באיביי הכי זול שאת מוצאת זה הכי זול שאת מוצאת
נכון לזמן החיפוש, כמובן; את יכולה לשמור את החיפוש ואז איביי ישלחו לך הודעות לדואל בכל פעם שהמוצר יוצע ע"י מוכר חדש. יש מוכרים מומלצים באיביי, אבל ההמלצה לא כ"כ רלוונטית כאן: אם הם מחזיקים את הלק שאת רוצה הם היו עולים לך ברשימת החיפוש בלאו הכי (אני מניחה שאת ממיינת אותה לפי מחיר+משלוח) ואם לא אז לא...
אפשר לנסות גם באמזון (יש מוכרים ששולחים לישראל, למשל rock and glamorize אם כי עלות המשלוח ממנו לא זולה) ובגוגל. בחיפוש שעשיתי בגוגל בעבר הגעתי לחנות הזו:
http://mbeautylounge.com
וממנה קניתי לק של OPI במחיר הזול ביותר שמצאתי נכון לאותו זמן (זה היה מקולקציה חדשה שבדיוק יצאה, אז המחירים לא היו זולים; אבל לא רציתי לחכות). גם שם המשלוח לא היה זול, אבל הוספתי עוד לק שרציתי ממילא (של זויה) ואז יצא לי לכל אחד מהלקים כ-40 ש"ח וזה היה מחיר נסבל מבחינתי (לרוב לא מחיר שאני מוכנה לשלם, אבל אלה היו גוונים ייחודיים שמצאו חן בעיניי).
לרוב אם מחכים המחירים יורדים (רלוונטי בעיקר לקולקציות חדשות) ואם מזמינים יותר מלק אחד לרוב מחיר המשלוח מתאזן, כי המחיר ללק הראשון בד"כ יקר יותר. אז אם יש לך כמה ואת מוצאת מוכר שמחזיק את כולם ומחיר המשלוח יורד מהלק השני ואילך (למשל אצל beautyzone2007 באיביי לק ראשון $4.5 וכל אחד נוסף $2.5) כדאי לרכז הזמנה ואפילו להזמין עם חברות כדי לחסוך במחיר המשלוח.