שרשור שאלות

neurotica

New member
לקים מיוון

אני שולחת מרגלים ליוון (ליתר דיוק רודוס) וכמובן שהתשובה לשאלה "מה להביא לך?" היתה לקים. ואוזו. אבל בעיקר לקים.
אז יש לכן המלצות לחברות מסוימות שכדאי לחפש?

נועה2004

New member
ציפורן שבורה - מה עושים??

נשברה לי הציפורן בבוהן ברגל בדיוק באמצע שלה - צירפתי תמונה.
זה פעם שנייה שזה קורה לי. בחורף היא נשברה באותו אופן, ועד שהיא צמחה, היא נשברה שוב.
כשהיא נשברה בחורף - פשוט חתכתי אותה, אבל עכשיו קיץ ואני נועלת סנדלים, וגם שמה לק על הציפורניים אז זה לא נראה אסתטי שהציפורן שבורה באמצע שלה.
מה אפשר לעשות? אפשר להדביק את הציפורן?

denush

New member
יש כל מיני מדריכיםנשמח כיצד לתקן ציפורן שבורה

http://www.beautylish.com/f/gcjrsz/tutorial-how-to-fix-a-broken-fingernail-by-honeymunchkincom

למשל,
אני מודה שלא ניסיתי, אבל יש המון המון מדריכים ודוגמאות כאלו כיצד עושים את זה,
יש גם מדריכים איך עושים את זה עם בד של שקית תה, את יכולה לחפש פשוט broken nail repair with tea bag
בכל אופן, נראה לא נעים, אבל מקווה שתצליחי למצוא את הפתרון! נשמח לשמוע עדכונים!
בהצלחה

פששש
לך! על הידע

אני פשוט מורחת דבק. לא הבנתי אגב מזה הנייר הזה שהיא משתמשת איתו.

denush

New member
זה נראה כמו נייר שמשתמשים בו לשעווה

יש גם כאלו שמשתמשות בשקית תה...
אני אישית אף פעם לא ניסיתי האמת.... אבל אולי שווה לנסות בהזדמנות :) אני בד"כ כשיש צ'יפ ממש קטן משתדלת לשייף כדי שלא ימשיך להישבר...
ואם נשבר, אז מקצצים... מה לעשות חחח

לק ג'ל

את יכולה למרוח או להשלים אותה עם לק ג'ל שנותן מראה טבעי לציפורן וגם מחזק אותה....

denush

New member
לא, הם מגבילים את המשלוח רק לאירופה

כשאת נכנסת למוצר מסויים רשום שם this item is shipping only to 21 countries ואפשר לראות שם איזה, וישראל היא לא אחת מהן לצערנו :(

Bonushkie

New member
מאיפה הכי כדאי להזמין לקים באינטרנט?

בכל מקום שאני רואה המשלוח הוא איזה 40 דולר.
גם במקרים הכי טובים שראיתי באיביי ואמזון המשלוח עלה יותר מהלק.
בא לי לקנות לקים של זויה, ואולי גם של חברות מאירופה אבל אני לא מכירה משהו ספציפי.

denush

New member
מוזמנת להציץ בקישור הבא -

http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?ForumId=2177&MessageId=167675609
לפני 3 חודשים עשינו שרשור גדול בפורום עם כל האתרים שמהם אנחנו מזמינות לקים :)

לקים של זויה אפשר באיביי וגם באתר nailtec לי אישית ולעוד בנות נוספות היה ניסיון ממש לא טוב איתם, אפשר לנסות אבל צריך לקחת בחשבון, שאם אין הם לק במלאי, הם פשוט לא שולחים לך ולא מודיעים, ואת צריכה לבד לבקש זיכוי! כן כן, הם חצופים!

חברות מאירופה - catrice , essence התחילו לאחרונה למכור ב- ninjapolish זה ביוקר, אבל לפחות יש את האופציה...
בהצלחה! אם יש עוד שאלות, אל תהססי...

Bonushkie

New member
base coat, מחזקי ציפורניים וכו'

איזה הכי טובים ומה מומלץ להשתמש? אני מורידה בניה שבוע הבא ורוצה לדעת מה אני צריכה לקנות כדי להקל על ההחלמה ולגרום לציפורניים לגדול כמה שיותר מהר. שמעתי על נייל אנבי אבל לא יודעת איזה סוג צריך וגם מה חוץ מזה.

noash5

New member
קעקועים לקישוט ציפורניים

מישהי לא מזמן המליצה על מוכר באיביי.. מישהי זוכרת מי המוכר או יכולה להמליץ על אחד כזה?

Name Of a User

New member
וואו וואו איזה דוגמאות יפות יש לה!!

את יודעת כמה יש בחבילה? נגיד אם בחרתי לקנות את הרוכסנים?

למעלה