שרשור שאלות

oggi9

New member
שאלה בקשר לחותמות

אחרי שקניתי כבר איזה 3 סטים של חותמות אני חושבת שהבעיה היא בפלטות הזולות (וואוו וביוטיקר)
אשמח להמלצה לקניית לפלטות באתר עם משלוח חינם ומחיר זול
תודה

Name Of a User

New member
שאלה למבינות במוצרים נלווים

קיבלתי במתנה את הדבר הזה

(ידוע לי שזה מביוטיקר וממש זול אז לפני שתחשבו שחברותיי קמצניות (
) זה הגיע בחבילה עם עוד מלא דברים שקשורים לציפורניים)
וכיוון שזו מתנה הן הסירו את התווית עם המחיר והשם של המוצר, כך ש.. אין לי מושג מה זה!
אלו שני הצדדים שלו, על הצד הסגול-ורוד כתוב ENERY ועל הצד הירוק-אפור כתוב SHINER.
מה זה עושה? איך משתמשים? למה זה טוב?

תודה לעונות! זה שוכב לי במגירה כבר חודשים..

trilliane

Well-known member
מנהל
אם זה קטן ועדין זה באפר (לשיוף פני הציפורן)

אם זה גדול וגס זה יכול להיות שופין לפדיקור (לעור הגס ברגל).
קשה לי להעריך את הגודל כי אין לי למה להשוות, אבל לפי הצבעים אני אהמר על האפשרות הראשונה.

Name Of a User

New member
זה לא לרגל

זה בפירוש לציפורניים, קטן ועדין.
השאלה שלי היא איך משתמשים בזה, יש 4 אופציות שם- מה עושה מה?

trilliane

Well-known member
מנהל
אז זה אכן באפר
לרוב השלבים ממוספרים

מה"גס" אל העדין ביותר; לעתים יש גם שמות, ובמרקה שלך כנראה שמות בלבד. אני מעריכה ש-shine הוא האפשרות האחרונה (תמששי, הוא כנראה יהיה חלקלק). לגבי השאר, נסי להבין מההסבר או פשוט להרגיש מה יותר עדין ומה קצת יותר מחוספס. כמובן, כמו בכל שיוף שהוא, מתחילים מהגס (בבאפר גם הגס די עדין) ומסיימים בעדין ביותר (ורצוי להתחיל בשלב העדין ביותר הנדרש, אין צורך לשייף סתם ללא צורך).

מרכך עור לציפורן וסרום זה אותו דבר?

קניתי של שיק ורק אחכ שמתי לב שזה מרכך, וכולו מדברות על הסרום. יש הבדל? זה מרגיש כמו שמן כזה, יש לזה ריח טוב האמת

lilo4

New member
זה לא בהכרח אותו דבר

יש מוצרים שכל המטרה שלהם היא רק לרכך את העור, ויש מוצרים שהמטרה שלהם היא רק לטפח אבל לא כ"כ מרככים את העור.
במקרה של שיק, הסרום שלהם עושה את שניהם, בגלל זה אני כ"כ אוהבת אותו. הוא מצוין בתור סרום, והוא חוסך לי צורך לקנות עוד חומר במיוחד לקיוטיקלס.

lilo4

New member
סרום

סרום, כהגדרה, הוא מוצר עם ריכוז חומרים גבוה, בד"כ מיועד להיות אפקטיבי ואגרסיבי יותר מקרמים וכו'. במקרה של הסרום של שיק המטרה שלו היא להזין את הציפורן ולשמור עליה. הוא לא כ"כ מחזק את הציפורן, אבל עוזר לשמור עליה שלא תתקלף ודברים כאלה, שזה משהו שקורה הרבה פעמים כשמשתמשים בלק במשך תקופה ארוכה.

trilliane

Well-known member
מנהל
אצלי הוא לא שומר על כלום...

אולי צריך להשתמש בו בתדירות גבוהה יותר, לא יודעת; אבל אחרי שימוש של פעמיים בשבוע (לרוב אני מורחת בנדיבות, מעסה כפי שכתוב בהוראות והולכת כך לישון בלי להוריד) במשך כמעט חצי שנה אני לא חשה בשום שינוי לטובה. הציפורניים שלי מתפצלות כהרגלן... אני משתמשת בו בעיקר קצת לכסותיות (שיהיה) להזין וגם לרכך את העור בזמן שאני דוחפת אותו פנימה (אין לי ספק שיש מוצרים יעודיים מוצלחים יותר למטרה, אבל יאללה, כבר קניתי). בהתחלה חשבתי שצריך לתת לזה עוד זמן כי ההשפעה היא לטווח ארוך, אבל אני כבר לקראת סוף הבקבוק וכלום. לזכותו ייאמר שהריח נחמד (בעיניי) אבל אין לי כל כוונה לקנות אותו שוב כשייגמר ואני מתכוונת לחפש מוצר אחר.

lilo4

New member
אלה שתי תופעות שונות

אם הציפורן נשברת את צריכה מחזק. אם הציפורן מתקלפת את צריכה סרום או מוצר הזנה אחר. ואם "זכית" בשניהם כמוני, את צריכה גם וגם

נסיכה1000

New member
מישהי יודעת היכן ניתן למצוא לקים של opi מחיר

זול מאשר בארץ? אני מחפשת גוון ספציפי ובנתיים מצאתי מוכר אחד באייבי ואם אקנה ממנו הלק יעלה לי 46 ש"ח בערך. יש אולי אתר או מוכר באייבי מומלץ?

תודה!

trilliane

Well-known member
מנהל
באיביי הכי זול שאת מוצאת זה הכי זול שאת מוצאת

נכון לזמן החיפוש, כמובן; את יכולה לשמור את החיפוש ואז איביי ישלחו לך הודעות לדואל בכל פעם שהמוצר יוצע ע"י מוכר חדש. יש מוכרים מומלצים באיביי, אבל ההמלצה לא כ"כ רלוונטית כאן: אם הם מחזיקים את הלק שאת רוצה הם היו עולים לך ברשימת החיפוש בלאו הכי (אני מניחה שאת ממיינת אותה לפי מחיר+משלוח) ואם לא אז לא...

אפשר לנסות גם באמזון (יש מוכרים ששולחים לישראל, למשל rock and glamorize אם כי עלות המשלוח ממנו לא זולה) ובגוגל. בחיפוש שעשיתי בגוגל בעבר הגעתי לחנות הזו:
http://mbeautylounge.com
וממנה קניתי לק של OPI במחיר הזול ביותר שמצאתי נכון לאותו זמן (זה היה מקולקציה חדשה שבדיוק יצאה, אז המחירים לא היו זולים; אבל לא רציתי לחכות). גם שם המשלוח לא היה זול, אבל הוספתי עוד לק שרציתי ממילא (של זויה) ואז יצא לי לכל אחד מהלקים כ-40 ש"ח וזה היה מחיר נסבל מבחינתי (לרוב לא מחיר שאני מוכנה לשלם, אבל אלה היו גוונים ייחודיים שמצאו חן בעיניי).

לרוב אם מחכים המחירים יורדים (רלוונטי בעיקר לקולקציות חדשות) ואם מזמינים יותר מלק אחד לרוב מחיר המשלוח מתאזן, כי המחיר ללק הראשון בד"כ יקר יותר. אז אם יש לך כמה ואת מוצאת מוכר שמחזיק את כולם ומחיר המשלוח יורד מהלק השני ואילך (למשל אצל beautyzone2007 באיביי לק ראשון $4.5 וכל אחד נוסף $2.5) כדאי לרכז הזמנה ואפילו להזמין עם חברות כדי לחסוך במחיר המשלוח.

oggi9

New member
המדבקות לק של ביוטיקר

ראיתי אותן אתמול וקניתי
זה גיק נורא נחמד כן אבל מגוון הציורים שיש להם פשוט ילדותיים ולא משהו
הכי סביר שלהם היה שחור עם נקודות שחורות
כבר הספקתי לנסות אותו וזה נורא נחמד
גיליתי אפילו שהנקודות הבלנות זוהרות בחושך :p

tamar512

New member
המלצות לצבעים של שיק

לא מזמן זכיתי בתחרות של שיק , הפרס הוא 4 בקבוקי לק מתנה.
נורא קשה לה לבחור- ואין לי זמן ללכת לחפש איפה יש הכי הרבה מבחר.
אני יודעת שעלה להם אתר חדש אבל הלכתי שם לאיבוד מרוב הצבעים :)
יש לי מלא ורודים ומספיק כתומים ואדומים אז בא לי צבעים אחרים, למרות שאני מאוד אולד פאשין ולא הולכים עם ירוקים או כחולים.
אשמח להמלצות לצבעים שאהבתן.
תודה רבה!

lilo4

New member
את במקום הנכון

מזל טוב על הזכייה

יש שני שרשורי ענק עם המון סווטצ'ים של שיק, ממליצה לך בחום לעבור עליהם ולראות אם יש שם משהו שאהבת- אני מצרפת לך קישורים למטה.
אם לא תמצאי שם ויש לך כוח לחפירות, את מוזמנת לעבור אחורה ולהסתכל על פינות "איזה לק נלבש", כמעט בכל פינה שעולה יש לקים של שיק, גם שם אפשר למצוא פנינים.

tamar512

New member
תודה רבה רבה :)

שאלה קצת אופ טופיק אבל את מכירה אולי מקום שאני יכולה לתרום את הלקים לנשים בלי אמצעים? חשבתי שזה יכול להיות מעשה יפה לתקופה.

למעלה