שרשור שאלות לסופ"ש!

ג'ל- לק

בנות, שמעתי לאחרונה על לק שהוא ג'ל, אותו מורחים בבית לבד ללא טכנאית ציפורניים וללא שיוף הציפורן. מחזיק כשבועיים, עולה בערך 80 ש"ח. מישהי יכולה להפנות אותי ישירות למוצר, לחברה, והיכן לקנות?
אני מירושלים. ואם אפשרי להזמין באינטרנט יותר בזול, אשמח להמלצה.
תודה ושנה טובה.

הגריטה

New member
סש ויט שהסמיך נורא

קרה לי עם הבקבוק הקודם אבל רק כשהגעתי לשליש התחתון או אפילו פחות, הפעם זה קרה בקושי בחצי הבקבוק
. יש מה לעשות או לזרוק אותו לפח? אתמול השתמשתי בו וזה היה פשוט בלתי נסבל. עשה בועות על הלק, שכבה עבה בטירוף ולא נמרח יפה על כל הציפורן. מרגיז ומעצבן.
לפח?

denush

New member
ככה זה עם סשה, אני פשוט מדללת

עם מדלל לק שרכשתי בביוטיקר.
למרות, שסש ויט עצמם מכירים את הבעיה ומוכרים מוצר שנקרא restore או משהו כזה, ואני מניחה שזה עושה אפקט דומה למדלל לק,
עוד לא יצא לי לרכוש את זה, אבל נראה כי מדלל לק בנתיים עושה את העבודה בצורה סבירה.

הגריטה

New member
תודה. המדלל לא פוגע באיכות המייבש?

יש גם בסופר פארם וכאלה?

denush

New member
אני מכירה רק מה שיש בביוטיקר

לא יצא לי לראות בעוד מקומות.
לגבי הפגיעה באיכות, שאלתי פה בנות בעבר הן טענו שלא, בפעם הראשונה שמדללים אז אני יכולה להגיד לך שלא הרגשתי הבדל.
כשדיללתי כבר בפעם השניה כבר התחלתי להרגיש הבדל, אבל תכלס, קשה לי לומר אני צריכה לעשות את זה עוד כמה פעמים בשביל לומר בוודאות רק התחלתי לאחרונה להשתמש בסש....
צריך להקפיד לשים ממש שתיים-שלוש טיפות מהמדלל כי לא צריך יותר מזה לעשות את העבודה ושלא ייצא דליל מדי.

הבקבוק החום שנראה כמו בקבוק של תרופה?

כי אני ניסיתי לדלל איתו את המייבש לק שלי והוא הסמיך לי אותו יותר משום מה, נאלצתי לזרוק את המייבש.

denush

New member
כן, לי הוא עבד מצוין

וניסיתי אותו גם על פושה, גם על סש, וגם על המון לקים אחרים....

Bonushkie

New member
לגבי סש ריסטור

קניתי אותו בחו"ל ביחד עם בקבוק גדול של סש ויט לפני כמה זמן.
הוא עובד ממש מעולה, מחזיר את המייבש למצב נורמלי ואפילו ניסיתי אותו על בקבוק לק שהתייבש לגמרי(ממש היה גוש מוצק) וזה החזיר אותו למצב נוזלי.

למרות שאף פעם לא השתמשתי במדלל לק אחר אז אין לי למה להשוות.

הגריטה

New member
ואם כבר אז עוד שאלה- יש פה

מדי פעם שרשורי החלפות/מכירות במקרה?
יש לי שני לקים של קונאד שקניתי ואין לי בהם שימוש, ופתאום חשבתי שאולי זה המקום למצוא להם בית חם

denush

New member
בהחלט יש שרשורי החלפות

אני לא טורחת לפתוח באופן קבוע כי אין לזה ביקוש למיטב הבנתי (אני מתחילה אבל כן לחשוב על לפתוח שרשור באופן קבוע, פעם בשבוע\שבועיים, מה דעתכן? )
בכל מקרה אפתח עכשיו אחד :)

denush

New member
שלום לך, פחות מבינות פה בלק ג'ל

ממליצה לבקר בפורום השכן - ציפורניים בנייה וטיפוח

למעלה