שרשור שאלות לשבוע חדש!

yaelsn

New member
כמה זמן לוקח למשלוח מcheeky להגיע?

וכמה זמן לדברים מבורן פריטי?

תודה

Name Of a User

New member
אצלי מבורן פריטי

ברגע שהם מסמנים את ההזמנה כ-"נשלח", זה לוקח בין שבוע ל-10 ימים.
אבל עד שהם מסמנים את ההזמנה כ-"נשלח" יש איזה ארבעה ימים עד שבוע

לי לקח שבועיים וחצי

מבורן פריטי הפתיעו בפעם האחרונה והגיע תוך איזה שבוע-שבוע וקצת.
מה הזמנת מ CHEKY?
אני רוצה החודש את ההאפי ניילס

yaelsn

New member
כןןן! סופסוף העזתי :) מקווה שיגיעו בזמן

אני רוצה להשתמש בדוגמא מפלטת מקסיקו ליום ה-16 של האתגר (Tribal print)

shili11

New member
לדיסקיות שלי לקח יותר משבועיים להגיע

חשבתי שהן לא מתכוונות להגיע אליי בכלל.

shili11

New member
לא שבועיים אלא יותר משבועיים....

הרבה יותר משבועיים אני פשוט לא זוכרת במדויק כמה זמן....

שאלה קצת מטופשת, אבל בכל זאת.

אני רוצה לעשות משהו חמוד לראש השנה, אבל אין לי השראה בעליל.
רעיונות, מישהי?
חיפשתי כל מיני עיצובי תפוחים ודבש ושטויות כאלה (אוותר על ראשי דגים, ברשותכן) אבל כלום לא מעורר בי השראה...

lilo4

New member
זה הרעיון שלי

אני יודעת שלא יהיה לי זמן ממש לעשות משהו משוגע לפני, וגם בא לי משהו קצת יותר רגוע. אני אעשה גרסה משלי לפרנץ'- הבסיס יהיה ורוד-בהיר-חלבי כזה, ובמקום הפס הלבן אני אעשה החתמה בלבן, עדיין לא החלטתי על הדוגמא הספציפית. זה לא משהו מיוחד לראש השנה אבל בעיניי זה חגיגי וחמוד.
את יכולה גם לעשות גרדיאנט בגוונים של אדום וזהב למשל

shili11

New member
חחחחחחחחח גם אני הסתבכתי עם עצמי...

אני חושבת שבסופו של דבר אני אעשה את העיצוב הפשוט של התפוחים...

yaelsn

New member
אני לא חושבת שאעשה משהו מיוחד לחג

אולי לק לבן חגיגי, ואולי משהו מפינת האתגר (אם העיצוב יהיה מספיק יפה, עדיין אין לי מושג מה אני עושה
)

flutter girl

New member
שאלה של מתחילות- top & base coat

טוב ! אני מניחה שאני לא הראשונה (ולא האחרונה) ששואלת, אבל עשיתי חיפוש בהיסטוריה + גוגל ולא מצאתי תשובה שממש עזרה לי, מה גם שהשאלה שלי יותר ממוקדת ישראל והנה היא
:

אני לקריסטית מתחילה יחסית ואני רוצה לקנות base ו-top. מהקריאה שעשיתי גיליתי ש-
1. ה-Base הכי טוב הוא של Orly (Bonder) וגם של OPI.
2. ה-Top הכי טוב הוא של Orly וגם של Seche Vite.

לא מצאתי הרבה אינפורמציה מעבר. קראתי גם שהם אפילו משפיעים שונה על לקריסטיות שונות, שעם זה אין לי כ"כ מה לעשות חוץ מלנסות.

אשמח לדעתכן לגבי השמות לעיל וכמובן המלצה אישית חמה נוספת תעזור. כמו"כ ופה הבעיה העיקרית שלי- האם עדיף לקנות בנט או בארץ והסיבה לשאלה- באיביי אני מוצאת בסביבות 50-60 ש"ח לטופ/בייס (בממוצע) כשהמחירים כוללים עלות משלוח שהיא בערך במחיר של המוצר ($5 ו-$5 למשל)...
חוץ מאיביי אני לא כ"כ יודעת איפה אפשר לקנות, יש אתרים עם מחירי משלוח סבירים? מאיפה אתן ממליצות?

אשמח מאוד לעזרתכן וחג שמייח!

Name Of a User

New member
היי

אז ככה:
מבחינת בייס קואט - הרוב המוחלט של הבנות פה משתמש ב-Opi Nail Envy. ניתן לרכוש אותו באיביי ובארץ, אבל בארץ הוא עולה 120 ש"ח ובאיביי 40-50. הוא מאריך את הציפורניים מהר מאוד, מחזק אותן ועוזר לעמידות הלק, אבל הוא גם קצת מצהיב אותן, אז לשיקולך.

מבחינת טופ קואט - פה זה מתחלק לשתי קבוצות בעיקר: Seche Vite ו-Poshe. כמו שאמרת, אצל כל אחת הציפורניים מגיבות אחרת. בעיקרון אני חושבת שהם די דומים, אבל אני יכולה לומר לך שלהרבה בנות Seche Vite גורם לנסיגה של הלק בקצוות (גם אני אחת מהם).

יש כמובן המון סוגים של בייס וטופ קואט גם בארץ, יש בנות שמאוד אוהבות את המוצרים של שיק וסאלי הנסן.
אז אם את מעדיפה לנסות אותם קודם לפני שאת רצה להזמין מהאינטרנט, זאת אופציה.

באופן כללי זה הכל עניין של ניסיון וטעיה.
את צריכה לנסות ולראות מה מתאים ומה עובד הכי טוב על הציפורניים שלך.
בסוף את תמצאי את המוצרים שהכי מתאימים לך

מקווה שעזרתי!
* הקישורים ששמתי לך הם כולם לאותו מוכר, שרובנו כאן בפורום רוכשות ממנו והוא מאוד אמין *

flutter girl

New member
תודה רבה רבה!

קודם כל תודה על התשובה המפורטת והלינקים, אני ממש מעריכה את זה!

שאלה לגבי Nail Envy- ממה שאני רואה הוא מוגדר כמחזק ציפורניים ולא כbase coat. ממה שהבנתי (או לא הבנתי
) יש הבדל בין שני הדברים? או שזה בדיוק אותה פורמולה עם שם אחר?

שוב תודה! אני חושבת שאני אנסה פשוט את ההמלצות שלך ואנסה את Poshe (כי הוא נראה יותר מבטיח). האמת שמצאת מוכרים באיביי שאני דווקא לא מצאתי בחיפוש, אני אף פעם לא מצליחה להבין למה זה ככה (אני עדיין מצאתי בסכומים דומים, אבל לא את המוכר הספציפי הזה!).

אה וחג שמח!

למעלה