מנהל
מחפשת המלצות לבאפר עצבני שלא נשחק בקלות

עד עכשיו קניתי שלושה של LIFE, כל אחד קצת שונה, וכולם נשחקו מהר מאוד (עם דגש על "מאוד") וגם הצדדים ה"מחוספסים" יחסית שלהם הפכו לחלקים. הסיבה היא שאני לא משתמשת כ"כ לציפורניים אלא יותר לקצוות (כפצירה עדינה, לנקות את השוונצים ולהחליק את העסק בלי להוריד יותר מהציפורן בטעות ולקצר אותה עוד) וגם כדי להחליק קצוות מפוצלים...
בקיצור, אני קצת "מתעללת" בהם והם מאבדים אפקטיביות די מהר.

כמובן, ראיתי יקרים יותר בחנויות (LAKA, אורלי) אבל לא מתחשק לי לשלם סתם יותר אם זה בעצם זהה לחלוטין וסתם יקר יותר...
לחלופין, אני מניחה שגם פצירה עדינה תספק אותי (ואני מתכוונת יותר עדינה מהצד העדין של פצירת קרטון רגילה, גם אחרי שנשחק קצת). אשמח להמלצות אם אתן מכירות, תודה.

האמת שבביוטיקר יש

סט קטן של 6 מיני פצירות בשקל, ולדעתי הן לא חדות במיוחד, ככה שהן יכולות לשמש אותך.

וגם, בביוטיקר יש באפר.. סביר להניח שבעלות סבירה מאוד

denush

New member
מבצע על אורלי בס"פ בכ"ס!

בסופר פארם בקניון ערים בכפר סבא, היה מגוון מאוד יפה של לקים של אורלי (2 מדפים, זה הרבה יחסית לפעמים שרואים אולי 10 לקים של אורלי על המדף) ב-24.99
רכשתי שם היום את Star Spangled ואת After Party שלא ראיתי עדיין בסניפים אחרים :)

trilliane

Well-known member
מנהל
זה המבצע התמידי (כלומר המחיר הרגיל 90% מהשנה)

אבל יפה לראות שני מדפים, זה בהחלט לא מובן מאליו בימינו.
תתחדשי על הרכישות!

m i r u s h i

New member
שלום :)

אני כבר על סף ייאוש...

יש לי שתי ציפורניים שלא מפסיקות להתפצל. אני לא בטוחה שזה הניסוח הנכון, אבל השכבה העליונה מתפצלת[?] מהבסיס באיזור קצה הציפורן..

ניסיתי את המחזק של תפוח - עזר לתקופה מסויימת, אבל איבד מהאפקטיביות שלו נורא מהר..
עכשיו אני על סאלי הנסן המוזהב.. גם כן, לא להיט.
ניסיתי אפילו גמילה מוחלטת מלקים (והיה קשה. מאוד קשה.) לשלושה חודשים ורק מחזקים עפ"י ההוראות.. ועדיין...

אני מקצרת אותן, משייפת אותן, שמה מחזק ומתפללת לטוב... ומשום מה זה לא עובד ):

יש אולי עצות מה אפשר לעשות? דרך שיוף שנועדה למנוע מצב כזה?

תודה מראש!

trilliane

Well-known member
מנהל
כן, זה אכן פיצול...
צרת רבות חצי נחמה?

גם אני ניסיתי הכול – שיוף רק בכיוון אחד, מחזקים שונים, סרומים... וכמובן, אני שוטפת כלים עם כפפות וכו' (יש שלל עצות בארכיון הפורום, מוזמנת לחפור, החיפוש בצד שמאל למעלה). כלום לא עזר, באצבע ובאמה (באמה במיוחד) הן פשוט אוהבות להתפצל אצלי. השלמתי עם המציאות בהכנעה; אני לא עושה הפסקה מלקים (לא חושבת שזה ישנה), מקסימום משייפת את הפיצול שיהיה חלק ומורחת רגיל מעל. לאחרונה חזרתי לגזור אותן קצר ממש כל שבועיים לערך כי ככה נוח לי, וכשהן ממש קצוצות הן (עוד) לא מתפצלות, אז זה פחות מציק.

m i r u s h i

New member

לפעמים מתחשק לי ללכת בלי לק בכלל, רק מעט מחזק/לק שקוף.. והפיצול הזה מכער אותן :(

אוף.

תודה בכל אופן!
שבת שלום!

trilliane

Well-known member
מנהל
מבינה ללבך... נסי לשייף עם באפר, אצלי זה עוזר

denush

New member
אולי תנסי לא לשים לק/מחזק בכלל לכמה ימים?

כשהייתי בטיול ולא שמתי כלום על הציפורניים (שבד"כ מתפצלות קצת) הן היו ממש בריאות אח"כ!
אני גם מנסה לפעמים ללכת אפילו יום בלי לק בכלל ולי זה גם עוזר :)

m i r u s h i

New member
לא יכולה להגדיר את זה..

אבל אין לי אומץ(?) ללכת נטורל.
בגלל הפיצול (והאמת מעט הצהבה מהלקים,לא משהו נוראי), הציפורניים לא יפות ככה ואני מהאובססיביים האלה שאם משהו לא נראה טוב, זה ישב להם בראש כ-ל היום עד שיסדרו אותו כמו שצריך..

אז שימי מדבקות

לא מדבקות לק, פשוט מדבקות לכל הציפורן, יש באיביי, ככה זה לא יפגום בציפורן מהכימיקלים אבל כן תוכלי להסתיר וגם לשקם

מה דעתך?

1שייכת

New member
האם יש לאקים שאתן מסתפקות במריחה של

שכבה אחת בלבד שלהם?

אני שואלת כי קניתי לראשונה לאק של פופה ומריחה אחת נראתה מספקת - הלאק אטום ונראה יפה. אבל האם בכל זאת כדאי למרוח שתי שכבות, גם אם שכבה אחת נראית טוב, כדי להאריך את חיי הלאק?

אם אכן יש לכן לאקים שאתן מסתפקות בשכבה אחת שלהם - ספרו לי איזה הם...

למעלה