שרשור שאלות לסופ"ש!! :)

denush

New member
מומלץ לשאול בפורום השכן - ציפורניים בניה וטיפוח.
אנחנו פה פחות מתעסקות בבניה :) בהצלחה!

trilliane

Well-known member
מנהל
שאלות על פצירות ובאפרים

אני רוצה להזמין באפרים ופצירות מאיביי אבל לא ממש מכירה ולצערי יש מוכרים שלא ממש עונים...

מישהי מכן מכירה באפרים לבנים כאלה?
לא הצלחתי להבין אם אלה באמת באפרים, או בעצם פצירות, או שילוב של השניים. המוכר לא ענה לי, אבל אני מוכנה לסכן כמה פרוטות; ובכל זאת מעדיפה לבדוק שאני מזמינה מוצר שעונה לצרכיי (ולא ממתינה לו סתם שיגיע בשעה שאני יכולה להזמין משהו אחר). עד עכשיו קניתי באפרים בסופרפארם ומכיוון שאני משייפת איתם גם את קצה הציפורן (שיוף עדין אחרון) כולם נשחקו לי ממש מהר (והם לא זולים דיים לטעמי).

OPI Nail Sample File 6ct/pk – מישהי מכירה?
לא הצלחתי להבין אם אלה דוגמיות (אם כן, באיזה גודל?) או פצירות בגודל מלא שזהות לפצירות הרגילות שלהם. ניסיתי לחפש מידע בגוגל אך ללא הועיל. אני מעוניינת כמובן בפצירות בגודל סטנדרטי ונוח לשימוש. למוכר לקח שבוע לענות ואז ענה על שאלה שבכלל לא שאלתי...
אין לי כוח להמתין עד שיענה שוב, וסה"כ נראית חנות רצינית.

ולסיום, אם מישהי מכירה, איך הבאפר של OPI? מצדיק את מחירו? (הוא יקר יותר מהדומים לו בסופרפארם וכמובן הרבה יותר מהפשוטים מהמזרח הרחוק).

MyRun

New member
לגבי הבאפר של OPI

יש לי באפר שלהם שקניתי בארץ, ב15 שקל פחות או יותר...
יש בו רק 2 שלבים, אחד להחלקה ואחד להברקה, והאמת שאני לא ממש מבינה מה צריך יותר מזה... בכל אופן אני מאוד מרוצה
עוזר לי לסדר קצת את הפיצולים ועושה את הציפורן מבריקה בצורה מהממת! אפילו עשיתי לחבר והוא התלהב

אז ממליצה לנסות לחפש אותו, אני קניתי בחנות בשם בלה דונה בקניון הזהב.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני צריכה יותר צד של החלקה...

כי, כאמור, אני משתמשת בו לא רק לפני הציפורן אלא גם לקצה, כדי שיהיה יותר חלק ועדין. פצירה ממש גסה מדי עבור מה שאני צריכה, תמיד מורידה לי יותר מדי ולא עושה את העבודה טוב כמו באפר חדש (לפני שהוא נשחק לגמרי והצד להחלקה נהיה כמעט כמו הצד להברקה).

שאלה לגבי אטימות של לקים

מישהי יודעת האם הלקים הבאים אטומים, ומספיקים שכבה אחת, שתיים לכל היותר ?

essie - cascade cool
essie - big spender
essie - navigate her

ואשמח לקבל המלצה ללק אדום אטום, לא בהכרח חברה שאפשר לקנות בסופר פארם או משהו כזה, אפשר גם מאיביי

למעלה