שרשור שאלות ליום חמישי 28.2

MyRun

New member
2 שאלות

1. מניקור קוויאר... קניתי כמה בקבוקונים פיציים של כדורונים (15 ש"ח ויש 5 צבעים) ואני לא בטוחה איך להתנהל איתם, מפזרים על לק רטוב? או על מייבש/טופ קואט? והאם עליהם שמים טופ או משאירים ככה?

2. מה עושים עם קיוטיקלס סוררים? אני יודעת שיש מוצרים שמטפלים בזה, ממיסים וכ'ו... מעדיפה לקנות משהו שיסדר לי את העניין מאשר להתחיל לחתוך ולגזור, זה נראה לי מסוג הדברים שלא ייגמרו בטוב...

יש המלצות למוצרים ספציפיים? קראתי שלCND יש כמה מוצרים מאוד טובים, מישהי התנסתה?

denush

New member
בקשר לקיוטיקלס..

יש מסירים למיניהם.
אני בדיוק קניתי השבוע את הממיס קיוטיקלס של NFU-Oh והוא פשוט מדהים!!!
קניתי אותו בעקבות הפוסט הזה -
http://www.myawesomebeauty.com/home/2011/10/11/how-to-nfu-oh-cuticle-remover.html
שהיא מסבירה שם בדיוק איך משתמשים. אני למען האמת פשוט גירדתי עם הציפורן ביד השניה ... פחות הסתדרתי עם כל מיני מקלות למיניהם חח :)
הזמנתי מהאתר שלהם... בארץ, הגיע תוך פחות משבוע. אני מאוד מרוצה.

אני יודעת ששל סאלי הנסן גם פופולרי ומוצלח, למען האמת לא שמעתי על CND, אבל אני מניחה שהם פועלים על אותו עיקרון.

לגבי 2 - אני עם

החמאה הלימונית של burt's bees והיא עושה אותי מאושרת

באתר eChemist יש אותה בעלות של בערך 25 שקלים למיטב זכרוני. (משלוח חינם)

trilliane

Well-known member
מנהל
איך היא לעומת הקרם של פלקסיטול? (אם ניסית)

או שאלה שני דברים שונים ואין מה להשוות?
האם היא רק מרככת או גם מעלימה / מסירה / עוזרת בהסרה?

ואגב eChemist, יש להם עכשיו מבצע של 15% הנחה באתר.

אני חושבת שהיא הרבה יותר טובה מהפלקסיטול.

כשאני שמה באמת נעלמים לי הקילופים והפיצולים בקיוטיקלז.

trilliane

Well-known member
מנהל
הכסותיות שלי ללא קילופים ופיצולים גם ככה...

אז מהבחינה הזו אין בעיה; הבעיה שלי עם פיצולים היא בציפורניים, אבל לזו כבר נואשתי מלמצוא פתרון...
אני שוקלת לקנות מוצר שמעלים את העור בצורה שבאמת מסדרת את זה יפה בלי שאצטרך לחתוך או לדחוף כי עייפתי מהסידורים האלה וזו אחת הסיבות שאני מתעצלת למרוח לק.

denush

New member
חחח בדיוק הזמנתי לפני כמה ימים לפני הנחה

לא נורא :)

לי הפלקסיטול ממש מעולה

אני לא יודעת איזה מגע קסם יש לו, אבל אני מורחת ובום למחרת נעלם כאילו לא היה. מתחבר לעור בחזרה? לא ברור.

yaelsn

New member
אני שמה טופ על קוויאר

לא ניסיתי אף פעם בלי... סתם כוחו של הרגל

mik1979

New member
לק ג'ל, מישהי ניסתה?

היי,
אני שוקלת לעשות ציפוי ג'ל לק על הציפורניים. מישהי עשתה ויכולה להגיד האם זה כדאי?

MyRun

New member
כדאי לשאול בפורום "ציפורניים- בנייה וטיפוח"

שם יותר מתעסקים בזה ויש שם מקצועיות שיכולות לענות לך... אבל בגדול זה כמו לק רגיל ששמים על ציפורן טבעית רק שמחזיק שבועיים-שלושה. זה קצת משעבד כמו בנייה, כי את לא יכולה לשים את זה לבד וצריכה לחזור כל פעם למניקוריסטית, אבל כן מחזיק הרבה זמן (בניגוד ללק רגיל) ולא הורס את הציפורן (בניגוד לבנייה).

קורה לכם שאת קונות לק ומתחרטות?

מורחות פעם - פעמים, ומתישהו שואלות את עצמכן WTF?? למה ואיך קניתי אותו בכלל ?
אני שמה לב שיש לי לקים במגירה שזה בדיוק מה שאני שואלת את עצמי.
ואז - מצד אחד חבל לי לזרוק כי וואלה קניתי אותן כי מאוד התלהבתי, אז מה פתאום לזרוק, ומצד שני -- WTF????

trilliane

Well-known member
מנהל
ודאי; אם כי לרוב זה קורה כשהבקבוק משלה ומכזיב

ובפועל על הציפורניים הלק נראה שונה ולא מוצלח.
רוב הפעמים שאני מתבאסת מקניית לק היא לא בגלל שהטעם שלי השתנה אלא כי הוא לא מוצלח כפי שחשבתי או לא נראה עליי כמו בתמונות שראיתי בבלוגים...

אני מתבאסת מהצבע

סתם לדוגמא קניתי שנה שעברה לק זהב, מזה רציתי צבע כזה, מרחתי כמה פעמים, ושנה הוא שוכב במגירה לא קורץ לי אפילו. ניסית למרוח אותו לפני כשבוע והסרתי מיד, נראה לי מזעזע, ופשוט שאלתי ת'צמי מה עבר לי בראש כשקניתי אותו? איך איך איך?
זה לא הצבע היחיד, יש עוד כמה. עם הזהב אולי אני אשתמש בקיץ, נראה. עכשיו אני עם ירוק נצנץ, שכבר לא היה לי נעים ממנו אמרתי נמרח לפני שאני זורקת, אבל פתאום הוא נחמד לי. למרות שאם לא היה גם לא פיספוס גדול.
טוב, חתיכת חפירה הבאתי, מזל שיש תפורום, יאלה לילה טוב.

למעלה