REL YESAYA

New member
שאלה ? בנוגע לזקנים ב MMA

מה הקטע ?
הרי ברור שג'ונס הנדריקס וכו' מגדלים זקני עבות כדי לנסות להקל על מכות לסנטר .
מה זה שונה מלכבוש מגנים ? ( לא מבחינת איכות ההגנה )
חושבים שצריך לאסור את זה ?

sharontl

New member
מחפש מועדון להתחיל להתאמן בו...

היי, אני בן 28 מאזור אשדוד ואני מת להתחיל להתאמן MMA, ידוע לכם איפה אני יכול למצוא קבוצה לגילאים שלי?? בעייה נוספת היא שהעבודה שלי במשמרות, כלומר עבודה לא סדירה לכן ימי האימון שלי לא יהיו קבועים...

tupac6

New member
שאלה בקשר להבדלי ufc

מה ההבדל בין ufc שישודר היום לפנות בוקר ביספינג נגד בלפורט לבין ufc 156 הקרב של אדגר...למה הufc של היום לא ממסופר כufc 156?

BT24

New member
מה "ברור" בזה? לי זה נראה חסר קשר

אני לא מאמין שהזקנים האלה מספקים הגנה משמעותית מכלום. אם הם היו וזה היה כל-כך "ברור" כולם היו מגדלים זקן עבה.

AmitNHB

New member
פעם הם היו מבדילים בין אירועי PPV לאירועי TV

לפי זה של PPV היה מספרים, ואם היינו זוכים לראות אירועים עם מספרים ב TV, אז בד"כ זה היה "מתנה" לראות אירוע באיכות של PPV בחינם, אבל אז הגיעו כמה אירועי כריס ליבן עם מספרים ומאז אני לא מבין למה בכלל הם טורחים לספור ובכלל היה מוטב אילו היו מפסיקים אחרי UFC 100 ופשוט קוראים לכל אירוע בשם של המיין איבנט. תראה, היו ימים שהם גם הרגישו צורך להכניס כותרת משנה לכל אירוע: UFC 239, סמית' מול ג'ונסון, "מגבת רטובה"... או משהו כזה... לפחות עם זה הם הפסיקו

BeniTaz

New member
לא זוכר איפה שמעתי על זה

אבל במחקר שעשו הגיעו למסקנה שאין לזה השפעה. ההשפעה היחידה אולי שאני מעריך זה הקושי של היריב לדייק או "למצוא" את הסנטר.. כלומר השפעה פסיכולוגית ולא פיזיולוגית, וגם זה בספק.

מרקו בי

New member
אולי זה מגן נגד חניקות

וברצינות, לדעתי הזקן ממש לא יגן וכמו שצחי כתב אולי הוא יסווה וגם זה לא בטוח.

kontanta

New member
ברוק לסנר

ענה כשנשאל בנוגע לזקן שהוא מגדל אותו בזמן עונת הציד (חורף) רק כדי לשמור על חום.

למעלה