שרשור שאלות לשבוע חדש

michali278

New member
שאלה לגביי הלקים של רבלון

האם הם טובים? נמרחים היטב?
מעוניינת לרכוש את ה VIXEN 570

trilliane

Well-known member
מנהל
בגדול חברה טובה, אבל תמיד כדאי לבדוק נקודתית

כי לכל חברה יש נפילות. ממליצה לחפש את שם הלק בגוגל ולבדוק מה כתבו עליו בנות בבלוגים. אתר נוסף מומלץ לביקורות של מוצרי קוסמטיקה הוא makeup alley:
http://www.makeupalley.com/

l i r o n i t

New member
מאיפה כדאי להזמין OPI ?

מחפשת אתר מומלץ שניתן להזמין בו לקים של OPI (מלבד איביי) ושיש בו את הקולקציות המעודכנות (ולא רק כל מיני גוונים ישנים או קבועים)...

Bonushkie

New member
יש מוכר באמזון

שקוראים לו MissPinkCat שלוקח רק איזה 0.50$ על משלוח.
המשלוח אמנם משתנה בין חברה לחברה(אם מזמינים אסי נגיד, המשלוח יהיה בסביבות 4$ למרות שיחסית למשלוח מחו"ל לארץ זה לא נורא בכלל) OPI בד"כ זה חצי דולר משלוח עד לארץ. המבחר לא גדול במיוחד אבל 30 שקל על OPI כולל משלוח עד הבית זה בהחלט עדיף מלשלם 65 שקל בחנות.

גם יש מוכרים באיביי, נדמה לי שביוטיזון שהרבה קונות מהם שולחים ב5$ משלוח ונדמה לי שיש להם מבחר די טוב.

yaelsn

New member
מוכר באמזון ששולח לארץ בכזה מחיר? מגניב!

הזמנת ממנו בעבר? הוא אמין?

Bonushkie

New member
קיבלתי משם הזמנה

אמנם אני לא הזמנתי אישית אבל הזמינו לי משם דרך הווישליסט. קיבלתי לק אחד של OPI, הגיע תוך בערך שבועיים. זה הגיע לתוך תיבת הדואר ולא דואר רשום, במעטפת פצפצים. הלק הגיע בסדר אבל לא יודעת אם הם עוטפים שונה אם יש יותר מאחד. בכל מקרה הלק הגיע ממש מהר יחסית למשלוח מארה"ב והוא ממש נחמד.

iefrat

New member
מצרפת קישור לביוטיזון

היתרון הוא א. קולקציות מעודכנות ב. משלוח מהיר ואריזה מצויינת. ג. אפשר לבקש איחוד משלוחים במייל ואז המשלוח יוזל

http://www.ebay.com/usr/beautyzone2007

Lady D 24

New member
הזמנה מבורן- פרטי

הי,
אני סמויה כבר הרבה זמן, ובעקבותיכן חזרתי לטפח את הציפורניים שלי.

עשיתי הזמנה מבורן פריטי ב 1-10-13, והיא עדיין לא הגיעה. תוך כמה זמן ההזמנות מגיעות משם.
אני לא מצליחה משום מה להיכנס לאתר עם הסיסמא שהזנתי, והם לא שולחים לי את הסיסמא למייל. איך אני יכולה לבדוק מה הזמנתי (אני כבר לא זוכרת).
אני כבר מחכה בקוצר רוח להזמנה הזאת.

Bonushkie

New member
זה יכול לקחת גם יותר מחודש

לפי מה שהבנתי זה מגיע בין 3-5 שבועות אבל יכול להיות לפעמים טיפה יותר. אל תדאגי, סביר להניח שזה יגיע מתישהו.

הם אומרים 8-15 ימים

אבל מוסיפים שיכול להיות שמשלוח יאחר בגלל מזג האוויר ודברים כאלה וצריך לקחת את זה בחשבון ולא להיבהל אם לוקח קצת זמן מעבר לזה. גם אני מחכה להזמנה מהם :]

Bonushkie

New member
לי הם כתבו מייל שאמרו עד 5 שבועות

בכל מקרה המצב הוא די אותו דבר בכל הזמנה שמגיעה מסין או מדינות אחרות באסיה בד"כ לוקח בין שבועיים במקרה הטוב לחודש או לפעמים יותר. זה כמו כל הקישוטים לציפורניים ומברשות שמזמינים מאיביי בכמה שקלים, כמעט תמיד לוקח להם מלא זמן להגיע. ההזמנה שלי מהם לקחה כמעט חודש וחצי.

אוף,

שבוע הבא יעברו 15 יום וציפיתי שעד אז ההזמנה שלי תגיע אבל אני חיה באשליות אה?

בדיוק היום אספתי את המשלוח מהדואר!

מסתבר ששלחו לי הודעה בדואר לפני כמה ימים לבית של ההורים וההורים פשוט לא עדכנו אותי, אז כשבאתי לסופ"ש מצאתי אותה בחדר, והיום הלכתי לדואר והבאתי את החבילה! והם ממש נחמדים בבורן פריטי, הם מוסיפים מתנות קטנות למשלוח שלהם :]

yaelsn

New member
לי הם לא הוסיפו מתנה

והחבילה הגיעה באיחור מטורף!

iefrat

New member
מסר מרגיע - לקח לי ששה שבועות

אני בעד לפתוח תלונה אבל להמתין. ככל שאני שומעת מחברותי, המשלוח מאצלם איטי

למעלה