שרשור שאלות לאמצ"ש

yaelsn

New member
השוואה בין החברות היוקרתיות יותר

עד עכשיו יצא לי להשתמש רק בלקים מחברות פשוטות יחסית, בעיקר רבלון וג'ייד

לאחרונה יצא לי להתנסות בOPI שקיבלתי מגלוסיבוקס ובESSIE שקיבלתי מההגרלה בפייס

למרות הציפיות הגבוהות שהיו לי מהOPI, הוא ממש לא הרשים אותי. לא מבחינת עמידות ולא מבחינת אטימות. הצבע אמנם מהמם, אבל מכל מה שראיתי באינטרנט ציפיתי לקבל לק ברמה מטורפת, וקיבלתי לק רגיל לחלוטין

לעומת זאת ניגשתי ללק של ESSIE עם אפס ציפיות ודווקא הוא הפתיע אותי לטובה. הוא מחזיק עליי המוווון זמן (6 ימים ועדיין אין צ'יפים), המברשת הייתה הטובה ביותר שניסיתי, והוא גם היה אטום בשכבה ראשונה

אני יודעת שזה משתנה מגוון לגוון, וגם שיש הבדל בין בקבוק מיני לבקבוק בגודל מלא, אבל בכל זאת אני רוצה את דעתכן:

מבין החברות היותר "יוקרתיות" (צ'יינה, OPI, ESSIE וכו') - מי החברה שאתן הכי מרוצות ממנה?

אשמח גם לפירוט למה, ואולי גם לשמות של הגוונים המוצלחים ביותר לדעתכן

trilliane

Well-known member
מנהל
אין יחס ישר בין מחיר לאיכות הלק

לחברות היוקרתיות יש לא פעם גוונים מיוחדים יותר (וגם שמות מגניבים ומיתוג מוצלח להפליא) אבל לא צריך להיות חברת יוקרה כדי לייצר מברשת נוחה ולק בפורמולה טובה (ובלי רעלים). בכל מקרה, לכל החברות (גם ליוקרתיות) יש לקים מוצלחים יותר ופחות, אז אי אפשר להשליך מלק מסוים לגבי כל החברה.

נכון להיות יש לי לק אחד של OPI ואחד של צ'יינה גלייז, שניהם סבבה מבחינת הצבע, הפורמולה ונוחות המריחה, אין לי טענות. יש לי אחד של זויה והוא לא ממש נוח למריחה אבל הוא מט, אז זו לא אינדיקציה. אין לי לקים של אסי, רק גימור מט (מעולה) ומייבש (סבבה). בקיצור, מהמעט מאוד שיצא לי לדגום אני מרוצה, אבל חשוב לציין שעשיתי שיעורי בית וקראתי על כל לק כזה כמה וכמה ביקורות בבלוגים לפני שהחלטתי לרכוש (אז לו היו כותבים שהוא לא מוצלח, הייתי מוותרת).

מסכימה ומרחיבה

אפשר לקחת בתור דוגמה את המייבש של ואוו שהוא זול ואיכותי.
ובלי קשר משהו שגיליתי לאחרונה, למי מכן שיש את החברה ליידי קר ליד הבית, הם פיתחו מייבש לק.
אני לא חושבת שהוא המייבש הכי מוצלח שיש (למרות שהוא אכן מאיץ את מהירות הייבוש, אבל עדיין אל מספיק מהיר) לדעתי הוא עוזר נגד קילופים. לי יש בד"כ תוך יום קילופים (כן אני בחורה בעייתית) ללא תלות בסוג הלק, ועם המייבש שלהם הם מחזיקים לי 3-4 ימים (שוב, בשבילי זה ממש הרבה)
למען הסר ספק המייבש עולה 5 שקלים. שוב, אין אינדיקציה דרךהמחיר על האיכות.

Nakuro

New member
אם כבר אז color club

מבחינתי הפורמולה שלהם מנצחת. הם ושיק, חברה ממש לא חייבת להיות יוקרתית בשביל להיות מוצלחת. הלקים הכי עמידים עלי הם שיק, ובאמת ששום דבר לא עמיד עלי...
לגבי החברות שציינת, באמת שהכל עניין של מיתוג ולאו דווקא ייחוד כמו שאמרו מעלי. לדוגמא, הפורמולה הישנה של אסי בכלל לא משהו, והפורמולה בהרבה לקים של צ׳יינה זוועתית, שלא לדבר על עמידות מינימלית. נכון שהכל תכלס די אישי לכל אחת, אבל זה רק מוכיח שלאו דווקא המותגים היוקרתיים הם הטובים ביותר...

yaelsn

New member
תודה על התגובות

הרגעתן את הרצון העז שהיה לי לשרוף מלא כסף על ESSIE

iefrat

New member
אחרי תהיות רבות להבדלים באיכויות

הגעתי למסקנה שזה פשוט תלוי פיגמנט, לא חברה ולא מחיר, אלא היכולת לצקת את הפיגמנט לפורמולה איכותית, חלקה ועמידה

תלוי איזה-

יש מחזקים שמתאימים, למשל לי יש את הכחול של שיק והוא סבבה,
מצד שני יש כאלה שלא מתאימים, כמו נייל טק או של הביוטיקר.

Name Of a User

New member
אני עם המחזק של אסי

החדש אני חושבת, זה שמוכרים עכשיו בסופר פארם.

משתמשת בו כלק בסיס וזה דווקא סבבה,
אבל אני תוהה אם עדיף לקנות בסיס.

iefrat

New member
מישהי שחיה בלונדון מתלהבת מאוד

יש גוונים ומרקמים יפים, לא זול...

למעלה