שרשור שאלות לסופ"ש!!

yaelsn

New member
מכירות את האתר www.beyondpolish.com?

המחירים סבבה לגמרי, יש להם משלוח לישראל ויש קודי הנחה חודשיים (זה הקוד הנוכחי, אם מישהי מעוניינת בהנחה של 10%: epkb4)

יש להם OPI, אסי, זויה, אורלי, צ'יינה ועוד כמה מותגים
המבחר לא ענק אבל יש כמה מציאות טובות, ויש את הקולקציות החדשות ביותר של OPI (מיני, אוז, בונד וכו')

אני מנסה לחשב כמה ייצא לי אם אזמין כמה מהלקים בוויש ליסט שלי ויוצא קצת פחות מ30 ש"ח ללק!

נשמע לי שווה, אבל לא שמעתי אף פעם על האתר, וזה גם קצת מחשיד אותי כי הם מוכרים את סדרת DS של OPI באותו מחיר של שאר הOPI, ובדרך כלל הסדרה הזו הרבה יותר יקרה

JoIIy Roger

New member
איפה הכי משתלם להזמין silver foil Barry M?

בהנחה שאזמין רק את הלק הזה.
איך העמידות שלו? החתמות?

אם יש מישהי שרוצה להחליף או למכור גם אפשרי.
תודה

trilliane

Well-known member
מנהל
essie No Place Like Chrome

לא יודעת עד כמה הוא נגיש (נסי לחפש באיביי, קל יותר למצוא אסי מבארי כי זו חברה אמריקנית) אבל אני חושבת שהוא טוב יותר להחתמות. לא ניסיתי אותו, אבל יש לי גם את סדרת ה-Foil של בארי וגם שניים מסדרת המראה (Mirror) של אסי (הוורוד והתכלת) ושל אסי בהירים ומבריקים יותר.

בסה"כ כולם טובים (גם אסי וגם בארי) להחתמות ואין בעיה של עמידות בהחתמות (מורחים מעל מייבש או גימור אחר). כלק רגיל אין לי מושג כי קניתי את כולם להחתמות ואני לא משתמשת בהם במריחה על כל הציפורן.

אם את מחפשת לק כסף זול ופשוט להחתמות אבל מוכנה להתפשר על מרקם לא חלק (אלא שימרי) את יכולה לקנות את GK 734B, הוא נמכר בחנויות זולות בארץ ב-10 ש"ח והוא עושה עבודה טובה. חשוב לציין שהוא לא "נקי מרעלים" אם זה משנה לך (לי לא).

JoIIy Roger

New member
לא

יש לי כבר כמה אפורים\כסופים. רוצה את גימור המראה.
אסי לא נראה לי כי זה יקר רצח.

trilliane

Well-known member
מנהל
זה לא באמת גימור "מראה"... פשוט כסף מאט

לא מאט ממש, אבל גם לא מאוד מבריק / מנצנץ. לטעמי הוא דווקא לא כזה יפה כשהוא כולו נטו על הציפורן.

JoIIy Roger

New member
אולי יש משהו בביוטיזון

יש להם את הוינילוקס שאני רוצה לנסות.
לקים כסופים יש לי. אני רוצה משהו ממש מבריק להחתמות.

trilliane

Well-known member
מנהל
ואף אחד מהם לא מחתים טוב?

בארי M לא "ממש מבריק", קחי בחשבון. הצעתי לך היא לחפש החתמות בכסף בגוגל תמונות ואז לבדוק במה השתמשו אלה שמצאו חן בעינייך. זה מה שעשיתי בעבר כשחיפשתי גוונים מסוימים.

JoIIy Roger

New member
לא ניסיתי

יש לי אחד כסוף בלי גליטר אבל הוא לא נראה לי מספיק מבריק.
מחכה לחותמות שהזמנתי.

תודה על הטיפ.

trilliane

Well-known member
מנהל
אז נסי אותם קודם! אולי תופתעי מהתוצאות...

yaelsn

New member
יש כמה בנות מהפורום שהזמינו

אני אישית לא, אבל זה אמור להיות אתר אמין

Bonushkie

New member
שאלה של מתחילים

אני לא מזמן התחלתי להיכנס לקטע של הלקים, עד לפני כחודש הייתי פשוט הולכת לעשות מילוי לבניה וכבר שם היו עושים לי עיצוב כלשהו, ועכשיו אני עושה אותן במראה טבעי ושמה לק מעל.

הבעיה היא שאני ממש לא מצליחה לנקות סביב הציפורניים כמו שצריך. בתמונות שלכן זה יוצא מושלם ועגול כזה ואני לא ממש מצליחה לעשות ככה בעצמי. ניסיתי כל מיני שיטות אבל בכל פעם או שבטעות זה הורס לי את כל הלק או שהלק בעור שממש ליד הציפורניים פשוט לא יורד, בכל מקרה זה אף פעם לא יוצא מסודר ויפה כמו נגיד בתמונה הזאת מגוגל

ראיתי הרבה באינטרנט אומרים להשתמש ב100% אצטון אבל אני לא יכולה מכיוון שזה ימיס לי את הבניה.

ממש תודה מראש!

yaelsn

New member

Bonushkie

New member
ניסיתי את זה, אבל זה לא עבד.

אולי המברשת לא קשיחה מספיק? הסיבים של המברשת התפצלו לכל הכיוונים וזה רק מרח במקום לנקות יפה. גם בכל הבלוגים האלה אומרים להשתמש ב100% אצטון אבל בגלל שיש לי בניה אני צריכה להשתמש במסיר לק שהוא הרבה פחות אפקטיבי. תודה אבל!

למעלה