שרשור שאלות לסופ"ש
S Sparkling Mermaid New member 12/10/13 #2 מכירות את זה שמרוב כתובות אימיילים, ססמאות ושמות משתמש שונים אתן כבר לא יודעות מה שייך למה?!?!? אוףףף אין לי כוח לזה :/
מכירות את זה שמרוב כתובות אימיילים, ססמאות ושמות משתמש שונים אתן כבר לא יודעות מה שייך למה?!?!? אוףףף אין לי כוח לזה :/
צ צונית New member 14/10/13 #4 תתחילי לשמור את הסיסמאות בדפדפן שלך כשזה שואל אותך האם לשמור סיסמא - תלחצי כן ותעשי את זה עבור האתרים הפחות קריטיים - לא בשביל הפייסבוק נגיד, או המייל, אבל לשאר הדברים כן ואז תצטרכי לזכור רק 2 או 3
תתחילי לשמור את הסיסמאות בדפדפן שלך כשזה שואל אותך האם לשמור סיסמא - תלחצי כן ותעשי את זה עבור האתרים הפחות קריטיים - לא בשביל הפייסבוק נגיד, או המייל, אבל לשאר הדברים כן ואז תצטרכי לזכור רק 2 או 3
L lilo4 New member 14/10/13 #5 מכירה טוב מאוד בגלל זה אני משתמשת קבוע בשלוש-ארבע סיסמאות. זה לא בטיחותי ולא מומלץ, אבל יש גבול לכמה המוח שלי יכול להכיל ככה אם אני שוכחת איזו ססמא, יש לי בסה"כ 3-4 אפשרויות שאני צריכה לבדוק
מכירה טוב מאוד בגלל זה אני משתמשת קבוע בשלוש-ארבע סיסמאות. זה לא בטיחותי ולא מומלץ, אבל יש גבול לכמה המוח שלי יכול להכיל ככה אם אני שוכחת איזו ססמא, יש לי בסה"כ 3-4 אפשרויות שאני צריכה לבדוק
A AlexOnFire New member 16/10/13 #1 שאלה מחפשת פדיקוריסטית טובה מבאר שבע שמתמחה בציפורן חודרנית. יש המלצות?