שרשור שאלות לסופ"ש!!

מחפשת לק בישראל

מישהי נתקלה בלק של לייף/ג'ייד שהוא לבן-ורוד חלבי לא אטום?
משהו שדומה לתמונה הזאת ->

יכול להיות גם יותר לכיוון הניוד. בלי שימר.

תודה מראש =)

BeautyInsider

New member
עזרה :)

היי, אני חדשה פה, אין לי מושג איך לא שמעתי על הפורום הזה עד היום!!

הציפורניים שלי (בעיקר באצע ובאמה) מאוד מאוד דקות וחלשות. הן מתפצלות ואז נשארות ממש קצת שכבות על הציפורן וזה גורם להם להישבר בקלות ולקים לא מחזיקים עליי מעמד.

ניסיתי לא לשים לק והחזקתי מעמד חודשיים אבל זה לא עזר בכלל. יש מחזקים מומלצים או רעיון איך לטפל בציפורניים?
תודה רבה!

האם פצירות קרטון יקרות הן יותר טובות מהזולות?

למרות שזה בסה"כ קרטון...
קניתי מזמן חבילת פצירות מאחת החנויות העממיות ויש לי תחושה (אולי זה רק פסיכולוגי) שהן לא מוצלחות, למרות שהן עושות את העבודה. השאלה היא אם יש איזשהו יתרון ליוקרתיות, או לחילופין אם הזולות עלולות חלילה לגרום לנזק לציפורניים.

תודה ושבוע טוב

MyRun

New member
לא ניסיתי פצירות קרטון איכותיות

אבל אני שנים השתמשתי בפצירות מתכת, שאומרים שהן ממש גרועות... ולא קרה לי כלום... כשהגעתי לפה ונהייתי משוגעת (בקטע טוב
) ראיתי שמתכת זה רע ולקנות קרטון, אז קניתי פצירות קרטון בביוטיקר והציפורניים שלי התפצלו בלי הפסקה. לא יודעת אם זה רק בגלל זה, אבל אני הפסקתי להשתמש בהן.

mor1450

New member
לא מצליחה להחתים :(

אז קניתי לקים מיוחדים לחותמות של חברת רד.
וכמה פלטות נחמדות בביוטיקר ובוואו.

ההחתמות של ביוטיקר לא הולכות לי בכלל.
החתמות של וואו הולכות חצי כוח- כאשר מגרדים את הלק נשארים סימני קווים, ולא כל החתמה עוברת לחותמת עצמה.

איפה יכולה להיות הבעיה לדעתכן? :(

יש כ"כ הרבה דיסקיות יפות שאני מתפתה להזמין מאייביי, אבל מפחדת סתם להזמין ובסוף זה לא ילך לי.

shili11

New member
......

דבר ראשון בין החתמה להחתמה את צריכה לנקות את הדיסקית והחותמת כי שלא יצטבר לק עליהם.
דבר שני יכול להיות שאת עובדת בצורה איטית יחסית וכשאת בעצם מנסה להרים את הלק או להחתים על הציפורן הלק כבר התייבש ואז זה אבוד...
תנסי לעבוד באופן מהיר ולא להימרח עם הזמן כדי שכל החותמת תעבור ותצא מושלמת..
ואת האמת החותמות של ביוטיקר מניסיון, לא משהו בכלל.
בהצלחה

למעלה