שרשור שאלות
R ravitsal New member 13/4/13 #2 ניטים היי , מישהו כאן יודע איפה אפשר לקנות ניטים לבגדים ? (לא מדברת על הניטים שמדביקים) ואיך מכבסים טייץ עם ניטים ? תודה
ניטים היי , מישהו כאן יודע איפה אפשר לקנות ניטים לבגדים ? (לא מדברת על הניטים שמדביקים) ואיך מכבסים טייץ עם ניטים ? תודה
R ravitsal New member 13/4/13 #3 עוד שאלה - אני המון זמן מחפשת מן סוג של מטפחת שנראית כמו בנדה כדי לקשור סביב הצוואר.. הבד של הבנדנה עבה מידי וזה פחות נוח ..
עוד שאלה - אני המון זמן מחפשת מן סוג של מטפחת שנראית כמו בנדה כדי לקשור סביב הצוואר.. הבד של הבנדנה עבה מידי וזה פחות נוח ..
A amusement New member 14/4/13 #4 אני עושה את זה בעזרת צעיפים צעיף מבד דק שצורתו קרובה יותר לריבוע מלמלבן, מקפלת לחצי באלכסון, וזה יוצר מראה של מטפחת.
אני עושה את זה בעזרת צעיפים צעיף מבד דק שצורתו קרובה יותר לריבוע מלמלבן, מקפלת לחצי באלכסון, וזה יוצר מראה של מטפחת.
R ravitsal New member 14/4/13 #5 זה נראה כמו בנדנה? קראתי קצת באינטרנט ויש דרך מיוחדת לכבס את הבנדנה והיא נהפכת לרכה וניסיתי והצבע שלה התחיל לרדת ולטפטף :S
זה נראה כמו בנדנה? קראתי קצת באינטרנט ויש דרך מיוחדת לכבס את הבנדנה והיא נהפכת לרכה וניסיתי והצבע שלה התחיל לרדת ולטפטף :S