שרשור שאלות לשבוע חדש

אורזיגל

New member
שאלת קראקל

קיבלתי סט של opi הכוללת שני לקים
האחד come to poppy והשני - הקראקל silver shatter
הלק השני מתפקד כלק רגיל כשמורחים אותו לבד.
השאלה שלי האם הלק השני מתפקד על כל לק כקראקל, או רק על לק יעודי של opi?

MyRun

New member
שואלת עוד קצת על חותמות...

קניתי ערכה מביוטיקר, (בוואו לא מצאתי) שיש בה גם דסקית עם דוגמאות קטנות... רציתי כאלה של ציפורן שלמה אבל לא מצאתי, אז קניתי באיזה חנות בקניון דסקית עם דוגמאות הורסות!
בכל אופן אחרי כמה נסיונות דיי קלטתי את השיטה, רק שיש לי קצת בעיה עם ה"גירוד" של הלק- הוא לא מוסר לגמרי מהדסקית ויש קצת שאריות לק ליד החותמת, שכמובן עוברות לציפורן ועושות מראה מלוכלך מסביב לדוגמא... מה אני עושה לא נכון?

lilo4

New member
תתחדשי

לדעתי אין בכלל חותמול לציפורן שלמה, לא בוואו ולא בביוטיקייר

לגבי הגריפה של הלק- חשוב לעבוד מהר, קודם כל, ולוודא שאת גורפת עד מרחק גדול יחסית מהחותמת. אם את לא מצליחה לגרוף כמו שצריך את השאריות של הלק תנסי לשנות את הזווית של הפלסטיק, אני גיליתי שאם אני עובדת איתו בהטייה דיי גדולה הוא גורף טוב יותר.
היו פה לא מעט גולשות שהמליצו בכלל לקחת סתם כרטיס פלסטיק, אם יש לך אשראי ישן, או גיפט קארד שנוצל וכו'. יכול להיות ששימוש במשהו כזה יעבוד יותר טוב

MyRun

New member
הייתי חייבת לנסות איך שנכנסתי הביתה...

ואחרי עוד כמה נסיונות כושלים הוצאתי איזה גיפט קארד (ריק כמובן
) שבאמת עשה את העבודה הרבה יותר טוב

תודה!

trilliane

Well-known member
מנהל
גם אני משתמשת רק בכרטיסי פלסטיק

אחרי שהגורפת ממתכת (מקורית של קונאד) לא הייתה נוחה ואף שרטה לי קלות את הדסקה... תודות להאקר הסעודי התפנה לי כרטיס אשראי
ומאז הוא משמש אותי נאמנה להחתמות.

שמחה לשמוע שהסתדרת!

אם את מחפשת דסקות לציפורן שלמה, יש שלל אתרים ברשת שמוכרים בזיל הזול. המשלוח במעטפה ישר לתיבה, ממש נוח. לאחרונה כתבתי הודעה מפורטת בנושא; אם תרצי הפניות והמלצות – בשמחה.

MyRun

New member
אני אשמח! :)

קניתי פה דסקה עם 4 חותמות ממש יפות לכל הציפורן, עלה 22 שקל, היה נראה לי קצת יקר... מעדיפה לא מאיביי כי יש לי בעיות קלות עם הפייפאל

אגב אם כבר שאלות וזה, יש איזה טופ קואט / מייבש מומלצים שאני יכולה לקנות בארץ? קניתי את של שיק לאחרונה, עד עכשיו לא הייתי משתמשת בכלל והיה מחזיק לי 4-5 ימים בכיף... עם המייבש של שיק התקלף לי תוך יום וחצי.

trilliane

Well-known member
מנהל
בכיף; אלה חמש החנויות שהזמנתי מהן:

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2177&MessageId=164458356
אף אחת לא איביי, אם כי אחת מהן (נדמה לי BIC, אבל אני מתעצלת לבדוק) סולקת דרך פייפל (לא חייבים להיות רשומים לפייפל, אפשר לשלם גם חד פעמית דרך כרטיס אשראי והחיוב רק עובר דרך פייפל; במקרה שלי הוצע לי לשמור את הפרטים וכך בעצם פתחתי חשבון פייפל באותה הזדמנות).

המייבש המוצלח ביותר שקניתי בארץ עד כה היה של LeChat. ראיתי אותו רק בחנות של WOW והוא עלה 16 ש"ח. ברק מצוין, ייבוש מהיר למדי. המייבש של WOW עולה קצת פחות ממנו וגם הוא הומלץ כאן לא מעט, אבל לא התנסיתי בו אישית.

מבחינת עמידות אין לי מושג, לא חשתי בשוני בעמידות לקים עליי עם מייבשים שונים; העמידות לרוב הושפעה מהבסיס (למשל המחזק של ניילטק גרם ללקים להתקלף מעליי מהר מאוד), מהלק עצמו וגם מהפעולות שעשיתי. לדעתי, לפני שאת משקיעה כסף במייבש חדש נסי לבדוק את המייבש שקנית עם לק אחר. מניסיוני גם כשהשתמשתי באותו מייבש תקופה ארוכה היו לקים שהחזיקו טוב וכאלה שהתקלפו מהר, אז אני חושבת שההשפעה המכרעת היא של הלק עצמו ולאו דווקא של המייבש. מייבשים לא מונעים מלקים להתקלף ממני לצערי...

poynter

New member

ומצרפת לך הודעה בנושא שכתבתי לא מזמן על המייבש של וואו

טיפים למריחת שילאק

היי

אני עוקבת אחרי הפורום הזה מידי פעם אז חשבתי להתייעץ איתכן (ואיתכם?).

קניתי לעצמי מכונת שילאק הרעיון הוא מאוד מדליק, היום ניסיתי למרוח בפעם הראשונה את השילאק בסה״כ התוצאה לא רעה, אבל אני מרגישה שהוא יצא לי באצבעות מסוימות עבה מידי, בנוסף ביד אחת בשתי אצבעות הוא יצא עם בועיות.

אני בכלל הרגשתי שכשמרתי אותו על האצבע שהוא עבה מידי, מאוד סמיך כזה...
יש לכן איזה שהם טיפים למריחה של הלק שיהיה לא עבה מידי, אחיד ויפה?

בנוסף, במידה ויש לי את ה top cout ואת ה base cout האם אני יכולה להשתמש בכל לק אחר,כי אני מרגישה שהצבעים שלהם קצת מוגבלים....

תודה

Pims77

New member
אני ניסיתי

עם צבע ג'ל נייטרלי (יחד עם בסיס וטופ של שילאק) ועל זה לק צבעוני.. מחזיק מעולה!
אבל אני עושה אצל מניקוריסטית

אם לזה התכוונת אז אין בעיה אבל אני חושבת שצריך בכל מקרה שכבה של הג'ל, אפשר להזמין את אחד הצבעים הבהירים-שקפקפים
התוצאה הסופית מצורפת, כשעושים עבודה טובה, התוצאה לא עבה מדי ומחזיקה באמת המון זמן..

אגב מה זאת מכונת שילאק? את מתכוונת למנורת UV?

אז איך את ממליצה לעשות את זה

שכבת בסיס - ג'ל שקוף - צבע רגיל - טופ?

בנוסף, כמה זמן את מייבשת תחת ה UV כל שכבה? שמשתמשים במוצרים שלהם הם ממליצים על 2 דקות בין שכבה לשכבה (חוץ מהבסיס שזה 10 שניות).

Pims77

New member
את הלק

היא שמה רק אחרי שמסיימים עם הג'ל, כלומר מעל הטופ. כך אפשר להחליף צבעים עד שממסים את הג'ל (אני משאירה אותו כ 3 שבועות)
כל שכבה בערך 2 דקות במנורה, לא זוכרת במדויק יכול להיות שקצת פחות

למעלה