Fighters642

New member
למועדון אומנויות לחימה ביבנה דרוש מדריך/מאמן

למועדון אומנויות לחימה גדול ביבנה,

דרושים מדריכים/מאמנים במגוון אומנויות לחימה: קראטה, קפוארה, אייקידו, ג'יוגיטסו ברזילאי, קרב ומגע וכדו'.

לפרטים ניתן לפנות למייל: [email protected]

maaw2

New member
קאמבק באיגרוף אחרי הפסקה גדולה,אפשרי?

האם לדעתכם אפשרי למתאגרף לחזור לזירה,אחרי תקופה גדולה שהוא לא התאמן (3 שנים-18 עד 21).
האם לדעתכם לוחמים ברמה הגבוהה ביותר (אנדרסון סילבה לדוגמא) היו מגיעים לאותם הישגים אם היה להם צבא מגיל 18 עד 21 ורק אז היו חוזרים להתחרות?

assaf12343

New member
חברה, מישהו יכול

להכווין אותי איפה לקנות מגנים לאיגרוף תאילנדי וקיקבוקסינג?

אפילו בפרטי אם אי אפשר לפרסם פה.

תודה רבה.

assaf12343

New member
אימון ממוקד MMA

שלום,

מישהו יכול להמליץ לי אולי מה כדאי לעשות במכון כושר שיעזור לי באימוני MMA?

תודה רבה.

ETZ301

New member
מספר עקרונות.

שנכונים לכל אומנות לחימה ספורטיבית, דהיינו מסגרת בה אתה עובד לפרק זמן מסוים ונח פקר זמן אחר.

1. משך העבודה. ה"סט"צריך להיות ארוך, עליך להיות במצב עבודה למשך דקה לפחות, דהיינו הסט צריך להיות מורכב משנים-שלושה תרגילים, כאשר בכל תרגיל יש לבצע כ-15-20 חזרות, מנגד יש להגביל את משך המנוחה, המנוחה היא דקה, בדיוק כמו המנוחה בקרב בין הסיבובים.
2.מצב מנטאלי, להבדיל מענפי ספורט אחרים או עבודה מחדר רגילה בחדר כושר, בה מטרת העל היא לדחוק, להרים או להניף בלחימה העומס הפיזי הוא מן תופעה שולית שלא צריכה להפריע למהלך הקרב. לדוגמא.... בקרב עמידה אני זורק סדרת מכות "ריקות" לעבר היריב כדי לפתוח לעצמי פרצה ל"פאוור שוט", כמובן שסדרת המכות קשה לי ולקחת הרבה אנרגיה אבל אני מרוכז בעצם לא בכאב ולא בעייפות אלה ביריב שלי.
אותו הדבר אני עושה במהלך אימון הכושר, מתרגל לחשוב בקרירות ובצלילות במהלך העבודה...
3. התרגילים- לחיטוב שריר או הדגלת מסה אנחנו מעדיפים תרגילים שעובדים על שריר מאד ספיציפ בכדי לרכז את העומס על אותו השריר ולהשיכ תוצאות יעילות ככל שניתן. בלחימה מאידך אנחנו מפעילים בד"כ קבוצת שרירים או אפילו את כל הפלג. לכן גם התרגילים המאימים יהיו כאלה.

ETZ301

New member
תשאל את ויטאלי קליצ'קו :)

אבל בגדול זה תלוי בעוד מספר רב של גורמים והמסגרות בהם אתה פועל.

zanshin

New member
פיני חדידה מלמד בבאר שבע?

אני מנסה להשיג אותו הרבה זמן, בפלאפון ושולח הודעות דרך הפייסבוק ואפילו באתי למועדון בזמן שכתוב שאמור להתקיים אימון ואף אחד לא היה.
מישהו פה לומד אצלו? המספר שלו זה באמת 0526446744?

moich

New member
פיני היה בברזיל בשבועיים האחרונים

אמור לחזור היום, או שכבר חזר.

assaf12343

New member
אין אף חנות באיזור המרכז שמוכרת

את המגנים הללו וניתן ללכת ולמדוד אותם לפני הקנייה?

assaf12343

New member
אני מדבר על

מגן שיניים, מגן ביצים, מגן ברכיים, מגן לשוק וכפפות.

תודה.

moich

New member
יש לך את פייטוור בפ״ת, את בש גל בבני ברק

איצ׳יבאן בפ״ת בכולם אפשר לבוא לחנות בתאום מראש ולמדוד.

למעלה