שרשור שאלות לשבוע חדש!

עדנוניי

New member
איפה אפשר להשיג לקים של דיור בארץ?

בלי הזמנה מחו"ל ומה המחירים אם מישהי יודעת?

שלום לבנות הכי מטופחות בתפוז

מי אם לא אתן יכולות להמליץ לי על מחזק ציפורניים
אבל מחזק!!!!
הציפורניים שלי ממש מתפוררות .
ניסיתי ג'ל מניקור והציפורן התקלפה תחתיו והג'ל נשאר תלוי....
אז מי מכן שהתנסתה או מכירה מחזק שיודע לעשות את העבודה
בבקשה המליצו לי.תודה וחג שמח צבעוני ויפה לכן.

היי, שאלה בבקשה:)

היי

יש לי שאלה:

לפני שאתן מורחות את הלק בצבע הנבחר, אתן מורחות משהו על הציפורן? אם אני זוכרת נכון קודם שמים איזה לק (או מחזק או משהו..) ואז את הצבע הנבחר כדי שהלק יירד טוב יותר?

אשמח להכוונה איך הכי טוב למרוח

תודה רבה

Bonushkie

New member
ראיתי במשביר

זה לא על המדפים יש להם את זה במגירה שם אם שואלים את המוכרת

לא יודעת מה המחירים אבל אין כל כך מבחר של צבעים, אולי איזה 12 צבעים ואף אחד מהם לא משהו מדהים שלא ראיתי אצל חברות אחרות מיליון פעם.

GeneticTorture

New member
אני תמיד אמליץ על Nail envy של OPI.

בשבילי הוא בהחלט עושה את העבודה, מעבר לזה שהוא מחזק מעולה הוא גם בסיס מצוין ללק.

mayane21

New member
אני יודעת שיש לחב' CHIC

ומחו"ל- אסי, OPI וכו'
אני בטוחה שיגיעו הבנות המקסימות ויעניקו תשובה מפורטת יותר.

denush

New member
תמיד טוב לשים שכבת בסיס, מחזק

זה טוב על מנת למנוע הכתמה של הציפורן ע"י הלק, ושומר עליה מהיחלשות, כאשר שמים לק כל כך הרבה זה קורה לעיתים :\ חח
אז מומלץ למרוח בסיס מחזק.
יש כל מיני מחזקים, למניעת שבירה של הציפורן, חיזוק, הארכה של הציפורן ושלל הבטחות.
הרבה בנות בפורום כולל אותי ממליצות על OPI NAIL ENVY שמאוד מוצלח,
יש עוד הרבה אחרים של סאלי הנסן, תפוח, וכו'. אני אישית ממליצה על ה-OPI שאפשר להזמין אונליין במחיר יותר משתלם ממש שאפשר למצוא בארץ
אם יש לך עוד שאלות מוזמנת לשאול! בהצלחה!! :)

denush

New member
והנה קישור לפוסט שמישהי כתבה בנושא לאחרונה

http://stlovesbeauty.blogspot.co.il/2013/09/blog-post_7.html

מאוד מפורט עם פרטים על מחזקים שונים

flutter girl

New member
לגבי תפוח

רוצה לציין שהמחזק / מונע כסיסה (יש גם וגם ויש רק מחזק) של תפוח הוא לא כזה מוצלח לטעמי, אבל אולי זה משהו אינדווידואלי. חוץ מזה שלי יש מחזק שהוא גם מונע כסיסה, אלא שברגע שמפסיקים לכסוס זה סתם מציק שכל פעם שרוצים להוציא משהו מבין השיניים נתקפים בטעם מר...

denush

New member
אני גם לא מתה על המחזק של תפוח

ניסיתי אותו לתקופה ארוכה ויכולה להגיד בוודאות שהוא לא עוזר ואפילו פוגע בעמידות של הלקים....

flutter girl

New member
בדיוק

אני מרגישה שיש לו מרקם קצת מוזר ושהוא לא תורם לעמידות הלקים או לחיזוק הציפורניים. אני עדיין מחכה שכבר תגיע לי ההזמנה מאיביי...

neurotica

New member
בטוח שמדובר בתפוח?

לי היה לק מונע כסיסה בשם מרה שהיה לו טעם מר (כמה מפתיע). לא זכור לי שנתקלתי בכזה של אף חברה אחרת.

(וזה בכלל לא עזר, ד"א)

אני משתמשת במחזק/בסיס רגיל של תפוח והוא עושה אחלה עבודה, כנראה שזה באמת אינדיווידואלי.

flutter girl

New member
כן, במאה אחוז של תפוח

הם קוראים לזה מחזק ציפורניים ומונע כסיסה, הטעם המר הוא בעצם מה שמונע כסיסה ולכן כל לק שמיועד למנוע כסיסה יהיה מר... בקטע של לעזור - נו, זה תלוי אם המרירות מפריעה לך או לא. אישית מה שמונע ממני לכסוס זה פשוט שיש לי לקים על הציפורניים.

neurotica

New member
כן, אני מכירה את הקונספט.

פשוט לא ידעתי שיש לתפוח גם כזה. החכמתי. :)

האמת שבתקופה שניסיתי להפסיק לכסוס והשתמשתי במרה בשלב כלשהו הטעם כבר לא הפריע לי בכלל, פשוט התרגלתי אליו. אז כאמור זה לא היה אפקטיבי. נראה לי שמה שעזר לי בסופו של דבר להפסיק זה שהיתה לי בנייה לזמן קצר ואז אחריה הציפורניים היו במצב כ"כ מזעזע שלא היה לי שום חשק לכסוס אותן. ומאז אני משתמשת בתפוח כמחזק והיום הן חזקות וכמעט ולא נשברות.

flutter girl

New member
זהו, תהיתי איך זה לא הפריע לך!

הסיבה שאני ממש לא אוהבת להשתמש בו כרגע כמחזק (עד שיגיע לי הבסיס/מחזק השווה של OPI מאיביי) זה כי המרירות שלו ממש מפריעה לי כשאני מנסה להוציא אוכל שנתקע בשיניים.

מצחיק, אחרי שהורדתי את הבנייה שלי (הייתה לי לשנה בערך, משהו מדהים, עדין ויפה נראה טבעי), חיסלתי את הציפורניים תוך יום יומיים...

תודה רבה:)

הפחד שלי באמת שיהיה קשה להוריד את הלק הצבעוני ובגלל זה חשבתי שכדאי לשים משהו מתחת.

באיזה אתר את מזמינה את הלקים והמחזק הזה של OPI ?
האם אפשר לשלם דרך פייפאל והאם יש דמי משלוח ?

תודה

flutter girl

New member
היי, מפנה אותך פה ללינק

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2177&messageid=171382254

שרשור שלי מלפני שבועיים בערך ששאלתי לגבי בסיס וטופ וקיבלתי תשובה מפורטת מאוד מ-Name for a User לרבות מוכרים אז לדעתי היא תועיל לך! אני ממליצה להזמין באיביי זה באמת הכי זול שם.

למעלה